Návrat k ex. Poradíte mi?
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Stále veľmi ľúbim svojho ex partnera, s ktorým som sa pred 4 mesiacmi rozišla, pretože sa ku mne vedel správať dosť necitlivo, v hádke ma vulgárne urážal, ponižoval. Toto sa dialo po dobu 5 mesiacov a kedže sa nič nemenilo, ukončila som vzťah. Teraz sme znovu spolu v kontakte, on to chce so mnou skúsiť znova, sľubuje že sa zmení. Spomínal psychológa (vraj nie kvoli nášmu vzťahu, ale celkovo že potrebuje pomoc, že nevie čo s nim je zle), ale nakoľko teraz prišiel o prácu, neviem či tam reálne pôjde. Ja neviem čo mám robiť, ľúbim ho, ale už sa bojím, že sa to bude znovu opakovať. Poradíte mi, prosím?
@1anonym9 no hlavne do toho kina aby ju bral..... 😀
@obsadenemeno a na romaticke vecere s darcekom od Pandora, tak sa spozna dobry chlap na cely zivot🙂
@1anonym9 mne sa strasne pacilo, ze ako si vyzdvihla to kino...... aj ked si myslim, ze na zaciatku su vsetci taki, ze romantika, vecere, kino..... ale to ti nezaruci, ze je to chlap na cely zivot.
Lebo hlavne manipulatori su taki, ze pocas chodenia sa javia ako ti naj muzi pod slnkom, vsetky tie romanticke serepeticky oni ovladaju na jednicku.
Chlap na cely zivot sa praveze spozna v zatazovych situaciach a nie v kine ci tak, ze ti kupuje cacky-macky v Pandore.
@obsadenemeno to je pravda ze chlap sa pozna v tazkej situacii. Lenze tu mas situaciu ze muz uz na zaciatku dievca nikde neberie, len k sebe do izby... Iný ju vodi trebars do toho kina ako sa to má robit, to sice hned samozrejme nepovie o cloveku vsetko ale nejaky dojem tam uz z neho mozno usudit... Aj ked, obcas si to zeny necenia a predsa len budu milovat viac toho co im bude nadavat a chovat sa ako k handre 😁 Vid. asi tento pripad co tu riesi slecna...
@1anonym9 slecna ma dost zdraveho rozumu, ako pisala, skoncila to, ked zas na nu vyskocil.....
no a to uz inak zavisi od kazdej z nas, ze ano. Ak sa uspokojim s tym, ze ma berie len "k sebe do izby", moja blbost, ze som s takym chlapom. Ved na svete je kopa inych. Skoda len, ze vela zien ma tu latku nastavenu hodne nizko....... 😒
no asi som to blbo napisala, ale on ma nebral iba k sebe do izby :D bol to vztah so vsetkym co k tomu patri, ano aj vecere, aj kina, koncerty, platil za mna, obcas som zatiahla nieco aj ja. Jediny problem boli tie nadavky. Skoncila som to a uz sa nevratim, ved mi zatial dokazal iba to, ze ak s nim zostanem vsetko sa bude opakovat. Sympaticka som, do fitka uz chodim🙂 noveho napadnika tiez mam, takze tamto je uzavreta kapitola
@aiwwa
Drzim palce aj ked si myslim ze sa este aj tak budes chciet vratit lebo taketo pripady poznam. Staci ze ti napise ako vsetko lutuje a ty ako psik zasa dolezies a ten tvoj napadnik uvidi ze to nemas v hlave asi v poriadku ked behas za byvalim ktory je blb. Daj vediet o 2 mesiace...
To uz bolo toto, ze som sa nechala ukecat slubmi, lebo som dufala, ze sa zmeni nieco. Ale nezmenilo sa nic. Ja uz mu neverim. Mozno este budu chvile, ze mi to pride vsetko luto, ale musim vydrzat. Dam vediet 🙂
Určite bude rovnaký, ruky preč, bud rada ze nemáte deti, s nim ta nič dobré nečaká, nebuď naivna
@ivankomonika ved je to rok stara tema.
ahojte vyskočilo mi upozornenie, že tu mám nové príspevky a pár z vás chcelo vedieť ako som dopadla. V skratke, po čase som ho všade zablokovala, takže vôbec nie sme v kontakte a bolo to to najlepšie čo som pre seba mohla urobiť. Mám iného partnera, ktorý sa ku mne správa s úctou a ľúbime sa. Tento rok som začala študovať na vysokej škole , darí sa mi a som šťastná 🙂 Ďakujem všetkým za rady 🙂
Niekedy áno, ja som tomu človeku dala šancí asi milión už počas vzťahu a vždy to bolo to isté dokola. Nerozumiem, či je také ťažké nenazývať človeka o ktorom tvrdil, že ho miluje vulgárne. Už som si vtedy fakt pripadala, akoby som od neho chcela nemožné aby mi nenadával do kosoštvorcov. Dokonca mi neskôr povedal, že on ku mne vždy bude hrubý. Asi potrebuje takú, čo si od neho nechá skákať po hlave. Nuž tak, ja to nie som. 🙂
super 🙂 ja to beriem ako cennú skúsenosť ten vzťah, viem už že nikomu nedovolím tak so mnou jednať ako som dovolila dlho jemu

@aiwwa tak mu povedz ze NAJPRV nech sa zmeni ( a toho psychologa by som dala ako podmienku tiez) a ze ty sa POTOM k nemu vratis.
Lebo ak sa k nemu vratis teraz, tak sa nebude musiet menit, ved naco? Este ti potom vyhodi na oci, ze aka si bola blba, ked si mu verila.