icon

Nákupné maniačky na Wau

labelo
3. sep 2013

pozeráte?

Strana
z6
liz_lemon
22. sep 2014

@labelo maniaci? tak to sa tesim, mohli by to striedat, nech sa to ozivi 🙂

diskutujuci
22. sep 2014

@liz_lemon veď myslím že dnes na Joj o 16 idú nakupovať chalani 🙂 tak som zvedavý

labelo
autor
22. sep 2014

@liz_lemon mna zase tí chlapi nebavia 😒

liz_lemon
25. sep 2014

ti chlapi tento tyzden, to je DES...je to velmi zvlastne, ked muzi pouzivaju slova, ako kusky v satniku, alebo je to tricko na gombiky, tak si vie urobit pekny vystrih, a ukazat hrud...

diskutujuci
26. sep 2014

@liz_lemon aaale veď uznaj akí sú to fešáci a to som úplne "normálny"
všímaj si ten poriadok v och skriniach, všímaj si ako si nezávidia pekne o sebe rozprávajú, je v tom ľahkosť a pohoda 🙂

liz_lemon
26. sep 2014

@diskutujuci vies co, mne sa ani jeden nepaci, pride mi to maximalne neprirodzene, aby sa muzi tak vyznali v mode (ved ja som kolkokrat ani nevedela, o com tocia)
muz sa ma o seba starat, ale v rozumnych medziach
a na rande, ak by mi tak nejaky dosiel, tak sa robim, ze tam nie som 🙂

diskutujuci
26. sep 2014

@liz_lemon 🙂 myslím že z tych 4 by za tebou neprišiel ani jeden 🙂 možno ten najmenší DJ ešte 🙂 a nie preto že by si mala čo len jedinú chybičku 🙂

liz_lemon
26. sep 2014

@diskutujuci myslim si to iste 🙂

diskutujuci
26. sep 2014

@liz_lemon a okrem toho že sú fešáci majú aj slušné zázemie, možno by to mnohým ani nevadilo, že ich celý vzťah bude viac o kamarátstve ako láske 🙂

liz_lemon
26. sep 2014

@diskutujuci no, inak napr. ten 21 rocny, tusim Matus, v akom paradnom byte byva, to vyzera na nejakeho dobreho sponzora 🙂

diskutujuci
26. sep 2014

@liz_lemon veď o tom píšem, stačí keď si oblečieš mužské oblečenie nacvičíš máličko hrubší hlas a ten byt môže byť aj tvoj, len sa neprezraď, že si žena 🙂

labelo
autor
30. sep 2014

@liz_lemon no vidis zase to ta po****ta JOJka nedala do archivu a potom,že pozeraj v archive 😀 hlavne,že minulý týžden tých .......nekomentujem davali do archivu hned 😠

liz_lemon
30. sep 2014

@labelo no, davaju to tam, ako sa im hodi, ale mne to nevadi, my to pozerame, kedy sa nam chce, iba sem tam pozriem, ci uz dali do archivu nieco nove

Strana
z6