icon

Návšteva pápeža

11. sep 2021

Ahojte idem s mamkou prvýkrát na podujatie tohto typu.. mate nejake rady co sk vziať co sebou tam? Nejake karimatkY, deky, termosky…? Co sa vam tam hodilo.. nemam skúsenosti vobec.. a treba tam byt dost dlho, tak nech prežijeme 😊

Strana
z2
pribinak
11. sep 2021

Sú stoličky? Ak nie, tak si treba nejakú rozkladaciu zobrať

autor
11. sep 2021

@pribinak nie stoličky su len vo VIP sektore

pribinak
11. sep 2021

No tak si nejaké rozkladacie zoberte ak nechcete celu dobu stáť

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2021

@zazvorka87 od 10 do 12:30 tam bude.. len po taliansky bude hovorit

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
janinah
11. sep 2021

beriem skladaciu stoličku,vodu,mobil kvôli foto,jedlo dáky chlieb salámový a dáke jablko,neberiem dáždnik,risknem to..a dobrý sveter,možno aj tenkú vetrovku,ráno bude chladno,vyrazím z domu o 6tej

fidka79
Odpoveď bola odstránená
autor
11. sep 2021

@zazvorka87 ved samozrejme

autor
11. sep 2021

@fidka79 uz dobre?

via88
11. sep 2021

@fidka79 suhlas

autor
11. sep 2021

@fidka79 moj otec sedel cele dni doma len kos isiel vyniesť nakazil sa vo vytahu lebo sused mal covid… ty sa zatvor do bubliny

hablko2
11. sep 2021

@fidka79 pápež ešte neprišiel a cisla už stúpajú niekoľko dni, tak nerozumiem tomu, prečo bude za to môcť pápež… nikdy sa nezapajam do podobnych diskusii, ale toto mi už príde cez čiaru.
Autorka zelam krásny duchovný zážitok aj všetkým čo tam budú môcť byt’, mali sme ist tiež, ale nieco vážne nam do toho prišlo 😢 a odporúčam pozrieť stránku navstevapapeza.sk ja som pozerala odporúčania tam, že čo zobrať + poriadna desiata, pitie a nejaká vetrovka hlavne ak bude ráno hmla

autor
11. sep 2021

@via88 pytam sa tych co tam idu.. to vsade musíte byt vy vtierky?

autor
11. sep 2021

@hablko2 Dakujem krasne 😙😊ja tam idem doprovod kvoli mamke.. po smrti otca sa utieka v Bohu, len vdaka nemu to ako-tak zvláda. Kto nevie nech nesúdi.. príjemný zazitok aj vam aspon v televízii

bucko555
11. sep 2021

@fidka79 úplne presne ....šak ale o to im ide aby nás mohli mať zas pod úplnou kontrolou

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
fotoarch
11. sep 2021

Na Jana Pavla som bola, pol miliona ludi tam bol, sme si uzili papeza, jeho charizmu, JASAJUCI DAV a atmosferu .... Ak tu mame MOR tak poslat jasajuci dav na akciu, je ako to povedal pred rokom expremier - kopat im hroby do mesiaca ... Vsak tam idu starsi ludia - HROMADNE ! Vakcina nechrani pred nakazenim, ale len zmiernuje priebeh.. Delta je nakazlivejsia .... Nerozumiem co sa deje momentalene v republike , lava ruka nevie co robi prava ... A to som s principu neocko exper.vakcinov ! Nesirim strach cely rok, ale toto podujatie je cez ciaru. Som veriaca.

autor
11. sep 2021

@fotoarch Dakujem za info, pytam sa ze co si berú ludia na pápeža ti co idu😅nechapem tvoj komentár vobec 😅

fotoarch
11. sep 2021

fiktivnu imunitu - ale prakticke bude, dazdnik, skladaciu stolicku, prsiplast a deku, peniaze a tekutiny, klobucik na hlavu, modlitebnu knizku, mobil

vanda323
11. sep 2021

@fidka79 Ajoj, tiež niesom fanúšikom pápeža...lebo niesom katolík....ale tak ako pre teba má niečo alebo niekto význam , tak ma pápež význam pre niekoho.... osobne si myslím že čísla by stúpali aj bez príchodu pápeža...veď cez leto ako keby korona ani nebola a zrazu idú čísla prudko hore....musíme sa naučiť stouto plaiagou žiť

evkamotka
11. sep 2021

Obaja moji rodicia sa extremne izolovali, dopovali vitaminmi, vsetko dezinfikovali, rusko nosili.... A nakazili sa vo vytahu od suseda. Darebak. Mamina skoncila zle.

A dovod, preco je tak malo registrovanych je aj preto, ze velmi vela ludi napriek plnemu zaockovaniu nejde. Snad tym padom nebude na stretnuti taka plnka, co sa v tejto situacii hodi. Cisla stupaju aj bez papeza.

Co si zobrat? Nam sa hodil mobil so sluchadlami. Dal sa pocuvat lepsie prejav ale to ja som bola este na Benediktovi 16 v Madride, ked je na SK pre SK, asi to bude lepsie zabezpecene. Asi len bezne jest, pit, minimum dokladov, ktore sa daju stratit

autor
11. sep 2021

@evkamotka Dakujem vsetkym ktorí napísali nieco k veci😊 ostatným oznamujem ze rok bolo komplet vsetko zatvorene, nikde nikto nechodil a cisla rapídne stúpali, 100mrrvych denne.. krasny vecer prajem😊

katkatonkova
11. sep 2021

Aaale chodili....Na povinne testovanie...každý týždeň....ale samozrejme...všetko v rámci dobrovoľnosti....🤣🤣🤣

autor
11. sep 2021

@katkatonkova Aj na zahraničné dovolenky a po hoteloch samozrejme bez ruska nie? V lete mala korona dovolenku si myslis ?

katkatonkova
11. sep 2021

Ja som doteraz na žiadnych testoch nebola a dostala som sa všade....aj moje dieťa chodilo do škôlky...a.ziadna koruna sa nas nedotkla....a.ano...rúško nenosím....

andy1789
12. sep 2021

keď sem píšeš je očakávateľné, že ti budú nadávať ešte keď o takejto téme. Ja tiež súhlasím, globálna pandémia a my tu jak prije**** zavoláme pápeža, na ktorého prídu tisíce ľudí. Úplne nelogické. Kvôli tomu, že sem príde sa všetko zatvorí, stačí, že príde jeden, dvaja ľudia nakazený koronou a hneď tisícka ľudí nakazených, lebo potrebujeme vidieť nejakého uja. Nenavážam sa do kresťanov, rešpektujem vašu vieru. Keby neni globálna pandémia, tak samozrejme nikto by problém nemal, ale prečo ho sem volali v takúto dobu úplne nechápem, keď ešte pred nedávnom by nám za to, že nemáme rúško nastolili 5000€ pokutu, jednoducha debilita štátu a pápež tiež dosť nerozumný, keď prijal pozvanie.

andy1789
12. sep 2021

Jej komentár chcel povedať, že sa tam kopu ľudí nakazí a kopu ľudí kvôli tomu zomrie.

mirage
12. sep 2021

@katkatonkova ani do obchodu nemas rusko?

ibrunova
12. sep 2021

Ešte mi napadlo, niečo na hlavu, klobúčik, alebo také niečo, ak by pieklo slnko a vodu.

Strana
z2