Skoro všetky náušnice mi ostávajú zelené a farbia uši

9. okt 2020

Dobre rano. Mam vela druhov nausnic, bizuteriu. Velmi rada si kazdy den davam ine, preto nenosim len 1 druh. Problem vsak je, ze takmer vsetky ostavaju zelene a farbia usi. Co to znamena??? PS: prosim nepiste ze vy nosite 1 zlate a mate pokoj, na to sa nepytam. Ďakujem.

pribinak
9. okt 2020

Kúp si z chirurgickej ocele, alebo strieborné a nie bižutériu

suzie26
9. okt 2020

Alergia

mirka17
9. okt 2020

ja mam taký istý problém, nemôžem nosiť bižutériu, preto som si kupila špecialne iba to zapínanie, napr. z chirurgickej ocele, alebo zlate, a to som vymenila na bižuterii. Jednoducho vymen len to zapínanie a zvyšok naušnice nechaj.

bazarica
9. okt 2020

Presne ako píšu, alergia. Tiež mám ten istý problém, nemôžem mať bižutériu. Začala som si kupovať z chirurgickej ocele a odvtedy je po probléme

sissy27
9. okt 2020

nič špeciálne, niektoré kovy takto reagujú s pokožkou a chemikáliami, ale nie je to alergia. Jedine, že by mali náušnice alergiu na teba a preto zreagovali 🙂 Alergia je prejav tvojho tela na niečo, takže by ťa niečo svrbelo, vyhodila by sa vyrážka, alebo iná reakcia tvojho tela, nie náušnice.
Skús prejsť na chirurgickú oceľ alebo striebro - oboje cenovo dostupné a striebro ak si vyberieš rhódiované, tak bude dlho krásne.

zuzana_ilkova
9. okt 2020

Ahoj nie je to alergia ale proste bizuteria ...ta farbi ked reaguje s potom...skus s nejakym alkoholom (vodkou alebo nejakym nefarebnym ) pretriet trosku ich “očistit” ci to nepomoze

ola101
9. okt 2020

Môže to byť alergia. Ako ale skúsila by som ich vymeniť aspoň za náušnice z chirurgickej ocele. Tie by ti to robiť nemuseli

sasesoe
9. okt 2020

Citala som este radu nalakovat koniec priesvitnym lakom, ale nemam odskusane

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evkamotka
9. okt 2020

Vymen si haciky za ocelove/strieborne

misa11111
9. okt 2020

Hm moja mama to ma zo zlatých náušníc a retiazky

mergimar
9. okt 2020

No neviem. Bizuteriu nosim min. 20 rokov. Ze ti ostavaju nausnice a usi zelene nie jeburcite alergiou, ale tym kovom. Vacsinou su to tie lacnejsie druhy. Vzdy som mala naraz a aj teraz mam okolo 50 parov nausnic, ktore prestriedam. Tie, ktore farbia viac, cistim suchou vatou( ak su oblubene), usne dierky dezinfikujem vodou po holeni a pouzivam ich dalej. Ak uz su obnosene,,vyhodim a kupim nove. Obcas sa mi stalo,,ze som ich musela na chvilu prestat nosit, lebo mi usna dierka zahnisala(vtedy je to uz alergia). Take dva dni som cistila s tou vodou po holeni a do 3-4 dni to bolo O.k. Prestriedam aj s nausnickami z chirurg.ocele alebo zo striebornymi.