icon

Nakupujete v Kauflande po 19:00?

13. nov 2024

Chodíte na takéto večerné nákupy? Čo je zľacnené takto večer? A od koľkej sú vlastne tie zľavy, od 19tej či od 20tej? Rozmýšľam že začnem chodiť tejto ha večerné nákupy len neviem kedy vlastne to zlacnuju...

doriiis
13. nov 2024

Zlacnené je pečivo,chlieb,rožky a všetko,čo u na druhý deň nemôžu predávať.Salaty,šunky atd
Veľkú úsporu necakaj

evcagabi
13. nov 2024

No ja chodim na nakup okolo 20.00 ked mala spi a ze by som tam nasla nieco zlacnene 😅😅 to este funguje? Lebo nic take som teda ja nezregistrovala

muchotrafka298
13. nov 2024

Par rokov dozadu co si pamatam to fungovalo tak, ze tesne pred zaverecnou islo vsetko pecivo, syry a udeniny do velkej zlavy, aby to nemuseli vyhadzovat. Znama, co tam robila mi hovorila, ze oni tam ludia cielen chodili pred zaverecnou a cakali v rade v tych pultoch, ze aby si uchmatli veci vo velkych zlavach. Lenze oni to uz potom nekrajali, oni len dopredavali od urcitej hodiny, aby im vela neostalo. Takze to nebolo, ze niekto priesiel, salama bola trebars za 0,50 centov a on si nechal nakrajat z cerstvej. To len z toho, co tam bolo. Teraz neviem, lebo mne sa nechce niekam chodit vecer a ani nevediet, co vlastne kupim. Dokonca ja som bola viackrat svedkom toho, ze boli proste prazdne tie pulty a mohol si clovek kupit len z tych balenych.

falbala132
13. nov 2024

ja som sa tam nedavno tak nahodne ocitla a brala nejaku zeleninu, pri pokladni ma prekvapilo, ze stala ovela menej ako bolo na cedulkach, ľadovyý šalat napr. stal tusim 0,52 €

autor
13. nov 2024

Minule mi znení spomínali že tak chodia nakupovať a že súper zľavnené veci...tak ja neviem...tiež sa mi moc nechce motať večer,to už som pomaly v pyžame...preto zisťujem či chodíte a oplatí sa to...

kavasmliekom
13. nov 2024

@muchotrafka298 ja som tak raz bola náhodne, ie cielene kvôli zľavam a pani mi normálne nakrajala šunku, nemôže povedať, že nemajú.
Cena na štítku bola normálne a až v pokladni mi bola náhodná zľava. To isté kým som došla k pokladni so zeleninou a ovocím, už bola za polovičnú zľavu, niečo dokonca len za pár centov. Ešte som sa pýtala, či je to dobre, lebo sa mi zdá, že málo platím.
No niekedy sa stalo, že som chcela hodinu pred záverečnou urobiť nákup a odišla som naprázdno, nebolo nič.

zuzubb007
13. nov 2024

Tak po 19tej tam nič zľavnené nieje aspoň u nás v BB navyše pečivo žiadne ani jeden rožok o tomto čase, dakedy bývali zľavy podľa mňa to už nieje, alebo ušetris 20 centov to je ozaj výhra a zgegnuta zelenina

rora
13. nov 2024

Nechodim, nemam zaujem o obschnuté pecivo a sunku. Ktore uz mozno ani nebude, neraz uz nie su u nas rozky ani chleby po 17tej..... len tie balené hrozy. Nakupim v riadnom case cez den, vyuzivam aktualne akcie a cosi davam aj na mrazak nech mam pokoj

diewcatqoo
13. nov 2024

Nie, nekupujem. Kaufland mam relativne daleko a chodim tam nakupovat fakt vynimocne. Ak nieco vecer surne potrebujem kupit, tak vybehnem do najblizsieho obchodu narychlo. Urcite by som sa kvoli nejakym zlavam neobliekala a nesadala vecer do auta, ked nemusim. Aj keby tam zadarmo nieco davali.

katka2602
13. nov 2024

Minule sme sa ocitli o takom čase v obchode, naši spoluobčania brali všetko rad radom. Neostal jeden rožok ani chlieb. Áno zľavy boli super, ale čo z toho keď nič nemali.

autor
13. nov 2024

@diewcatqoo tak ja ho mám 5 minút peši od bytu...

falbala132
13. nov 2024

@diewcatqoo odpoved "k veci", naozaj...

hygienka
13. nov 2024

Niekedy keď ideme náhodou večer niečo kúpiť tak kúpime dosť aj v zľave. Ale do Kauflandu nechodíme často.

katarinka1990
13. nov 2024

Donedavna som tam robila, ano zlacnuje sa ale len urcite artikle. Na zelenine to co by sa pokazilo, pripadne je toho vela tak sa vypredava. Ale neni to vzdy. To iste ak ostane chlieb, rozky ale nie vsetko pecivo sa precenuje. Maso ak ma datum na ten den. Nie vsetko co je na pulte. Ja by som sa na to nespoliehala. Samozrejme obcas sa da velmi dobre natrafit. Napr. Obcas bola brokolica 0,39, pripadne chlieb z 1.69 na 0.69 aj orchidea za 1.29 ale to su naozaj nahody. A ak chces dam ti tip. Vecer pred sviatkom chod.

deti95060810
13. nov 2024

no a ja chodím ráno...🙄 že akcie... a to akcie sú večer. 😀

autor
13. nov 2024

@katarinka1990 a pred sviatkom tam ešte večer niečo bude? Ja že už len prázdne regále...

katarinka1990
13. nov 2024

Nuz vyskusaj, to zavisi co ostane. Tam nikdy nepojdes na istotu. To sa len dopredava. A sunky, syry sa precenovali u nas okolo 17:00

hygienka
13. nov 2024

Môj brat minulý rok 24.12 nakúpil veeeeľa mäsa za pár supov, 5kil mandariniek 1€ atď atď keďže 2 dni sú obchody zatvorené

cimage
13. nov 2024

Nam sa obcas podari vybehnut aj neskor na nakup a nikdy som extra zlavy na Slovensku nepostrehla. Vacsinou uz ani chlieb a pecivo nemaju, max balene. Ovocie/zelenina stoji rovnako.

petulda333
13. nov 2024

@rora pretoze rozky a chlieb chodi rano a na obed. Potom uz nie. Ich pecivo sa dopeka v priebehu dna xy krat. Aj nezmyselne neskoro vecer

14petulka88
13. nov 2024

Zlacnuje sa len ked je toho kvantum 🤷🏻‍♀️

muchotrafka298
13. nov 2024

@hygienka ja niekedy tiez, ale minuly rok nebolo nic. V Tescu bolo trebars rozne maso, syry, mliecne veci 23.12 zlacnene o 75 percent. A paradoxne 24.12. ze tam nebolo nic.

hygienka
13. nov 2024

@muchotrafka298 nenapísala som, že v Lidli nakúpil. Tesne pred záverečnou.

muchotrafka298
14. nov 2024

@hygienka ja som myslela ze v Kauflande.