icon

Nákupy v Pandorfe. Oplatí sa tam ísť?

tanika5
7. okt 2011

Ahoj, uvažujeme o nákupoch v Pandorfe, hlavne čo sa týka zimného oblečenia, obuvy a ako sa poznam neostane to len pri tom 🙂 Oplatí sa tam ísť nakupovať? kedy tam byvaju zlavy? Boli ste tam niekto v tomto období?

Strana
z2
teuflerin
13. dec 2012

ahojte kocky..aj mna by zaujimali teraz nejake tohtorocne novinky o pandorfe....ieme tam dalsi vikend, spojime to s trhmi vo viedni a chceme tam kuknut..nie nejake velke nakupy, takze sme neni nicim viazani, len manzel chce tenisky, a salovky a kopacky na futbal a podobne :D chlapi 😀 ale tak aj ja by osm si tam cosi pozrela 🙂 dajte veidet dakujem 🙂)

zuzu205
30. jan 2013

neviete preco zrusili v Parndorfe Mango outlet??? dnes som tam isla len kvoli tomu, lebo nakupujem iba tam a zrusene uplne...zažila som sok...... ☹

nat_marcipanova
9. apr 2013

Maminy, neviete ako sa pohybuju v Pandorfe ceny kabeliek? Napr. Prada?

patuskaaaaaa
26. dec 2013

čaute baby, sú teraz nejaké akcie v Parndorfe??? zajtra sa chystáme...dakujem 🙂

ivanka003
23. mar 2014

Ahojte baby boli ste niektora teraz v pandorfe...chcela by som vediet ci su tam zlavy...a ci sa oplati ist...leboi by som chcelka ist koncom aprila...dakujem Ivka

lencika
30. mar 2014

to by aj mna zaujimalo lebo co som tam bola posledne razy nic sme nekupili alebo sa to vobec neoplatilo a nie som jedina co ma taky nazor

sandrikaaa
18. apr 2015

Neviete mi poradit do ktorej maju obchody otvorene v Pandorfe? a ci aj v nedelu maju otvorene? dakujem

romanovic
18. apr 2015

@sandrikaaa v nedelu je zavrete cele Rakusko. V sobotu je Parndorf do 18,00, cez tyzden tusim do 19,00, vygoogli si.

hankaop
Autor odpoveď zmazal
copyy
8. máj 2018

@hankaop a to čo je za zázrak, že "funguje iba na odporúčania"?

topaneckovam
Autor odpoveď zmazal
topaneckovam
3. aug 2018

@hankaop prosím pozvánku ak je to aktuálne😊

evulienkaslx
3. aug 2018

my ideme asi v utorok, cez vikendy je tam masovka, akcie podla mna su tam stale podobne, chodíme asi 3-4x do roka

ukuma2
30. júl 2024

@viera27 zdravim vas. Vidim, ze je to uz starsia diskusia, ake viete mi poradit kde presne najdem ten obchod Rosenthal? Dakujem

Strana
z2