icon

Nakupovanie cez Aliexpres

marcela91
11. sep 2013

maminky, mate skusenosti s objednavanim cez aliexpres.com? Daju sa tam kupit rozne drahe znacky za polovicne ceny, na fotkach takmer nerozoznatelne od originalu, ale aka skutocnost, netusim... Teraz cakam na saty Mango a uvazujem o kabate z Desigual novej kolekcie....Vdaka za infosky 🙂

marcella24
4. máj 2015

@zuzi149 presne tak aj jedna pani kupila stamat retiazku za necele 1 e a predava za 6 etak sa zaraba na Slovensku zial bohu

gabriela_s
5. máj 2015

Dobrý deň, chcem sa opýtať, kde sú peniaze, ak na Aliexpresse zrušil dodávateľ objednávku?

tinika
5. máj 2015

kočky prosim vas chcela by som z ali nejake trička ale netusim a neviem vyjst z toho ich čislovania aj tu na SK sa neda velmi podla toho orientovat, lebo čo vyrobca to ine čislovanie ale poradte ak sa da, tie ich XL su ake velke? chcem tričko volnejsie ale zase nie dlhe po kolena :( vdaka

evicahc
5. máj 2015

chcem sa opýtať, ked si nieco objednám z aliexpresu zapaltim to s kartou, aj peniaze mi ztiahlo z účtu ale tovar vysel v kosíku až pokial sme sa nazaregistrovali čo teraz?? vie my niekto poradiť alebo nejakecislo telefonu kam by som mohla zavolat? dakujem

erikgrave1
5. máj 2015

Ahojte, skusim postupne odpovedat :
- ak dodavatel zrusil objednavku, tak peniaze by mali byt refundovatelne bud vo forme kreditu na dalsi nakup alebo preveditelne spat na ucet. Mne tak zrusili objednavku a bolo na vyber, ci kredit, alebo vratit. Cast sa pouzil na dalsi nakup, zbytok sa vratil na ucet na druhy den.
- cislovanie je veeelmi hakliva tema hlavne pri cinskych cislach. Stale tvrdim ze nie je cinske XL ako cinske XL. Zalezi ako sa bose dieta, co sije za misku ryze vyspalo. Treba si precitat hodnotenie ludi co uz nakupili. Niekedy sa da z toho dost vydedukovat. Podla mojich skusenosti treba pridat +1 velkost. Teda slovenske S je cinske M atd.
- neviem ako je vobec mozne nakupit bez registracie. Treba sledovat, ci predajca tovar expedoval. Ak nie, tak je moznost otvorit s nim diskusiu - open dispute a vykonzultovat si to s nim. Na to staci aj google translator (na tu ich anglictinu). Pripadne kliknut na predajcu, urcite tam vyskoci kopec kontaktov + live chat.
- odpoved na detsky bicyklik - postovne (tazky kus) vyjde drahsie ako samotny bicykel. Ten cez colnicu neprejde (normy atd). Nemyslim si, ze sa to oplati. Radsej bazos alebo allegro... 🙂

zdenkanena1
10. máj 2015

@adriana1991 ahoj prisla ti objednávka ??

evicahc
10. máj 2015

@zdenkanena1 ahoj kedze mi zobralo zlý meil tak mi objednavka neprisla. ale tovar v objednavke ked sa prihlasim vypisuje ze je v cakani alebo caka na schvalenie. niektorý píse ze caka na zaplatenie ale peniaze stiahli hned prvý deň. takn neviem ci to tak ma prebiehat alebo nie

adriana1991
10. máj 2015

@zdenkanena1 ahoj ano prisla.momentalne zas cakam na nejake veci.a ak sa mi nahodou stalo ze nieco neprislo tak vratili peniaze bez problemov

permanentka
Odpoveď bola odstránená
tinika
20. máj 2015

@permanentka a ako bez nakupov mozes zarobit?

permanentka
20. máj 2015

@tinika tak ze odporucas druhym 🙂 ja uz somo naoaj zarobila tuto sumu a okrem tych poslednych dvoch mam vsetko na ucte, tie posledne mi pridu do par dni 🙂 proste odporucam druhym a za kazdeho mam nejake peniazky 🙂 je to zadarmo a ziadne poplatky a ked chcem tak s tym prestanem 🙂

tuesday2nd
26. máj 2015

Pri nakupovani na alieexpres je najdolezitejsie precitat si dole pod obrazkami recenzie na dany produkt aj obchod, vysvetlivky velkosti a neocakavat super kvalitu za tak malo penazi z takej dialky. Ja si odtial objednavam obcas nejake super vychytavky, ktore sa u nas nezozenu, a este som sa nesekla tuk tuk. veci mi sadli samozrejme kvalita nic moc ale za tu paradu mi to stoji 🙂 aj ked mam moralnu dilemu vzdy ked objednavam lebo mam vycitky kvoli tomu ze podporujem tento nehumanny sposob konzumu, kedy ludia otrocia a nechcem si predstavit ze velakrat aj male deti. ah! aj ked ktovie ci odtial nepochadza aj oblecenie z beznych znaciek v nasich nakupnych centrach...

erikgrave1
27. máj 2015

@tuesday2nd Ano mas pravdu .. drviva vacsina "znackovych" handier je z Ciny, Bangladesa a okolitych krajin. Je to mozno aj 90 %. Radsej nakupim cez Ali, Sammydress, pripadne inde a nedam zarobit "spekulantom" co objednavaju vo velkom, bez zivnosti, bez CLA a predavaju ten tovar ako znackovy za 5nasobne ceny !!!
Dokaz : PC 99 € : http://www.novamoda.sk/damske-doplnky/nahrdelni...
Realna cena : 15 € : http://ja.aliexpress.com/store/product/High-qua...

A nadovazok je to klamanie spotrebitela, kedze tento nahrdelnik Swarovskeho nevidel ani vo vyklade oproti cez ulicu...

tinka1987
28. máj 2015

ahojte, nejde niekto objednavat z allieexpresu? Ja sa neviem z toho vysomarit, dakujem

erikgrave1
29. máj 2015

@tinka1987 - zaregistruj sa, nahadz do kosika co potrebujes, zaplat VISA kartou, cakaj 3 tyzdne na zlty papierik 🙂

permanentka
29. máj 2015

Baby ak objednavate z aliexpresu tak mi napiste poradim nieco ako to mozte mat lacnejsie 🙂

sisa
19. jún 2015

existuju aj spokojni zakaznici, viac napr. na: https://www.facebook.com/groups/344504159072437...

sisa
19. jún 2015

@permanentka ahoj, ako na to? myslis kupit viac kusov? alebo zobrazenim a pridanim tovaru v mobile? ci mas nejaku inu finticku? 😉

sonya_12
22. jún 2015

Ja mojim deťom objednávam priamo z ali. Zvyknem využívať aj zľavy. http://zlavovekody.sk/web/aliexpress-com/ často tam pridávajú nove akcie na nákup.

aanavi27
23. jún 2015

Ja som si z Aliexpresu objednala tenisky pre dcéru. Bolo to pred troma mesiacmi, doteraz nemám ani tenisky, ani peniaze. Komunikácia s nimi je ťažká. Stále píšu, že mám byť trpezlivá, že tovar bude dodaný. Mám už pocit, že si zo mňa uťahujú. Nikdy viac odtiaľ nič neobjednám a neodporúčam tento obchod!

bibinka379
24. jún 2015

Neviete mi niekto povedat ,ked mi prisiel mail ,ze predavajuci odoslal moj tovar ,ze za ako dlho to pride?

evittam
24. jún 2015

@bibinka379 Mne cca za 10-14dni,zalezi aj od toho kedy to nalozia napr.na lod,ak letecky tak rychlejsie. Mas tam link,da sa to sledovat.😉

evittam
24. jún 2015

@aanavi27 Kazdy mame svoju skusenost. Ja len pozitivnu-vsetko mi prislo max.do 3tyzdnov od obj.Co sa tyka komunikacie,tak som s nimi v pohode vyriesila online. A ak mali dodaciu lehotu napr.max.60dni a neprislo to treba ziadat spät peniaze. Kamaratka to riesila takto a vratili jej peniaze a nakoniec aj tovar prisiel.

bibinka379
24. jún 2015

@evittam cez ten link som isla a tam mi pise ze to odovzdal predavajuci,tam potom bude kade putuje kde sa tovar nachadza? Lebo neviem ,prvy krat som objednala.

erikgrave1
24. jún 2015

Ja len tak pre info .. pri poslednej objednavke som mala tovar doma v rukach na 10ty den po zaplateni. Ono uz na deviaty bol zlty papierik v schranke 🙂 ale dalo sa vybrat az na ten desiaty 🙂

sonya_12
24. jún 2015

Ja nakupujem často. Vyvarujem sa však značkám, keďže mi produkt zhabali.
Tu je návod, ako sa objednáva a celkom dobré rady k tomu
http://zlavovekody.sk/nakupovanie-na-aliexpress...

janett310
Odpoveď bola odstránená
petrabardejov
21. júl 2015

http://alixpres.blogspot.com/ super web o receniach a nakupovani na ali

marcella24
21. júl 2015

Neodporucam 6 balíkou mi neprislo

sisa
21. júl 2015

@marcella24 - asi si objednavala tovar, ktory nebol original a mal hodnotu nad cca. 20 Eur, vtedy to zhabu colnici ako fake, falosny tovar sa nemoze predavat, kieby sa takato razia urobila v slovenskych obchodoch, to by bolo pokut!!