icon

Najobľúbenejšie konšpiračné teórie

12. máj 2025

Aká je tvoja najobľúbenejšia konšpiračná teória (bez ohľadu na to, či jej veríš)?

Viem, že to znie ako úplné sci-fi, ale úprimne verím, že vtáky sú vládne drony na sledovanie ľudí. Všimli ste si niekedy, že ich vidno úplne všade... ale nikdy ste nevideli mláďa holuba? A keď počas pandémie zmizli z ulíc ľudia, vtáky akosi prestali lietať. Náhoda? Nemyslím si. 🐦🤖

Strana
z2
domak2
12. máj 2025

Ja tu ze Macronova žena je muž. Ale tu sa prikláňam, že je to pravda 😅 To praskovanie lietadlami som tiež vždy brala za úplnú blbosť ale minule bolo v novinách ako chcú praskovat oblaky aby odrážali slnečné svetlo a tým zmiernovali globálne otepľovanie, takže už som nalomena 😅

negymama
12. máj 2025
@viestta

@heln mna dorazilo vysvetlenie ako sa dostanu mlete cervy do bananov so zabou. No popraskuju ich, predsa. Na doplnujucu otazku, ze ak by aj ano, ci on je banany aj so supkou som odpoved nedostala, akurat mi bolo povedane, ze ked som sprosta, nech tie banany kludne zerem.

@viestta no my sme raz nasli cervive avokado. No to co si uz dovoluju?!

viestta
12. máj 2025
@negymama

@viestta no my sme raz nasli cervive avokado. No to co si uz dovoluju?!

@negymama my sme raz mali grilovacku na zahrade, kopa ludi, kopa zradla ked dobehol sused, ze ci to nevidime. My sme nevedeli co mame vidiet. No a nakoniec z toho vysvitlo, ze "Zas nas praskuju", ze sa mame okamzie schovat do chaty a jedlo vyhodit... No co ti poviem. Uplna prca nastala, ked stryko vosiel do chaty, a vysiel s takym hrubym alobalom, ze ci mu z neho nespravi ciapocku. Odvtedy sused ani neodzdravi, ked ide okolo.

diewcatqoo
12. máj 2025

Verim, ze Fico je rusky agent. Trumpeta tiez.

viestta
12. máj 2025
@diewcatqoo

Verim, ze Fico je rusky agent. Trumpeta tiez.

@diewcatqoo to nie je konspiracna teoria, to je fakt 🙄

diewcatqoo
12. máj 2025
@viestta

@diewcatqoo to nie je konspiracna teoria, to je fakt 🙄

@viestta ehm, pre urcitu skupinu ludi (napr. pre tu, ktori veria, ze ockovani su kukurice), je to len konspiracna teoria 🤷‍♀️

maranco
Autor odpoveď zmazal
viestta
12. máj 2025
@maranco
Odpoveď bola zmazaná

@maranco joj Cina. Ta je niekde uplne inde.
Tu sa riesia slovenske holuby = vladne drony. Ja by som skor povedala, ako by ta nasa vlada stihala zabezpecit prevadzku takeho sofistikovaneho systemu, ked za tolke roky nedokazala ani ehealth a eSlovensko dokopat k uspesnej prevadzke. A co taky skapaty kataster, este furt ho opravuju. Pri tom ako "daleko" je nasa elektronizacia statu mozme byt radi, ze nas tie holuby nepozabijaju...
Ozaj by ma zaujmalo, ci drony su len holuby alebo mame rozne kategorie, vrabce, vrany... A co stahovave vtaky? V lete smiruju Slovakov, v zime v Afrike 😀

moonlight1210
12. máj 2025

Adenochrom z embrii, ci kieho oneho si to vraj bohaci a politicka elita davaju, aby zili vecne.

A predsa kapu ako muchy, ako my ostatni, na presne tie choroby, co my.

Asi tajne nebudu tak bohati, ako sa prezentuju 😁

A este ze, smrt iba predstieraju a idu zit na tajne miesta, aby nikto nezistil, ze ziju vecne.
To musi byt zivot. Minimalne sest generacii nemoct ist medzi ludi. A potom iba obcas.

heln
12. máj 2025
@viestta

Tu sa riesia slovenske holuby = vladne drony. Ja by som skor povedala, ako by ta nasa vlada stihala zabezpecit prevadzku takeho sofistikovaneho systemu, ked za tolke roky nedokazala ani ehealth a eSlovensko dokopat k uspesnej prevadzke. A co taky skapaty kataster, este furt ho opravuju. Pri tom ako "daleko" je nasa elektronizacia statu mozme byt radi, ze nas tie holuby nepozabijaju...
Ozaj by ma zaujmalo, ci drony su len holuby alebo mame rozne kategorie, vrabce, vrany... A co stahovave vtaky? V lete smiruju Slovakov, v zime v Afrike 😀

@viestta a, tak o tych bananoch som nepocula.
tiez sa mi potom najviac paci, ze si to mam dostudovat na internete.

selena_luna
12. máj 2025

Jeden vzdialeny clen rodiny veri ze za vsetkym su americania. Raz pri nejakej rodinej oslave zacal hovorit aj o tej nestastnej katastrofe na morave ked sa 2021 hodoniskom prehnalo tornado, muz to nevydrzal a spytal sa ci aj za to mozu americania. A na nase velke prekvapenie nie. Mohli za to rakusaci, lebo manipulovali s pocasim nad neusiedlersee a poslali to na moravakov..... amen tma konecna

janno31
12. máj 2025

Mňa fascinuje pumapunku v Bolívií a to akou technológiou to dokázali vyrobiť. Asi najskôr mimozemská technológia lebo ľudia v tej dobe by nedokázali vyrobiť niečo také 🤔

lenkasarka
12. máj 2025
@viestta

@viestta posledné dva týždne nám tu lieta sojka či čo je to za vtáka ide mi strašne na nervy zvuk ktorý vydáva. Mohli by tomu aspoň zvuky vypínať

viestta
13. máj 2025
@lenkasarka

@viestta posledné dva týždne nám tu lieta sojka či čo je to za vtáka ide mi strašne na nervy zvuk ktorý vydáva. Mohli by tomu aspoň zvuky vypínať

@lenkasarka dnes sa vratili lastovicky, som zvedava kedy sa prihlasia do nasho systemu

tetapetra
13. máj 2025

O vtakoch som to ešte nepočula, som rada, že som sa zasa niečo nové dozvedela. Kamoška sa pýta, či vieme aj podľa vtákov zistiť krajinu. U nás na záhrade fungujú sýkorky, žlny, straky, holuby (plná rit), ďateľ, pred 5r dudok, drozdy na poliach bazanty. Avšak, vrabce nemáme!!!
Inak sa smejem, že podľa ramien je chlapom Michel Obama a gatesova manželka. Lebo podľa ramien som ním aj ja🤷🏻‍♀️

maranco
13. máj 2025

Zober si uhynutého alebo zrazeného 🐦 vypitvaj a budeš mať dôkaz o vládnom spiknutí keď vyberieš z neho čipy. Alebo zostrel špionážny 🐦 dron. Že to ešte nikoho nenapadlo takto odhaliť spiknutie.

tetapetra
13. máj 2025
@maranco

Zober si uhynutého alebo zrazeného 🐦 vypitvaj a budeš mať dôkaz o vládnom spiknutí keď vyberieš z neho čipy. Alebo zostrel špionážny 🐦 dron. Že to ešte nikoho nenapadlo takto odhaliť spiknutie.

@maranco po zostrelení alebo uhynuti sa čipy rozleju do tela vtáka a preto ho nenájdeš. Ty nepozeráš filmy?! 😁 S teba by bol veľmi slabý konšpirátor

lenkasarka
13. máj 2025
@maranco

@maranco možno budem prvá ktorá tu skusi,lebo zvuk toho nášho vtáka ma veľmi vytača

lenkasarka
13. máj 2025
@tetapetra

@maranco po zostrelení alebo uhynuti sa čipy rozleju do tela vtáka a preto ho nenájdeš. Ty nepozeráš filmy?! 😁 S teba by bol veľmi slabý konšpirátor

@tetapetra tak nič,ale aj tak mám chuť ho zastreliť

Strana
z2