Nakupujete tieto sladkosti?

nie, ani neplánujem
vôbec nie... blbosti
Nie.
chceš si tým privyrábať? ani nezačni 🙈😉
Nie
Taketo a podobne vyrobky idu uplne pomimo mña
Preboha, prečo je to také drahé? Neviem prečo by som dávala za 400g čokolády 9€, haha
@refly asi si veľmi dávno kupovala čokoládu. Lindt 200 g stojí 9,90, tie Milka 280 - 300 g cez 6 e
Nie, nevidím dôvod.
@zuzanka.zuzu mne to chuti aj znamym
Keď vám chutí,tak si dajte
@acer11 ludia by najradčej len ofrflali vsetko
Kto frfle?
@blog_betka Normálne sa pýtaš, tak ti odpovedajú.
@acer11 ved co tu komentujete
@gribka1 ja sa slusne pytam
Pedro mi vobec nechuti, a to pritom zele cukriky milujem. Tie coko veci ani nepoznam.
@blog_betka Veď slušne odpovedajú, kto frfle?
@gribka1 no ze nikto to nechce
To je frflanie? Ale nie, veď dnes už ľudia chcú zdravšie, tak čo sa čuduješ. Každý čo chce.
@blog_betka ..tak vieš, keď Ti v rodine kosí rakovina si nutená dobrovoľne nasilu ako tak sledovať zloženie... keďže mi zdravie mojich najbližších nie je ľahostajné tak niečo takéto nekupujem... Zjesť by sa to zjedli, čoby nie😆teraz ma ponukla kolegyňa Pedro medvidkami,jeden som zo slušnosti hodila do úst,ale som ho musela vypľuť,nedal sa požuť 🤭
@miskakyska Tak každému vyhovuje Niečó ine ja vačšinou kupujem len oriešky
@gribka1 ved ja tiez kupujem aj oriešky ale obcas aj sladké
@blog_betka je to úplne normálne, každý ako mu chutí.
@markusrasford Ale prd, teraz, minulý víkend som sa ulakomila na 300g oreovú milku v action. 3€ a nejaké drobné.
Nie, je to nechutné
@refly keď prd tak prd to je 100 g
@refly to si alobal kupovala s obalom
@markusrasford Ok? Nehovorím že nie sú aj drahšie čokolády. Jasne že sú. Určite by sme vedeli nájsť aj niekoľko násobne drahšie. Hovorím o tom, že nedám 9€za 400g nejakých pochybných čokoládových mincí + shipping, keď môžem ísť do obchodu a kúpiť si 300g milku za 3€.
Ale toto je už miešanie hrušiek s jablkami... pani predáva salám za 5€, ja poviem že bežne kupujem za 2€ a ty povieš že steak stojí viac? Šak... ok?
Viem že aj tie broskyňové krúžky majú v lidli za pár korún (2€? neviem, nekupujem... ale kamarátka ich má rada..) ale vôbec neviem gramáž, tak to som nechcela dávať ako príklad. Nejdem sa teraz prechcávať že kto nájde drahšie cukríky. Veď nech sú. Ja toľko za to nedám.

..nie... tieto farbiaky obchádzam na kilometre