Nákupy v Novom Targu
Ahoj zienky.
Prosim Vas, s priatelom sa chystame o cca 2 tyzdne do Polska na nakupy oblecka-zasoby na leto pre celu rodinku🙂 Ja mam dovtedy zistit, kde sa v polsku oplati ist. Viete nam poradit nejake trhy alebo co, kde sa da nakupit za dobre ceny? Od obuvy, cez riflove bundicky, saty atd? Proste nejaky taky styl, ako predavaju slecny na nasich e-shopoch. Su to velmi pekne veci, no tie ceny.... Maju to vacsinou z POlska, no neviem ci na dakych tych trhpch sa da zohnat take oblecko, bojim sa toho, ze to budu nejake handry, co uz davno vysli z mody:/ Prosim vas o nejake typy, aby sme tam necestovali zbytocne.
Budem rada za kadzu jednu informaciu🙂 Dakujeeeem
Tak ja chodim sice na trhy do Jablonky ale maju tak to iste ako v Targu....a tak ti poviem.... veci tam maju pekne...moderne....urcite to niesu staromodne handry....ale niejake super ceny urcite necakaj....neoplati sa tam ist preto ze usetris ale preto ze tam maju velky vyber na jednom mieste. ☺☺☺
No podĺa mňa sa určite oplatí kabát na zimu podotýkam ten istý stál u nás 80 eur viac takisto nohavice minimálne o 10 eur viac a mohla by som toho ešte písať .Sme 4 členná rodinka a oplatí sa vždy pyžamo ktoré u nás stojí 25 tam kúpim za 12.50 atď a stále pýtaj zĺavu chodíme do NT
baby, svagor chce ist do Jablonky po kozenu budnu, oplati sa mu tam ist? myslim vyber, tu zhana, ale porusili Diferent aj KCero, tak vraj tam...
@syberia cize cenovo vynde take oblecko lepsie v madarsku niekde na trhoch? nemam skusenosti ani s tym... a nechcem aby sme zbytocne cestovali:/ chcem proste najst stylove kusky a za dobre ceny, nie ako v nasich e- shopoch:/ a slecny co to predavaju to musia mat len z polska alebo madarska...ale ked pises, ze v polsku to nie je dake lacne:/
@syberia fuha, tak to sa naozaj neoplati... v e shopoch predavaju krasne rifle za 25-30e fu, no skoda, myslela som si, ze ak chodia na nakupy veci tam:/ este rozmyslam na talianskom, len tiez tolke km ist a ani neviem kam presne, len to, ze v milane su krasne a lacne veci, len milano je tiez siroky pojdem🙂

Bola som v Targu cca pred mesiacom, vtedy este letne veci nemali. Myslim,ze na tricka a pod. sa velmi neoplati ist. Skor na take drahsie veci - bunky,topanky. Krasne spolocenske saty mali, kozenky a detske veci. A urcite si nenechajte ujst krkovicku v zemli, pre nas vrchol nakupov 😀