icon

Náušnice z chirurgickej ocele pre extrémne citlivé uši

15. sep 2023

Prosím vás ženy, poraďte.
Mám veľmi citlivé dierky v ušiach, najnovšie mi mokvajú aj chir.náušníc z mabell.sk. Chcela som viac druhov za dobrú cenu a nemôžem ich nosiť 😔
Mám spoločenské dlhé od Fossil, mala som ich celý deň a v pohode.
Potrebujem na denné nosenie.
Máte podobnú skúsenosť? Od akej značky vám ešte vyhovujú?
Ďakujem 🙏

aaaa1111
15. sep 2023

chirurgicke nausnice su hlupost, pretoze dnes je trh zaplaveny lacnymi nausnicami z azijskych krajin, kde je pochybne aj zlozenie tych materialov. ak mas citlive usi, tak jedine zlato alebo platina

autor
15. sep 2023

@aaaa1111 ja nemam 12 rokov, ja som vyskusala uz vela.
Praveze zlato mi tiez reaguje, navyse zlte sa mi nepaci, nenosim to, cigošina pre mna.
Biele zlato je zmes kadecoho, tiez zle.
Cize nevies poradit. Skoda.

andreakotesova
15. sep 2023

Ved si nemusíš do uší dávať polkilove náušnice zo žltého zlata a na krk 10 reťazí 😅 vyskúšaj ešte platinu.

aaaa1111
15. sep 2023

tak to potom nebude v materiali tych nausnic, ale v hygiene

bylinka25
15. sep 2023

Ja nosím len samé náušnice z chirurgickej ocele, taktiež aj retiazky, zásnubný prsteň mám z toho istého materiálu, len svadobnú obrúčku mám z wolfrámu. Ale ešte som sa nestretla, že by mi prekážali, či sčernali.
Kupujem ich u overených predajcov.

autor
15. sep 2023

@bylinka25 a ti overeni predajcovia sú: .... doplň prosím.

autor
15. sep 2023

@aaaa1111 a myslis, ze pocas svadby cely den aj vecer som si nanasala stale na tie spolocenske peroxid vodika? Pri obrade, pri podpisovani svedkov, pri prvom tanci a tak? Ty hygiena 🤦 chod trollit inde.

bylinka25
15. sep 2023

Napríklad eshop.sk, isperky,sk, stelasperky.sk. Mám od nich všetky šperky a nikdy som alergickú reakciu nemala.
A obrúčky sme kupovali na www.svetwolframu.sk.
Ešte aj stránka anjelskydiabolske má kvalitné šperky.
Ja zlato nemôžem nosiť vôbec, hneď mi spuchnú ušné lalôčiky, som ťažká alergička na nikel, hocičo nemôžem, ale tieto obchody majú, aspoň pre mňa šperky, čo mi neškodia.

kristiii
15. sep 2023

Mne mama kúpila nedávno náušnice z chirurgickej ocele a hneď mi zahnisalo jedno ucho. Nechala som zahojiť a neskôr vyskúšala znovu a ucho v pohode, už asi dva mesiace nosím ako nič.