Nápady na výrobu darčeka zo starých fotografií

marijja
23. jún 2015

Pekny den prajem.mam dilemu ,idem dobrej priatelke na svadbu,chceme pre nu dat nieco vyrobit zo starych spolocnych fotiek,nemate nejake napady??? Poradte!!!dakujem:D🙂;)

baryana
23. jún 2015

sestra si take nieco urobila na svoju svadbu. na velky karton nalepila peknu latku bol to asi rozmer 80x80 a na to popripinala stare foto jej a zenicha z cias ich detstva, starsie foto ich najblizsich ludi. zenich tam mal napr. velmi staru foto kde sedel na kolenach jeho uz nebohej starenky, ktoru zboznoval. alebo tam bola foto nasho otca, ktory nezije uz skoro 30 rokov. a vsetko to tak pekne poupravovala, "dozdobila"/rucne robene ramiky, kvety..../. bolo to velmi pekne. bolo to postavene na samostatnom vyzdobenom stole s kvetmi a svadobcania sa pri tom pristavovali, spominali. bolo to pekne a dojemne. ty asi myslis vase spolocne fotky, ale toto moze byt tiez dobry napad. potrebovala by si pomoc priatelkinej a zenichovej mamy, alebo niekoho, kto ti pozicia ich stare foto. mna by taketo nieco velmi potesilo v porovnani s "materialnym" kupovanym darom.

stary_ujco
23. jún 2015

Bol som na svadbe, kde tieto staré fotky bežali ako prezentácia na televizore pri švédskych stoloch. Ako to tam ľudia chrumali, tak sledovali a debatili o tom..

marijja
autor
23. jún 2015

https://www.modrykonik.sk/profile/stary_ujco/no dakujem,ale to neni ono...budu to vsetci cudzi ludia tak by to bolo pre nich nezaujimave. 😀