icon

Nakupovanie cez Ebay.com

monicatko20
26. mar 2014

Babenky ja som uz uplne stratena 🙂 Potrebovala by som pomoct s objednavaniem cez ebay..obratila som sa uz na vsetky kamaratky, vsetkych znamych aj neznamych..nikam som sa nedopracovala :( Potrebovala by som pomoc aspon pri 1.objednavani, pri zalozeni pay pal a tak nejak vsetkom :( Aj ked uz nedufam, snad sa niekto najde..Dakujeeeeem

adelakk
26. mar 2014

co konkretne nevies? ja pouzivam Paypal uz roky a na ebay som kupovala a predavala dost casto. (zila som cca 10 rokov v Anglicku, tam je to bezna zalezitost) ak mas konkretne otazky tak ich posli do spravy

lilysk
26. mar 2014

@monicatko20 ahoj konto paypal si zalozis jednoducho ,ale musis mat kreditnu kartu - potom mozes nakupovat ,ale pozor ak budes nakupovat cez ebay.com vacsinou zaplatis aj dan a clo -pokila z ebay.de ,alebo ebay.co.uk tak neplatis nic a pride ti to normalne domov .Co chces kupit ?🙂

liz_lemon
26. mar 2014

@lilysk staci aj debetna karta

sheila72
26. mar 2014

Stačí ti, ak máš účet v banke. Ja napr.na paypal ani nemám pridanú kartu, ale účet si dobíjam cez slovenský trust pay, ako keď si dobíjaš kredit na mobile. Akurát že je účet v stave "neoverený", ale dá sa z neho normálne platiť

monicatko20
autor
27. mar 2014

@lilysk len zbezne oblecenie, doplnky 🙂 Veci ktore tu maju neskutocne ceny...lebo som len tak bludila naokolo, tusim som sa tam na ebay.com aj zaregistrovala 🙂 🙂 aj mam v nakupnom kosiku vecicky, len ma odradza ta vec, ze to tam mam asi od 5 predavajucich, cize som to tak aj nechala :D a nakolko sa mi vysplha postovne ked budem mat nakup za napr. 50e?Oplati sa to?Lebo kocka jedna tiez objednava, ale tu to predava za nehorazne ceny :( tak reku pustim sa do toho sama..a kreditnu kartu mi zriadia v banke?dakujem 🙂

lilysk
27. mar 2014

@monicatko20 Neoplati sa ti to ,lebo je to z USA pravdepodobne ked je ebay.com a vsetko nad 20 eur co ti pride musis dokaldovat a zaplatit clo ,alebo dph ,takze sa ti ti predrazi ...Vacsinou tie neskutocne ceny ak je to nova vec znamena ,ze predajca je z ciny a su to cinske veci -pozri odkial tie veci akoze idu ......skus tie iste veci pozriet na ebay.co.uk tak registracia plati na vsetky ebay ,takze tam sa len nalogujes s heslom ake uz mas na ebay a tam popozeraj - a pozri od toho isteho predajcu co predava -dost casto je tak ,ze ten isty predava plno veci v tej velkosti za par centov -tak sa s nim mozes dohodnut ,ze za nejake postovne ti toho posle ovela viac ako jednu vec a tak usetris kopec penazi na veciach aj postovnom .Ja uz som kupovala tak ,ze som kupila kopec next veci -rifle za 0.99 a sveter a tricka a saticky a neviem co vsetko stalo spolu asi 7 libier a poslal mi to za 4 tusim tak som mala za 11 libier asi 8 veci next a vsetky vyzerali ako nove 🙂))
Zatial najviac sa mi oplatilo z toho anglicka kupovat ,ale ja vlastne kupujem len pre seba a deti -ja to neposuvam dalej .
A za nehorazne veci to nepredas ,lebo slovenky tiez nie su spadnute na hlavu aby platili o neviem kolko viac za nejaku vec co je v podstate nosena 🙂

viera27
27. mar 2014

@monicatko20 hod si do filtra na lavej strane Free shipping a bude ti filtrovat iba ponuky s dorucenim zadarmo. Od kolkych predavajucich to mas ti moze byt teda fuk 😀 . Z ebay objednavam kvanta kravin (mam dokonca status bronzovej hviezdy ci co) a este nikdy som nemala zlu skusenost. Ak aj nieco nedoslo, pripadne som nebola spokojna, okamyite som zalozila "case" a peniaze sa mi vratili v plnej sume.
Len pre inspiraciu, kedze sme na materskom fore. Teraz deckam objednavam taketo capinky, nech lepia 😀
http://www.ebay.com/itm/301120957942?ssPageName...
http://www.ebay.com/itm/251482621553?ssPageName...
http://www.ebay.com/itm/400673469227?var=670221...

A absolutne sa oplati rozne prislusenstvo na telefony. Napr. toto puzdro, presne to iste stoji v T-Com 28E!
http://www.ebay.com/itm/400621433302?var=670177...

viera27
27. mar 2014

inak korejska kozmetika, hlavne BB kremy su uplne top
http://www.ebay.com/sch/rubyruby76/m.html?_nkw=...

sashabb
27. mar 2014

@monicatko20 ja len dodám, že je velký rozdiel medzi kreditnou a debetnou kartou, na to bacha! Ak pôjdeš do banky pytaj si debetnu, alebo povedz že chceš platiť cez net do zahraničia, ony už budu vedieť.
Kreditku si určite neber!
A čo sa týka nákupu, pri každej veci je písané či vôbec posielajú na slovensko a kolko je poštovné, či je free alebo sa platí pri každej položke atď.

yanni
27. mar 2014

@monicatko20 ja zijem v Nemecku a kupujem a predavam cez ebay.de. Pay Pal Konto nie je problem zriadit aj bez karty. Ako uz hore baby radili, väcsinou su pri ponuke predavajucim udane moznosti platby (Kreditka, Pay Pal, uhrada na ucet, hotovost atd.). Tiez byva udane, kam poslu (len v ramci krajiny, EU, svet) a tiez kolko dovoz stoji. Tak najsor si to vsetko v klude pokukaj a oboznam sa s fungovanim a potom zacni objednavat.

lilysk
27. mar 2014

@liz_lemon Ja mam ucet paypal uz velmi dlho to asi na zaciatku sa dalo len s kreditkou ak si dobre pamatam 🙂

yanni
27. mar 2014

@lilysk no ono sa to teraz vraj da aj bez kreditky. Ja mam tiez paypal vlastne od vtedy ako je mozne takto platit, ale mam to s kreditkou. Ako to presne funguje bez kreditky neviem.

liz_lemon
27. mar 2014

@lilysk ja som si paypal konto zakladala asi pred 2 tyzdnami a mam len debetnu kartu, a v pohode, ale zrejme sa dala volakedy len kreditka

monicatko20
autor
27. mar 2014

@lilysk asi si ma zle pochopila 🙂 ja chcem objednavat pre seba, lebo baby co tu predavaju veci maju nehorazne ceny :D :D dakujem velmi pekne kocky za rady..tusim to skusim teda 🙂 snad sa mi nenazbiera postovne nad 200e :D :D :D

lilysk
28. mar 2014

@monicatko20 ja som ta pochopila -ved aj ja len pre seba ,alebo pre deti objednavam ,ale z toho ebay.com ked som nieco nad 20 eur objednala stale som platila clo a to som bola dost nahnevana ☹
Ved jasne skus a uvidis 🙂
Ja som skusala aj ebay.de ,ale na nemeckom su tiez dost vysoke ceny podla mna ...ja nakupujem dost casto aj z amazon.de -ked je vypredaj tak kupim kockam vacsinou topanky aj -70% 🙂

monicatko20
autor
29. mar 2014

@lilysk tak skusim teda predsa len to ebay.co.uk :D musim zbehnut do banky, dneska nevidalo :( cely den lezim v horuckach, tak to presuniem na pondelok 🙂 pokukam a objednam :D skusim len mensiu sumu, aby mi to potom nebolo luto keby daco :D Dakujem kocky kazdopadne..ozvem sa ked to prezijem :D