icon

Nakupujete v automatoch na jedlo a kávu?

starlessbunny
22. jún 2025

Ahojte,
Zaujíma ma či najčastejšie sú kupujete v takých tých automatoch na kávu a na pochutiny. Čo tak naviac pre vás frčí. Nemusí to byť len nešlo dnes už takto kúpite všeličo. Ďakujem za odpovede 🙂

domkakvet
22. jún 2025
zuzinka888
22. jún 2025

Ja zuvacky, ci sladke, vodu v poliklinike. Kavu nikdy- pride mi to ako zafarbena voda. A chodim tam hadzat/ rozmienat0,05 centovky( vdaka Bohu ze uz skoro nikde nevydavaju 0,01a 0,02).

miadi
23. jún 2025

Osobne nic len detom som pred 3r na letisku kupila chipsy a vodu skor pre tu srandu ze stlacia cisla a vypadne co chceli. Kavu z automatu som mala tak pred 20r a teda stacilo 😁

sisaka
23. jún 2025
@miadi

Osobne nic len detom som pred 3r na letisku kupila chipsy a vodu skor pre tu srandu ze stlacia cisla a vypadne co chceli. Kavu z automatu som mala tak pred 20r a teda stacilo 😁

@miadi tak isto. Káva, to je hnus, to radšej nič, jedlo/pitie musela by som byť v absolútnom stave núdze. Také tie s mrazenými či chladenymi jedlami to už vonkoncom nie.

btus
23. jún 2025

pre seba nič, max, ak má niekto v práci narodeniny či meniny, tak nejakú sladkosť ( 3bit, horalka, oriešky...) My si v práci nedávame darčeky ani nič, takže takáto blbosť ak som zabudla niečo kúpiť.

misterunderhill
23. jún 2025

Trpim na intoleranciu laktózy. Malokedy tam uvadzaju ci vyrobky obsahuju laktózu. Ak musim tak skôr len nejaké bagety bez syra.

buberova
23. jún 2025

Bagetu a kyslé žížalky ;)

guudy
23. jún 2025

@starlessbunny kava z automatu🤮

katica06
23. jún 2025

@starlessbunny mňa káva z automatu preháňa, nám ju rada. Tento rok som z automatu kúpila.iba jednu drobnú sladkosť do eura dieťaťu keď sme dlho čakali v nemocnici

simsalabim
23. jún 2025

Kavu.

anos18
23. jún 2025

V automatoch nekupujem nič, v prípade veľkej núdze len kávu.

saxana000
23. jún 2025

Raz za dva roky ked cakam s autom na STK vychadza to v zime dam si cokoladu alebo caj z automatu..a v nudzovej situacii ked umieram od hladu niekde dam si bagetu.inak to nevyhladavam.

adka3321
23. jún 2025

@starlessbunny My sme zaciatkom roka chodili casto do Trnavy do nemocnice a tam maju take paradne automaty na kavu, priamo pred tebou to zomelie kavu, mas tam aj sirupy, tam som sa tesila, ze si dam kavu, aj cokolada bola dobra husta 😀 Inac velmi neoblubujem automatove kavy. Prilezitostne si kupim nejaku sladkost alebo balenu vodu, ked treba.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viera012345
23. jún 2025
@katica06

@starlessbunny mňa káva z automatu preháňa, nám ju rada. Tento rok som z automatu kúpila.iba jednu drobnú sladkosť do eura dieťaťu keď sme dlho čakali v nemocnici

@katica06 ...s kávou z automatu mám podobnú skúsenosť

annm81
23. jún 2025

My máme na okolí automaty na farmách, takže kupujeme takto kopec vecí - vajcia, mliečne produkty, mäsové produkty, zeleninu, cestoviny, ovocné šťavy, med...

Sladkosti alebo vodu len pohotovostne, ak sme niekde, kde nie je obchod, napr. neskoro večer na vlakovej stanici a podobne. Ale pravda je, že keď som v práci denne prechádzala okolo takého automatu, tak v človeku to prebúdzalo chuť a zo 2x týždenne som si nejakú čokoládovú tyčinku kúpila.

deti95060810
23. jún 2025
@annm81

My máme na okolí automaty na farmách, takže kupujeme takto kopec vecí - vajcia, mliečne produkty, mäsové produkty, zeleninu, cestoviny, ovocné šťavy, med...

Sladkosti alebo vodu len pohotovostne, ak sme niekde, kde nie je obchod, napr. neskoro večer na vlakovej stanici a podobne. Ale pravda je, že keď som v práci denne prechádzala okolo takého automatu, tak v človeku to prebúdzalo chuť a zo 2x týždenne som si nejakú čokoládovú tyčinku kúpila.

@annm81 zaujali ma tie automaty na farmách... len škoda že ty si asi z Ke... od nás viac ako 200 km. inak by som to brala aj v okolí MT, ZA...

deti95060810
23. jún 2025

z automatov nekupujem vôbec nič. za mňa predražené....

viestta
23. jún 2025

V case nudze najhorsej kupim kavu z automatu, inac ich nevyuzivam. A hej, raz som kupovala z automatu na WC na nejakej stanici vlozky

cialota
23. jún 2025

nekupujem nic. vynimocne vodu na pitie, ked nemam vlastnu, ale to ozaj musi byt.

mandzula
23. jún 2025

Kupovavala som kavu, kym som raz nevidela kavomat otvoreny pocas servisu. Bol cely olepeny, zateceny a plny mravcov.

annm81
23. jún 2025
@deti95060810

@annm81 zaujali ma tie automaty na farmách... len škoda že ty si asi z Ke... od nás viac ako 200 km. inak by som to brala aj v okolí MT, ZA...

@deti95060810 Pochádzam síce z KE, ale väčšinu času žijem mimo Slovenska. V Košiciach nejaké základné farmárske produkty, najmä mliečne, dostať vo väčšine potravín (aspoň tých, čo poznám).

maya_hi
24. jún 2025

@starlessbunny predpokladám, že tie trysky v automatoch veľmi nečistia (rovnako ako v tých čapovacích zariadeniach v rôznych táckarňach a vyžierákoch), takže nápoje nie 😏 Ak tak len balené veci. Ale len "prvá pomoc". Minerálka a tak. Jento tam strašná vysokohorská prirážka 😏