Nákupy v Maďarsku
Ahojte,
potrebovala by som vasu radu..kazdy riesi nakupy vacsinou v PL,ale nedavno som pocula ake vyhodne je nakupovanie v Madarsku..vraj su pri hraniciach nejake trhy,kt.byvaju v nedelu...a zase by ma zaujimalo ci zvyknete chodievat do Madarska aj na nakup potravin,drogerie..atd...byvame blizsie k Madarsku ako k Polsku,tak mi poradte.....dakujem
Ahojte, chcela by som sa Vas opytat. tie velkosklady este stale fuguju, chcem sa tam ist pozriet v pondelok. a ako sa tam plati v ich mene alebo da sa aj eurami.??? DAKUJEM
Dobrý deň chcem poradiť kam do Maďarska na nákup značkového oblečenia ďakujem
Dobrý deň prajem všetkým, prosím vás o radu. Chcel by som ísť do Maďarska kúpiť lacné značkové veci (fejky, napodobneniny) ale neviem kde sa oplatí chodiť nakupovať takéto veci v akom meste sú takéto veľkosklady. Za radu Vám veľmi pekne ďakujem🙂)
@martinkok123 Dobrý, zistili ste kde sa dá nakúpiť "značkové" oblečenie v Maďarsku?
Dobrý deň,
potrebovala by som poradiť kde chodíte na tovar do polska čo najbližšie od Dolného Kubína k Slovenským hraniciam. ďakujem za info

Prosím vás vie niekto adresu na trhy do Budapešti aj na trhy potravín niekde za maďarským Komárnom?