icon

Návšteva pápeža, keď vakcína nechráni pred roznášaním vírusu

26. aug 2021

Príde mi to absolútne nevhodné v dobe koronavirusu, aby sa diali taketo masové podujatia od takej autority ako je papez. Nerozumiem tomu ako sa to moze dovolit vobec ze par tisic ludi ide sa stretnúť. Vakcina nechrani pred roznasanim virusu.

Strana
z2
vanda323
26. aug 2021

@evamarek77 Ten kde píšeš že sa nepotrebuješ prezentovať na puťach a že viera je o osobnom vzťahu s Bohom! A ešte okrem toho strašne veľa právd...už dlho som nečítala tak dobrý komentár

naloxon
26. aug 2021

Chceli zvýšiť zaočkovanosť ale moc im to nepomohlo.

beata95
27. aug 2021

Presne preto sa to organizuje aby mohli vyhlásiť že sme si to znova pos**** s prepáčením a mohli zas všetko pozatvárať a držať nás doma ... choré to je celé už

elizabet173
27. aug 2021

@evamarek77 napísala si to veľmi pekne 👍

autor
27. aug 2021

@natalala no to je hrozné tiež! 5 milionov? v dobe ked treba na dolezitejsie veci

autor
27. aug 2021

@gdpr podla mna tebe unika cely zivot

janetinka27
27. aug 2021

ja idem a velmi sa tesim a verim, ze navsteva papeza prinesie krajine viac pozehnania

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
27. aug 2021

@viktorka48 tretia vlna pride bez ohladu na prichod papeza

hefo
27. aug 2021

"očkovanie nechráni" je neprípustné zjednodušenie. Ale samozrejme, nie je to ani zďaleka stopercentná ochrana, to nefunguje "všetko alebo nič".

Neexistuje nijaká stopercentná metóda, okrem toho, že by boli navždy zrušené všetky hromadné podujatia.

maribell
27. aug 2021

Mňa by zaujímalo na čo bude použitých 5 miliónov eur, keď ešte potrebujú tisícky dobrovoľníkov 🤷

naloxon
27. aug 2021

@janetinka27 🤣🤣🤣🤣🤣

Strana
z2