icon

Národný poklad oltár Majstra Pavla

Včera o 10:24

prečo mi to príde ako podvod tá reklama? čo to má byť a prečo nikde neviem nájsť ani recenzie nato? 😂

dskjhfdlkdjhl
Včera o 10:27

@anonym_autor O com nevies najst recenzie? Ty si doteraz nepocula o tom oltari? Alebo som nepochopila otazku?

autor
Včera o 10:31
@dskjhfdlkdjhl

@anonym_autor O com nevies najst recenzie? Ty si doteraz nepocula o tom oltari? Alebo som nepochopila otazku?

@dskjhfdlkdjhl o oltari ano ale z tej stranky neviem nájsť recenzie

melanta
Včera o 10:31

Aká reklama? Z akej stránky? Recenzie na čo/koho?

dskjhfdlkdjhl
Včera o 10:32
@anonym_autor

@dskjhfdlkdjhl o oltari ano ale z tej stranky neviem nájsť recenzie

zuzana76
Včera o 10:32
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl akurat som isla napisat to iste, asi mysli toto

viestta
Včera o 10:33
@melanta

Aká reklama? Z akej stránky? Recenzie na čo/koho?

@melanta vcera to na mna vybehlo z nejakej telky. Vraj platnicka z rydzeho zlata s vygravirovanym oltarom. Take kraviny vyskakuju kazdu chvilu, raz Stefanik, raz Stur alebo panenka Maria Sastinska. Jasne, ze je to nejaky odrb

viestta
Včera o 10:35
@dskjhfdlkdjhl

@dskjhfdlkdjhl rozmer ma zaujal: 15,2 x 8,6 mm

elenita
Včera o 10:35
@viestta

@viestta presne to som chcela napisat 😉 ze bude to tym rozmerom.

melanta
Včera o 10:36
@viestta

@melanta vcera to na mna vybehlo z nejakej telky. Vraj platnicka z rydzeho zlata s vygravirovanym oltarom. Take kraviny vyskakuju kazdu chvilu, raz Stefanik, raz Stur alebo panenka Maria Sastinska. Jasne, ze je to nejaky odrb

@viestta ak je to to, čo spomínajú baby vyššie, tak mojamincovna je normálny eshop a na webe sú dostupné recenzie, aj na heureke. Hodnota tovaru je už iná vec, neviem, k čomu to človeku je. Ale podvod to nie je podľa mňa. Ak je to niečo podvodné, tak to každý normálny človek vidí, že ide o podvod. Ale autorka nevie ani otázku napísať jasne, tak sa ani nečudujem.

elenajezova

Ako to môže byť z rýdzo zlata za ak sa nemýlim 39 euro? To aj mňa zarazilo.

melanta
@viestta

@viestta tak ale zase za 40 eur nemožno čakať zlato o veľkosti stavebnej tehly 😉

viestta
Včera o 10:38
@elenajezova

Ako to môže byť z rýdzo zlata za ak sa nemýlim 39 euro? To aj mňa zarazilo.

@elenajezova pri tych rozmeroch moze

viestta
Včera o 10:39
@melanta

@viestta tak ale zase za 40 eur nemožno čakať zlato o veľkosti stavebnej tehly 😉

@melanta ale reklamu robia sa ako keby to bola tehla investicneho zlata, kolkych tak odrbu?

dskjhfdlkdjhl
Včera o 10:42
@viestta

@melanta ale reklamu robia sa ako keby to bola tehla investicneho zlata, kolkych tak odrbu?

@viestta Tak vies, kto sa necha odrbat, tak si je na vine sam.

biba_18
Včera o 10:44

moja mincovňa je riadne povolený predajca s puncom od puncovného úradu. predávajú numizmatické a zberateľské zlato, nie investičné

biba_18
Včera o 10:48

@dskjhfdlkdjhl ale oni nikoho neodrbávajú - majú tam rozmer aj uvedené že sa jedná o zberateľský kúsok ...

melanta
Včera o 10:48
@viestta

@viestta čiastočne súhlasím, môže sa veľa ľudí popáliť, že si myslí, že kupuje niečo investičné. Na druhej strane, nikde tam nespomínajú, že ide o investičné zlato, čiže zase povedzme si úprimne, človek má rozmýšľať a ak to nevie, tak bohužiaľ.

dskjhfdlkdjhl
Včera o 11:12
@biba_18

@dskjhfdlkdjhl ale oni nikoho neodrbávajú - majú tam rozmer aj uvedené že sa jedná o zberateľský kúsok ...

@biba_18 mozno som sa zle vyjadrila. Proste, kto chce, tak si to kupi a pokial vie citat, tak nebude prekvapeny.