icon

Naučili ste sa šoférovať i napriek strachu?

4. júl 2025

Ahojte. Naučili ste sa šoférovať napriek strachu a tomu, že ste antitalent? Vodičák nám 20 rokov, ale nejazdila som vôbec. Teraz kvôli dochádzaniu do práce by sa mi veľmi hodilo, keby som chodila autom. Ale bojím sa. Neverím si vôbec. Všetky autá sa rútia ako divé. Rozmýšľam nad kondicnymi jazdami a potom si kúpiť nejaké auto. Najlepšie by bolo automat,ale to za 2 tisícky nezozeniem. A zas viac investovať si ani nemôžem dovoliť,ani nechcem len, fakt neviem či to vôbec zvládnem... Naučili ste sa niekto? Keď som chodila do autoškoly,malá som 18 rokov a fakt všetko robiť naraz,prehadzovať rýchlosť,sledovať premávku, dávať smerovky,rozmýšľať kde je hlavná a vedľajšia cesta...no nešlo mi to. Ako ste začínali vy?

Strana
z4
petronellla87
14. júl 2025

@anonym_autor ahoj, ja som začala šoférovať po 10tich rokoch, kvôli tomu ze od septembra budem musieť voziť dcéru do vedľajšej dediny do škôlky. A je to teda oveľa ľahšie ako som čakala 🙂 Njqprv som si dala 1,5 hodinu jazdy v autoškole s inštruktorom, potom s mužom skoro ráno alebo cez víkend ked bolo malo áut. Zname trasy😅 je to 2 týždne ale uz je to oveľa lepšie ako na zaciatku

Strana
z4