Najviac kradlo SNS
Nevolte a odkazte aj vasim mamam ,babkam,dedkom nech nevolia sns.
Rozkaz!
@zeldia ale trba im otvorit oci.SNS nie.To radsej kdh
nesranduj, najviac kradol smer 😀 však bol pri moci 12 rokov, pričom 4 sám.
@zuzanka.zuzu aj smet ale sns najviac,
Máš úplnú pravdu tým nejde o ine
Najviac kradli za Mečiara. Vtedy to boli časy. Zrušili veľa závodov na Slovensku. 😥
@larisa presne za Mečiara... ak si bol kamarát Mečiara - dostal si fabriku...😉
@deti95060810
@larisa ok suhlasim,ale ten uz nie je vo vlade,preto ti co su a kradli by tak uz nemali byt.Naozaj radsej hls kdh ci sas ale nie sns.
@deti95060810 presne tak ,boli to smutné casy.
No uz len kdh jezismaria . . . Liberalni krestania to je co uz?
@silvike ak sa dožijem a budem pri zmysloch po 70tke volit nebudem. Ak starí senilní starci vraždia dvadsaťročných ľudí tak ich len kopať tým myslím napríklad Vovu z Moskvy ako aj Ficka čo zavraždil novinára a tých dvoch nešťastníkov pred krcmou v BA. A nie nemusíš zdieľať moj nazor ani o vraždách ani o senilnych hlupakoch.
@deti95060810 bud fabrika alebo ti zabili decko ako Remiasovcom ti tiež volili Meciara aspoň to jeho mama spomínala v neakom dokumente.
Pozrela som si volebný program všetkých strán. A len jedna strana, nebudem ju menovať, ma v programe to, čo potrebuje Slovak,aby dôstojne s priemernou životnou úrovňou žil na Slovensku. Len jedna ma v popise všetko, co je dôležité.
@walentina7 presne, sú tam nový lúdia , niektorí mi nesedia , ale aspoň vedia o čom hovoria.
@walentina7
@zuzi56
Toto je ale že uuuuplne desivé ako môže jeden narodniar nevedieť národný/štátny jazyk vrátane pravopisu a gramatiky.
@walentina7 a taraba nie?Prizivnik,co nic neurobil.A ved zvolis Danka a on bude rozhodovat ,co dalsie sa bude rozkradat.Daj hlas radsej niekomu inemu nie dankovi,este mas na rozmyslwnie tyzden.
@zuzi56 Prosim Ta daj hkas tadsej hlasu ale sns uz nech zanikne navzdy.
Čo je toto za blbý príspevok? Danko nekradol, dnes ma markize bol v diskusii a povedal Kovacicovi, ze ho za toto obvinenie moze aj zazalovat. Tak autorka nešír hoaxy!
Do SNS pristupili aj Adam Lucansky, syn neboheho generala Lucanskeho. Ktoreho pripad sa stale riesi. Dokazy boli zmietnute zo stola. General bol nevinny. Vsetci vieme co mu urobili za pomoci specialneho prokuratora Lipsica a Matovica, ktory tak strasne bojuje proti mafii, ze ma krvave oci, ked chce nieco pomocou druhych obetí najst na Fica.
@thinna33 danko nakradol az az .
@thinna33 Ty sa mi asi sniiivaas 🤣 Prosim zobudte ma stoho zleeeho sna 😰🥵
@bibuskaiba
Ty mas prehlad co danko ukradol? No povedz, a rovno bez na policiu ked mas aj dokazy

Mamy babky a dedkovia aj tak budú volit SNS fica alebo republiku. Toto budú volby ti pri zmysloch a mladší (50%) a ti čo túžia po Führerovi (50%) senilní starci a idioti.