icon

Našli ste sa tu niekedy v príbehu?

15. aug 2022

Občas tu píšu ľudia dosť podrobné opisy udalostí, našli ste sa V niektorom príbehu alebo Vás kontaktovala dotknutá osoba, keď ste niečo zverejnili ?

janai1
15. aug 2022

Prečo by som mala zverejňovať cudzie veci?

viestta
15. aug 2022

Nerozumiem

autor
15. aug 2022

@janai1 a prečo tu ostatní píšu dosť detailné opisy, kde sa tá spomínaná osoba môže veľmi ľahko nájsť?

janai1
Autor odpoveď zmazal
patus_2
15. aug 2022

Myslíš to tak, že by niekto na MK opísal situáciu/problém v reálnom živote, napr. so susedom a ten sused si to potom prečítal?

viestta
15. aug 2022

Ja si pamätám, nedávno. Nejaká okydavala svagrinu a potom sa jej verejne ospravedlňovala. To bola čistá komédia. No ale keď name rozum, tak jej treba.

autor
15. aug 2022

@patus_2 áno, lebo veľa ľudí to robí

miadi
15. aug 2022

Raz tu bola taka vtipna tema ze kto je otec .. Ono tam bolo rozdiel par dni od hmm plodenia 😆Mne to bolo dost zabavne ako sa tu ratalo ze kto je otec ., a teraz po par rokoch sa ukazalo ze Ja tu autorku poznam z videnia. Ale nepovedala priamo ze to tu pisala ale to s otcovstvom dilemmu spomenula. Mila osobka len taka free love mentalita Cize nakoniec mà to ani neprekvapilo. Svet je maly.

midka
15. aug 2022

jasne,, spoznala som suseda, ktora sa rozvadzala,,, sama som tomu neverila,,, ale hold niekedy aj motyka vystreli 🙂

terry2003
15. aug 2022

Ja si pamätám na situáciu, keď tu jedna autorka riešila doternu susedku a jej dcéru, ktorá bola agresívna a útočila na syna autorky. A dotyčná si tú diskusiu prečítala, a napísala autorke agresívnu esemesku.

mirka438
15. aug 2022

Ja si pamatam aj zenu, ktora sa stazovala na "drzu" upratovacku v robote, o par stran neskor sa ozvala aj dotycna pani upratovacka 😀😀

autor
15. aug 2022

@mirka438 😁😁😁👍

eva112014
15. aug 2022

@mirka438 A ako sa to skončilo? Čo napísala? Pamätám si tú diskusiu, len už som ju nesledovala.

kacusik69
15. aug 2022

ja si pamatam diskusiu o krajani konkretneho poctu koliesok sunky, resp. neochote urobit tak, alebo cosi take, kde sa ozvala pani z obsluzneho pultu

jablkovastrudla
15. aug 2022

@kacusik69 to som tiez citala! 😂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
savanna
15. aug 2022

@terry2003 tak v tomto pripade aspon bolo jasne vidiet, po kom ta dcera je 😀

h2
15. aug 2022

Dnes som na to myslela pri diskusii kde autorka sľúbila švagrinej preberať zásielky, ale došla jej trpezlivosť a jednu jej neprevzala. Tam boli dosť konkrétne údaje, ak by si to tá švagriná prečítala, určite sa v tom spozná.
Ja konkrétne som sa tu ešte nenašla 😃, ale už som tu identifikovala jednu kamošku, ktorá tu riešila rozvod. Všetky údaje na ňu sedeli, bola to určite ona. A ešte má často na stene fotky mama synovho spolužiaka, takže aj o nej viem, že tu je.

dadis
16. aug 2022

Moja naj kamoska zo strednej ma spoznala, neviem ci sem este chodi, ale pozdravujem ju ❤️

viestta
16. aug 2022

a ta co sa rozculovala, že jej odmietli napočítať 30 plátkov šunky a po pár stranách sa ozvala pani co stala v rade za ňou a popísala dosť inú verziu toho konfliktu.

smichaela24
17. jan 2023

@viestta ako to skončilo teda? 😀

whatever1
17. jan 2023

@kacusik69 Nevies aky nazov mala ta diskusia?😂

whatever1
18. jan 2023

@kacusik69 Diki😀