Najvtipnejšie a najabsurdnejšie inzeráty
Ahojte, ake hluposti alebo absurdnosti ste citali v inzeratoch?
Mna vzdy pobavi ked napr pri svadobnych satach napisu ze oblecene iba raz alebo pri knizkach ze boli iba raz precitane🙂
Mate nieco take aj vy?
Nepoužité zrkadlo alebo obraz😃
Minule som videla, niekto predaval krabicu od topanok Nike, vraj ako nova, no nekup to 🙂
Inak milujem ked niekto predava oblecenie, v popise velmi dobry stav a na fotke take, co u mna ide mozno tak na handry.
Mne prídu vtipné inzeráty s bodyckami od jedla a aj hovna , že ešte poslúžia 🙂 tie body stoja 3€...ja som síce nikdy nebola vo finančnej kríze, ale čisto nove body z hmka stoja 3,99 🤣 čiže radšej si doplatím euro a mam čisto nove ČISTÉ BODY 🤣
Keď inzerát píšu degeši, čo nevedia písať ani čítať. Na tom sa vždy bavím.
@kvoli to je dobre😂😂😂
@lucia13022023 alebo totalne vysmatlane boty za 10e
@lucia13022023 máš flekate z Lindexu/Newbie.. od určitých edícii, ktoré sa nové body predávali po 20€, takže tam flekate za 3€ je v tom prípade super cena (ak si chce niekto napr. ušiť deku). 😅
Samozrejme pri FF, Pepco, HM také nenájdeš.
@lenkakravcova bolo by mi jedno aká značka to je, dieťaťu by som špinavé body nedala 😁 mali sme plno oblečenia z Lindexu aj newbie a nebola by som za to ochotná dat ani cent, keby sú špinavé ani na deku 😬 by som sa hanbila vôbec niečo také dat na net
@lucia13022023 nepochopila si, nikto tu nepíše o špinavom obliekaní detí.. Z toho z jednej strany body si niekto vystrihne čistý chrbát, napríklad. Inak by to kupovala za plnú cenu, tak za zlomok - takže spokojné sú nakoniec obe strany. 🙂
Ja som tak robila na bábiku a macka šaty z určitého vzoru. Podľa mňa je to fajn aj eko riešenie
@lenkakravcova pochopila, ale ja by som ani deku a nič iné nerobila zo špinavého oblečenia. Aj keby bol chrbát "čistý".. Ale to som ja 🙂🙆♀️
Spekulanti nevolat😅satna skrina, stolicka na jedenie, zadarmo-cenu navrhnite. ..
Raz mi jeden pako z Nitry reagoval na otazku v maili cervenym pismom, to bolo fakt divne.
Dnes ma pobavil clanok o 0.75 dietata na korejku. 😅Napada mi len kombinacia, ze 3 zeny maju 1 dieta a 4 nic, kazda stvrta nema dieta, moze mi to niekto objasnit🤣
Mňa pobavilo/nasralo, keď som kúpila kabelku cez net. Pani pisala, že úplne nová, nepoužívaná, dostala ju. Prišla mi, ešte do každého vrecka dala tie guličky v sáčku, akože naozaj nová a pritom celá zničená, olúpaná, ramienko na plece sa ani používať nedalo 😑 ale napíše, že nová.
A mám rada inzeráty typu "darujem, navrhnite cenu" 😂
Predám opel astra 1,6 benzín rv. 2000 180 tis. km nový vyfuck.
„Predám nový varný kanvica, ktorý nikdy nebol použitý na varenie drogy.“
„Predám staré bicykle, vhodné pre deti do 10 rokov alebo pre dospelých, ktorí sú menší ako deti do 10 rokov.“
elektronický bicykel? https://www.modrykonik.sk/forum/sala/vyroba-elektronickych-bicyklov-v-nededi/
Vymením stan, jedenkrát použitý, za detský kočík.
@ahhola znamená to to, že kórejská populacia má v priemere jedno dieťa, z ktorých sa časť nedožije ani pôrodu alebo školského veku. Tým pádom na ženu nevychádza ani 1 dieťa.
@done neeeee 😂😂😂
😱😱😱 IT volá domuuuu 😂😂😂
Je tam dierka, fľak....pri nosení nevidno 🤷♀️

Pre mňa je absurdnosť, keď niekto napíše raz oblečené, ako nové. A zaklikne nový tovar. Nie, nie je to nový tovar. 🫣