icon

Najvtipnejšie a najabsurdnejšie inzeráty

4. apr 2025

Ahojte, ake hluposti alebo absurdnosti ste citali v inzeratoch?
Mna vzdy pobavi ked napr pri svadobnych satach napisu ze oblecene iba raz alebo pri knizkach ze boli iba raz precitane🙂
Mate nieco take aj vy?

Strana
z2
oblecenie99
5. apr 2025

Raz nám pani z kurzu pre mediátorov spomínala, že keď kedysi dávala ešte inzerovať svoje služby do novín, tak jej volala pani z novín, že mala tam preklep, ale ona si to včas všimla, opravila a že už je to v pohode, v tlači. Potom jej mesiac vyvolávali ľudia, ktorí mali záujem o služby mediTácie.

done
5. apr 2025

aj takto sa dá

tiika
5. apr 2025

Ja som čítala inzerat, že predam autosedacku so zlomenou opierkou hlavy, alebo inzerat: predam na boku natrhnuté gumaky.

uhrikovci
5. apr 2025

@tiika nevadiii paradu ešte narobia gumačky 😅

done
5. apr 2025

Pneumatika na bicykel

tiika
5. apr 2025

@uhrikovci to teda áno, keď sa v nich fajne poskáče po kalužiach. Tú parádu by som nechcela potom vyzliekať a prať 😂

nikaeli
5. apr 2025

@mischy00 šikovná maminka zašije/ operie 🤦🏻‍♀️

uhrikovci
5. apr 2025

@nikaeli no nad tým "treba oprať" mi tiež rozum stojí. Ja ani čo do daru dávam, by som špinavé nedala.

katka2602
7. apr 2025

@jamidea záleží, ale aj od tovaru, ak mám zimnú vetrovku, ktoré je teraz veľká a dobrá bude dieťaťu v lete tak asi veľký zmysel čakať keď do nej dorastie nemá 🤷‍♀️, alebo opačne, ak dostanem pre deti kratasy a tričká vo veľkosti čo sú dobré v zime a v lete to už bude malé.

Strana
z2