Nástup do škôlky a dovolenka
Dobrý deň prosím vás pekne maly nastupuje prvý krát do skolky v septembri. Mame ísť vtedy na dovolenku. Myslite že je to dobrý nápad ? Ja veľmi stym nesúhlasím, s dovolenkou, lebo chcem aby maly mal nejakú tu ,,povinnosť’’ že Halo prvoradá je škôlka a potom môže byt aj dovolenka. Či som len naivka, že to beriem moc vážne ? Veď to je len škôlka. Ďakujem za názory.ako to riešite vy.
@bielamacka3 ako ktore... ale vacsinou sa v skolke spravaju lepsie, ale zato doma este horsie ako predtym.
@bielamacka3 môj je v škôlke ako anjelik a doma jak čert doslova, dnes sa večer dogrcal od jedu, lebo mal záchvat hnevu, nespal bol unavený a už nevedel čo zo sebou... Tak ma vytočil že som myslela že porodim... Celý deň bol jak čert a večer to zavŕšil ale spat na obed ani za svet...
@bielamacka3 a ešte v škôlke zje všetko, poslúcha že s ním nemajú vôbec problém a vôbec nemá záchvaty hnevu, a dokonca pozícia hračky čo doma vôbec...
@larosabigi A ako reaguješ vtedy? Ja si pokričím, čo aj ľutujem, lebo vyzerám jak dement a dieťa aj tak neposluchne a serie ma aj to, že muž ani hlas nezvyši
@bielamacka3 no po celom dni už dostal na zadok, a pokricala som, a okupala vo vlažnej vode, potom sa už ukludnil... Aj mňa to štve, ignorovanie u nas nepomáha, ani objatie ani odputavanie pozornosti ani pytanie prečo sa hnevá... On je proste únaveny a už nevie čo zo sebou, nebýva to každý deň...len fakt v 35 tt nevládzem...

mne ho neprijali do MŠ, ale napriek tomu mám otázku - dieťa si robí zo mna a manžela prdel, záchvaty zlosti, odbiehanie od jedla , nervy mám tam, čo mi MK vyhviezdičkuje - je možné, že v MŠ sa takéto dieťa ešte správaním zhorší, alebo sa tam naučí discipline?