Našli ste sa tu niekedy v príbehu?
Občas tu píšu ľudia dosť podrobné opisy udalostí, našli ste sa V niektorom príbehu alebo Vás kontaktovala dotknutá osoba, keď ste niečo zverejnili ?
Nerozumiem
@janai1 a prečo tu ostatní píšu dosť detailné opisy, kde sa tá spomínaná osoba môže veľmi ľahko nájsť?
Myslíš to tak, že by niekto na MK opísal situáciu/problém v reálnom živote, napr. so susedom a ten sused si to potom prečítal?
Ja si pamätám, nedávno. Nejaká okydavala svagrinu a potom sa jej verejne ospravedlňovala. To bola čistá komédia. No ale keď name rozum, tak jej treba.
@patus_2 áno, lebo veľa ľudí to robí
Raz tu bola taka vtipna tema ze kto je otec .. Ono tam bolo rozdiel par dni od hmm plodenia 😆Mne to bolo dost zabavne ako sa tu ratalo ze kto je otec ., a teraz po par rokoch sa ukazalo ze Ja tu autorku poznam z videnia. Ale nepovedala priamo ze to tu pisala ale to s otcovstvom dilemmu spomenula. Mila osobka len taka free love mentalita Cize nakoniec mà to ani neprekvapilo. Svet je maly.
jasne,, spoznala som suseda, ktora sa rozvadzala,,, sama som tomu neverila,,, ale hold niekedy aj motyka vystreli 🙂
Ja si pamätám na situáciu, keď tu jedna autorka riešila doternu susedku a jej dcéru, ktorá bola agresívna a útočila na syna autorky. A dotyčná si tú diskusiu prečítala, a napísala autorke agresívnu esemesku.
Ja si pamatam aj zenu, ktora sa stazovala na "drzu" upratovacku v robote, o par stran neskor sa ozvala aj dotycna pani upratovacka 😀😀
@mirka438 😁😁😁👍
ja si pamatam diskusiu o krajani konkretneho poctu koliesok sunky, resp. neochote urobit tak, alebo cosi take, kde sa ozvala pani z obsluzneho pultu
@kacusik69 to som tiez citala! 😂
Dnes som na to myslela pri diskusii kde autorka sľúbila švagrinej preberať zásielky, ale došla jej trpezlivosť a jednu jej neprevzala. Tam boli dosť konkrétne údaje, ak by si to tá švagriná prečítala, určite sa v tom spozná.
Ja konkrétne som sa tu ešte nenašla 😃, ale už som tu identifikovala jednu kamošku, ktorá tu riešila rozvod. Všetky údaje na ňu sedeli, bola to určite ona. A ešte má často na stene fotky mama synovho spolužiaka, takže aj o nej viem, že tu je.
Moja naj kamoska zo strednej ma spoznala, neviem ci sem este chodi, ale pozdravujem ju ❤️
a ta co sa rozculovala, že jej odmietli napočítať 30 plátkov šunky a po pár stranách sa ozvala pani co stala v rade za ňou a popísala dosť inú verziu toho konfliktu.
@viestta ako to skončilo teda? 😀
@whatever1 dalo zabrat najst to, ale asi toto bolo ono https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/neochotna-predavacka-mam-podat-staznost/

Prečo by som mala zverejňovať cudzie veci?