Návšteva pápeža, keď vakcína nechráni pred roznášaním vírusu
Príde mi to absolútne nevhodné v dobe koronavirusu, aby sa diali taketo masové podujatia od takej autority ako je papez. Nerozumiem tomu ako sa to moze dovolit vobec ze par tisic ludi ide sa stretnúť. Vakcina nechrani pred roznasanim virusu.
Chceli zvýšiť zaočkovanosť ale moc im to nepomohlo.
Presne preto sa to organizuje aby mohli vyhlásiť že sme si to znova pos**** s prepáčením a mohli zas všetko pozatvárať a držať nás doma ... choré to je celé už
@evamarek77 napísala si to veľmi pekne 👍
@natalala no to je hrozné tiež! 5 milionov? v dobe ked treba na dolezitejsie veci
@gdpr podla mna tebe unika cely zivot
ja idem a velmi sa tesim a verim, ze navsteva papeza prinesie krajine viac pozehnania
@viktorka48 tretia vlna pride bez ohladu na prichod papeza
"očkovanie nechráni" je neprípustné zjednodušenie. Ale samozrejme, nie je to ani zďaleka stopercentná ochrana, to nefunguje "všetko alebo nič".
Neexistuje nijaká stopercentná metóda, okrem toho, že by boli navždy zrušené všetky hromadné podujatia.
Mňa by zaujímalo na čo bude použitých 5 miliónov eur, keď ešte potrebujú tisícky dobrovoľníkov 🤷
@janetinka27 🤣🤣🤣🤣🤣

@evamarek77 Ten kde píšeš že sa nepotrebuješ prezentovať na puťach a že viera je o osobnom vzťahu s Bohom! A ešte okrem toho strašne veľa právd...už dlho som nečítala tak dobrý komentár