icon

Nákup počas karantény

11. nov 2021

Ahojte prosím vás som vedená aktuálne ako kontakt s pozitívnym a čakám na termin pcr testu som samozrejme doma zatiaľ nemá žiadne príznaky chcem sa.opytat či si v takejto situácii môžem zájsť na nákup do potravín keďže mi nemá kto zájsť a niektoré základné potraviny nám došli..len sa bojím pokuty a neviem sa dovolať na žiadnu kompetentnu linku

Strana
z2
autor
11. nov 2021

@elizita nieosom ešte pozitivna

zubrienka1
11. nov 2021

Vyskusaj ked tak donasku... lunys.sk funguju skoro vsade

zanetakovacsova
11. nov 2021

@zubrienka1 pani sa chce silou mocou prejsť. Neexistuje aby jej niekto ten nákup nespravil alebo že zrazu má prázdnu špajzu 😊myslí si že je to pár min. lenže sú aj iný ľudia nie je sama. Ale okej Budiš keď to tak chce 😊ja mám doma 2 mesačné dieťa keby viem že to je niekde v mojom okolí ešte by som ju aj udala za vedomé ohrozovanie.... Ale nestarám sa ak chce nech ide.

autor
11. nov 2021

@zanetakovacsova vy fakt nie ste kompletna..

autor
11. nov 2021

@zanetakovacsova ja sa nepotrebujem prechádzat potrebujem len spraviť nákup až máme do večera s dieťaťom čo doma jesť a kúpiť mu jednu kvapky až sami tu nedusi soplami.bola.som v obchode presne 12 minút v lekárni ani minutu som zvedavá koľkých som nakazila keď sa ešte ani nevie či som alebo neosom pozitívna

autor
11. nov 2021

A keď raz napíšem že mi nemá kto ist.tak nemá kto to nieje môj rozmar ale fakt..držím vám palce aby ste sa v takej situácii neocitli

66simonka66
11. nov 2021

My sme boli v karanténe pred dvoma týždňami a z hygieny nám povedali, že v žiadnom prípade nemôžeme ísť na nákup, vraj nám ma nakúpiť rodina, susedia.

autor
11. nov 2021

@66simonka66 a boli ste pozitívni ?

ibrunova
11. nov 2021

Na nutný nákup môžeš ísť. Môjmu mužovi volali z hygieny- je sám na chate, že na nutný nákup môže.

luccija
11. nov 2021

Tak evidentne tam chces a potrebuješ ísť...načo diskusia?do budúcnosti je fajn mať pri dieťati doma aspoň kvapky a základné potraviny

autor
11. nov 2021

@luccija chcela som sa len informovať keďže som sa nevedela dopátrať ako to teraz je s nariadeniami..nieže vystrčiť päty z domu a hneď dostanem pokutu

liva92
11. nov 2021

môžem sa prosím spýtať, keď už je takáto téma, viete mi poradiť v prípade že bude potrebné, nejakú donášku potravín v Prievidzi, zatiaľ som to nikde nenašla. Ďakujem veľmi pekne

66simonka66
11. nov 2021

Manžel bol pozitívny, ja ešte vtedy negatívna.

zubrienka1
11. nov 2021

@liva92 Ten lunys.sk uz som ho spominala... vecer objednas na druhy den mas doma nakup

zdenkatv3
11. nov 2021

Pokial si negativna tak vybehni sprav taky vacsi nakup a potom sa uz snad nejaky sused na fakt nieco potrebne najde co by vam kupil

vivincek
Autor odpoveď zmazal
autor
11. nov 2021

@zubrienka1 áno ale ja som sa dnes ráno dozvedela že je šéf pozitívny a že nemáme ani ist do práce a ostať doma

zubrienka1
11. nov 2021

A si ockovana?

autor
11. nov 2021

@zubrienka1 niesom preto som musela hneď kontaktovať lekára a požiadať o PN

liva92
11. nov 2021

@zubrienka1 ďakujem veľmi pekne 🙂

mogaa
11. nov 2021

treba len najbližší obchod a doklad o kúpe - teda že v danom čase kontroly si v potravinách.......povolené sú najbližšie potraviny, lekáreň a prípadne lekár(telefonicky musí byť vopred informovaný že si pozitívna)

zmrzlinka2021
11. nov 2021

pravdaze, daj si respirator a chod

Strana
z2