Nápady na valentínsky darček pre muža?
Baby mate nejaké nápady na valentinsky darcek pre neho? Nieco originalne vyrobene, ak ste nieco vyrabali alebo videli😀 uz som vymyslala hocico no tentoraz ma nic nenapadá. Vdaka.
@lucka12399 objednaj seba aj jeho na nejakú masáž...
Ja som mu na vianoce urobila vlastnoručny darček a kľudne si myslím, že môže byť aj na Valentína. Kúpila som takú truhlicku a napísala som tam 50 dôvodov, prečo ta milujem. Až reval od dojatia 😋
Originalne😃? Nedavno som videla nejaka zena hackuje zimne navleky na vtaky 😄😄😄
@ellieellie velmi pekne povedané 👍🏻Súhlasím
Nutelu s nazvom Chrobacik 🙂. My ideme na veceru, kedze mame 4dni na to výročie, Valentina sme zrusili ako plytky amerikanizmus
@lucka12399 ja som dala manzelovi vyrobit tricko so sportovym motivom na stranke belabel
@lucka12399
Tiež nikdy netuším čo mám kupovať priateľovi k Valentína. Najhoršie je, že on v ten deň slávi aj narodeniny.
Tento rok som mu kúpila pánsky set drogérii z Avonu, bonboniéru (marcipánove srdiečka) a boxerky (2ks obyčajne+jedni vtipné).
@beky1813 presne aj ja som kupila 😁
mne sa pacia tie "plagaty" ktore baby same vyrabaju, ze tam nieco napisu a polepia keksiky a tak podla toho co maju na sebe napisane 🙂
@buducabyvala perfektneeee

@lucka12399 ja som dala spraviť fotoknihu,môže byť spoločná fotografia na magnetke,na podložke pod myš ak pracuje často má PC,šálka s foto.tričko...