Nákupné maniačky na Wau
pozeráte?
@liz_lemon veď myslím že dnes na Joj o 16 idú nakupovať chalani 🙂 tak som zvedavý
ti chlapi tento tyzden, to je DES...je to velmi zvlastne, ked muzi pouzivaju slova, ako kusky v satniku, alebo je to tricko na gombiky, tak si vie urobit pekny vystrih, a ukazat hrud...
@liz_lemon aaale veď uznaj akí sú to fešáci a to som úplne "normálny"
všímaj si ten poriadok v och skriniach, všímaj si ako si nezávidia pekne o sebe rozprávajú, je v tom ľahkosť a pohoda 🙂
@diskutujuci vies co, mne sa ani jeden nepaci, pride mi to maximalne neprirodzene, aby sa muzi tak vyznali v mode (ved ja som kolkokrat ani nevedela, o com tocia)
muz sa ma o seba starat, ale v rozumnych medziach
a na rande, ak by mi tak nejaky dosiel, tak sa robim, ze tam nie som 🙂
@liz_lemon 🙂 myslím že z tych 4 by za tebou neprišiel ani jeden 🙂 možno ten najmenší DJ ešte 🙂 a nie preto že by si mala čo len jedinú chybičku 🙂
@diskutujuci myslim si to iste 🙂
@liz_lemon a okrem toho že sú fešáci majú aj slušné zázemie, možno by to mnohým ani nevadilo, že ich celý vzťah bude viac o kamarátstve ako láske 🙂
@diskutujuci no, inak napr. ten 21 rocny, tusim Matus, v akom paradnom byte byva, to vyzera na nejakeho dobreho sponzora 🙂
@liz_lemon veď o tom píšem, stačí keď si oblečieš mužské oblečenie nacvičíš máličko hrubší hlas a ten byt môže byť aj tvoj, len sa neprezraď, že si žena 🙂

@labelo maniaci? tak to sa tesim, mohli by to striedat, nech sa to ozivi 🙂