icon

Národná pokladnica

natuska87
2. sep 2014

Prosim vas ženy,
ake su vaše skusenosti? Neustale ma bombarduju nevyžiadanymi ponukami, dokonca aj cez mail.Dnes mi poslali upomienku na nieco, o com som ani netusila, ze vydali...vraj druha upomienka, doporucene, prva neprisla...uz mi pridu ako tzv. šmejdi"...

Strana
z2
dusoen
21. dec 2016

Musím sa s Vami podeliť o moju skúsenosť s firmou Národná Pokladnica s.r.o
už mi to nedalo,a robia z ľudí hlupákov mám dojem...

Dňa 7.9.2016 ma zaujala minca 2 Euro Kolekcia - Pamätná minca Predsedníctvo v EÚ v hodnote celkovej € 5,95

tak som sa rozhodol si ju objednať,veď možno raz to bude mať hodnotu a moje deti si za to kúpia Nitriansky Hrad 🙂))) (irónia)

o pár dní mi na poštu dorazila,vyplatil som a spokojne si ju odložil vedľa tých ďalších ktoré som ponachádzal kade tade pod kobercom..

Časom mi chodili ponuky na mince v limitovanej edícii v počte XYZ kusov pre celú zemeguľu a priľahlý vesmír,ale záujem som už nemal,pretože radšej si kúpim jadierka na lúskanie s ktorých mám väčší pôžitok..čiže nereagoval som na ďalšie ponuky..nuž ale ako to býva zvykom podobné firmy ako rídr dajdžest výber (čítaj ako počuješ) ktorá moju mamu atakovala asi 3 storočia atakovala ma aj národná pokladnica.

Začali ma otravovať,vyvolávať ale odolal som a vždy náš rozhovor trval do 12 sekúnd a to som ich nechal len sa predstaviť..

prvá sms mi prišla 14.12.2016 o 16:32 z nejakého čudného čisielka s českou predvoľbou a pripomenuli mi nejakú čudesnú faktúru,ktorú som asi mal niekde už vidieť predtým a žiadali €33,90 a samozrejme nezabudli poďakovať ;) veď jasné kto by nepoďakoval za 33 korún len tak.. odpísal som ale nečakal odpoveď

o 6 dní znova sms,ale už vážnejšia že vypršal termín,znova poďakovali tak ďakujem aj ja,tak poďme si ďakovať spoločne aj keď človek nevie začo/prečo ale nech máme pekné sviatky 🙂

V ten istý deň som si ale otvoril PC že gúgl vie všetko,tak som začal pátrať o čo im ide,lebo na moju reklamáciu odpovedali veľmi stroho,že to je edícia ďalších minci a bla bla,neviem nejak ma to nezaujímalo pretože som si objednal mincu/rozumej 1 jedinú mincu a nie ďalšie,no veď v poriadku tak keby aspoň prídu,nuž ale nič neprišlo.

napísal som im teda ďalší email a čakal na odpoveď..medzitým som ale inkasoval ďalší email,o ďalšej faktúre € 14,95 :O no veď dobre teda,bolo tam spomenuté,že na základe NÁŠHO telefonického rozhovoru mi zasielajú údaje k platbe..

Zobral som si telefónik do ruky a pozrel si posledné hovory,a jedine,že by som si to bol objednal u mojej mamy ktorej som volal deň predtým,no nevadí tak som danej slečne/pani odpísal,že moje hovory sú zaznamenávané že žiaden hovor nemám od nich..

Týmto Vám chcem všetkým poradiť,nainštalujte si do svojich smartfóónov call recorder a keď Vám bude hocikto volať spomeňte že Váš hovor je monitorovaní a verte mi zmení sa rétorika danej osoby v sekunde.

Prednedávnom som mal telefonát a daná slečna/pani mi volala a zisťovala či som prevzal mince/našiel v schránke a za to mali byť tie faktúry.. 3 mince v hodnote € 6 za neodolateľnú cenu len € 33,90 no nekúp to.. :D (pre zberateľov)keď sa postavíte pred poštu a 10 min do záverečnej poprosíte tetu za pokladňou aby Vám nejaké mince zamenila ktoré ešte nemáte,ušetríte dosť drobných 🙂 kamoš má celú sadu a v jednej z nich je minca napr Slovinsko s tým pandrlákom a znakom € .. čiže normálne mince ktoré sú bežne dostupné.

Teta mi do telefónu vravela,že mi pošle čestné prehlásenie,že som neprevzal/nenašiel/neobjavil v domácnosti "stratené mince" a treba to poslať späť.

Tu sa teraz tíska otázka,čestné prehlásenie slúži aby dané peňažné nezrovnalosti uhradila pošta,a tým sa tak vykompenzuje "strata" ?pekné podivné zarábanie spoločnosti 🙂

Zase som o niečo obozretnejší v živote,ďakujem týmto NP za lekciu v písaní emailov a reklamácií.

S pozdravom

D.N

😇

dusoen
21. dec 2016

@dusoen a dnes tramtararaaaaa prišla obálka ktorá putuje ododňa ked sme si začali zo slečnou/pani vymieňať emaily ktoré samozrejme neviedli k ničomu,že som povinný uhradiť už nie €33,90 ale rovno €67,80 jasnéé prečo nie,pošlite viacej nemám kde míňať evráče len na vaše vyhrážky ;) ba dokonca tam stojí: "Keďže ste nedodane tovaru nereklamovali,máme za to,že Vám bol riadne doručený". halooooo Vám Je@e???? ako môžem reklamovať niečo keď ani nemám šajnu že by som mal niečo reklamovať?

Spýtam sa.. To už vážne chcete robiť z ľudí hlupákov?
Myslíte si že už ozaj sme my ľudia jednoduchý?
Dnes mi volala slečna/pani,že či som dostal ten tovar.. no nedostal a že či podpíšem prehlásenie?

no nepodpíšem,vy podpíšte prehlásenie,že som to dostal..

dovi dopo..

tairikuokami
24. jún 2019

Tiez som im naletel. Kupil som mincu Stefanika za 4€, co ale zabudli do obchodnych podmienok napisat, ze objednanim danej mince si clovek rezervuje celu seriu v hodnote 200€, ktoru budu posielat zadarmo hodenim do schranky spolu so sekom, cize logicky sa to moze stratit, pokial to naozaj poslu. Na zaklade FAQ som im poslal email, ze si nezelam ziadne dalsie mince a taktiez som odvolal suhlas so spracovanim osobnych udajov.

danielahamar
18. máj 2020

Takže pokračujú v tom stále ako čítam, dnes nám prišla minca, kt. sme si neobjednali a vraciame ju späť v hodnote 48.85, môžu sa hanbiť.

esscho
22. sep 2021

@natuska87 Treba čo najskôr odstúpiť od zmluvy.

Strana
z2