icon

Návšteva pápeža, keď vakcína nechráni pred roznášaním vírusu

26. aug 2021

Príde mi to absolútne nevhodné v dobe koronavirusu, aby sa diali taketo masové podujatia od takej autority ako je papez. Nerozumiem tomu ako sa to moze dovolit vobec ze par tisic ludi ide sa stretnúť. Vakcina nechrani pred roznasanim virusu.

Strana
z2
jarmila2010
26. aug 2021

tu vidis nadradenost cirkvi nad vsetkym...

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
janinah
26. aug 2021

Tak ešteže o tom nerozhoduješ ty...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
gdpr
26. aug 2021

Zmysel tejto diskusie? Nejak mi uniká pointa načo bola založená 😂

natalala
26. aug 2021

No ano, mne pride maximalne nevhodne aj minut na to tych 5 mil eur 🤦🏼‍♀️

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
gdpr
26. aug 2021

@evamarek77 ale kto žiadal anonyma na oznámenie, čo si o tom myslí? 😂 Podľa mňa toto je ďalšia diskusia len na rozpútanie hádky.

miskakyska
26. aug 2021

@gdpr na fóre má nejaká diskusia zmysel??😆🤭absolútne žiadna...

K veci .. no čo Ti poviem,ešte rozprestrie ochranné krídla pre zaočkvonych..taká autorita,by niečo takéto ani z úst nemala vypustiť..pre mňa bol pápež Ján Pavol 2..tento sa na pápeža,len hrá😇😵👻

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
leuchtturm
26. aug 2021

povedz svoj nazor Matovicovi, tu nic nezmenis 😉

gdpr
26. aug 2021

@miskakyska áno má, minimálne tá diskusia má zmysel, ktorá má v sebe nejakú otázku a ľudia môžu poradiť alebo pomôcť.

simsalabim
26. aug 2021

@hazelgracegus To by bol velmi zle definovany a vykonany experiment vzhladom na to, ze sa mnoho nasich veriacich chysta do Madarska, kde ockovanie ako vstupenku nevyzaduju.

vamajka
26. aug 2021

@evamarek77 cudujem sa aj tym 30 000 coze vidia na starom deduskovi🙂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
26. aug 2021

@gdpr myslíš tie diskusie a la začínajúce sa "mám 15/16/17 rokov "a končiace otázkou "som normálna?"😵😵

miskakyska
26. aug 2021

@evamarek77 možno ani nepríde lebo nemá kto upratovať a organizovať..na stránke našej fary hľadajú stále tisícky dobrovoľníkov a nikto sa nemã akosi k činu...ovečky chcú prísť len na hotové..

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
gdpr
26. aug 2021

@miskakyska takú diskusiu som nevidela ani jednu 😂 ale nesedím tu každý deň, celý deň tak možno mám len šťastie na normálne diskusie

miskakyska
26. aug 2021

@gdpr ani ja tu nesedím celý deň...vždy keď sem nazriem,natrafím na takú🤷🤷ale už asi pomaly chystajú nástky do školy😁nemajú kedy

peha81
26. aug 2021

Nezabudnite, ze 3.vlna pandemie zacne az po odchode papeza,,dovtedy sa take nemoze stať 😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
peha81
26. aug 2021

@evamarek77 jasne, je to velmi pravdeodobne,,,ale plan je plan a ten treba plnit,,predsa uz od jari vieme ze 3. vlna je naplanovana, pardom vlastne bude na jesen,,len musi prist az koncom setembra, aby neovplyvnila navstevu papeza 😉🤦🤷

vanda323
26. aug 2021

@evamarek77 Tvoj príspevok je top keby si dalo dať 100 like tak ti ich dam, idem ti okamžite poslať 💙

marca12
26. aug 2021

@evamarek77 mne sa zda,ze im islo skor o to,aby sa zvysila zaockovanost populacie. Mne osobne sa nechce verit,ze pride. Rozum mi to neberie,ze by sa papez vystavoval takemu riziku.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2