icon

Nálepka ,,Z,, na auto

miamie
26. apr 2020

Ahojte baby.

Po dlhej dobe opäť začinam jazdiť po BA ( s 2 deťmi).
Už po miliónty raz ľutujem, že som si nekúpila auto s automatom, ale s manuálom.Desí ma rozbeh auta do kopca🙂

Ale k veci.
Rozmýšľam, že či si opäť kúpiť a nalepiť nálepku Ztko( začiatočník), aj keď ním moc nie som, ale minimálne prvé dve jazdy sa tak budem cítiť 🙂

Strana
z2
laviedeluz
Autor odpoveď zmazal
nitoma
13. nov 2020

Z stále mam nalepené mam 3 roky vodicak ale nejazdím denno denne tak 2 krát týždenne a niekedy mám super deň že upne ako profik dcéra sa smeje že nie začiatočník ale Z ako zbesila 🤪ale samozrejme dodržiavam predpisy len mi ide všetko super a inokedy mi to aj skape proste zlý deň a skúsenosti mám rôzne raz som šla po tme a normálne medzi obcami 70 ako bola aj značka a za mnou dve autá vytrubili ma predbehli a potom naschvál predo mnou spomalili keby som správne nezareagovala tak mu asi skončím v zadku blbcovi a inokedy zasa mal za mnou trpezlivosť na kruhaci keď som až na tretí krát naštartovala ale to boli začiatky to da mi už až tak nestáva a raz mi jeden pán pomohol zaparkovať 😊 a zvláštne je ze predvídam hukacky raz som počula na kruhaci asi mesiac tri krát zakaždým keď som tade prechádzala a presne tam sa potom stala vážna nehoda a ja som čakala asi hodinu v zápche včera zasa počujem hukacky a za pol hodiny tade šli potom ako som zaparkovala dnes zasa počujem sanitku doma a za pol hodinu šla okolo je to normálne??? Som inak zdravotník žeby preto?? a myslím si ze práve na ojazdenom manuáli sa najlepšie učí

simsalabim
13. nov 2020

@miamie ja mam pocit, ze Z vsetko este zhorsuje. Vodici maju pocit, ze pojdes pomaly a zle a za kazdu cenu ta chcu obist. Ked som tu nalepku mala, obchadzali ma aj z prava aj z lava, hoci na to nebol dovod. Na krizovatke si radsej stali do vedlajsieho pruhu a potom sa zas strkali vsetci naspat do mojho pruhu a predomna... Denne som manzelovi rozpravala historky z ciest. Raz siel mojim autom moj manzel - skuseny sofer (jazdil aj nakladakom) a ked aj jeho obehli z prava (nie cez jazdny pruh, ale krajnicu s priesahom do nasho pruhu) hoci siel rychlejsie, ako povolenou 50kou, povedal, ze dost... Radsej sme tu nalepku dali dole a bol klud.

miamie
autor
13. nov 2020

@simsalabim mám nálepku dole a je kľud🙏😁a tým, že mám vzadu úplne tmavé sklá nevidno kto je za volantom zozadu🙈🤪

andika_35
17. máj 2021

@extempore dalsia mudra,ktorá nikdy nezacinala,ona sa rovno narodila s volantom v ruke🤣🤣🤣🤑🤑

prosimopomoc
2. apr 2023

@adell77 ja to respektujem a mam pocit, ze aj mna respektovali, ked som mala. Netrubili zbytocne. Niektori ludia su hoväda, nerespektuju pomaly ani hukajucu sanitku

Strana
z2