Názor na dnešnú situáciu
Dnes sa prezentujú len tí istí "odborníci". Pýtam sa. Je SK na tom tak zle, že sa prezentujú stále tí istí? Kde sú vzdelaní prof., PhDr. PhD a iní z rôznych fakúlt a pod.? To chcete povedať, že SK pozná len Krčméryho, Mikasa, Sab. Vysolaj. a cca ďalších aj keď desiatich? A kde sú ostatné kapacity našich univerzít a VŠ? Pýtam si ostatné kapacity, ktorých musí byť mnoho vzhľadom na počet VŠ u nás, odborných lekárskych pracovísk a podobne. Kde sú diskusie?
Preco pomimo? Pracovali ste niekedy na nejakej fakulte VS, konkretne v nejakom vyskume? Vy zrejme nemate ani len predstavu, co casu a energie zabera vyskum - hoccoho. Za to, ze nevystupuju v telke, neznamena, ze im na nikom nezalezi.
@ruzasipova podla mna keby boli ti odbornici v telke tak by tu bola tema preco nepomahaju ludom a len sa pretrcaju pred TV 😂
@ruzasipova Viem, že tí čo k tomu majú čo povedať nikde nevystupujú a to je tá chyba, prečo SK ide ku dnu. Ale asi nemôžu, lebo.......
Tu svoju teoriu, ze sa nevyjadruju, lebo sa boja, mas cim podlozenu? Ci ako anonym to tu budes pisat a dezinformovat?
Mila autorka, to, ze niekde niekto nevystupuje aj ked je dobry odbornik, neznamena, ze ho nikde nevolaju. Je milion moznosti preco nevystupuje na verejnosti od toho, ze moze byt introvert, cez to, ze je velmi pracovne vytazeny az po to, ze nechce byt spajany a akoukolvek politickou garniturou ci konkretnym politikom/mediom... alebo chcu publikovat len v odbornych casopisoch.
prosím ťa netáraj... prečo by sa mali báť... o čom tu vlastne píšeš...načo by bolo toľko expertov pred kamerami - aký by to malo význam....
o čo ti vlastne ide v tejto diskusii....🙄
@deti95060810 Lebo mám známych napr. novinárov a tým rovno povedali, ak nebudú tvrdiť "všeobecnú pravdu" môžu sa rovno zbaliť. Tak predpokladám, že to je tak všade, či sa mýlim?
@dskjhfdlkdjhl Menovať samozrejme nebudem, nechcem aby niekto "pikal"v horšom prípade "sedel"🙂
Odporucam pozriet video zostrih o Krcmeryho vyjadreniach s odstupom casu su tam pre porovnanie. Ja ked som to videla padla mi sanka tak to dakujem pekne za takychto odbornikov ktory ani nevedia co hovoria 😥
No, takze su to len take dohady. Pracujem na VS, cize okrem pedagogickej cinnosti, pracujem aj na vyskume a vacsina mojich znamych tiez. Je zaujimave, ze so ziadnym zastrasovanim som sa pocas korony nestretla a ani nikto z tych mojich znamych a teda je ich hodne. Takze bolo by fajn, keby si si nasla inu zabavku a nevypisovala hovadiny, lebo este je dost takych ludi, co uveria kadecomu a zbytocne ich pleties.
@anja27 Presne, len Krčmery, a stále tí istí dookola. A iných nemáme? Nie sú žiadúci.
Je zaujimave, ze svoje "zdroje" sem uvadzat nechces, ale do Krcmeryho si tu kopes ako diva.
A ad 2 o tomto tu budes zbytocne pisat ta zozeru diskutujuce lebo su to roadne naivky podla toho co citam a nedokazu si priznat ze by ich mohol niekto klamat verejne 😉 vobec to tu neries. Strata casu. Ja poznam par ludi ktori su roky v statnej sfere nebudem konkretizovat ale ma to suvis s kauzamo ktore sa pretriasaju okolo istych osob akoze svedkov. A poviem ti su to ludia ktori len plnia prikazy nieco ako policajt dajme tomu ale ina sfera a ti ludia sami povedali ze casto idu v praci na hrane zakonov a ciste to nie je..tak co potom robia ti vyssi? Asi netreba o tom polemizovat ako to tam funguje a media urcite nie su nezaujate toto si moze mysliet len strasne naivny clovek
autorka: si chorá na hlavu. viac k tomu nemám čo dodať. máme iste stovky výborných odborníkov a podľa tvojho názoru sú zastrašovaní, boja sa alebo sú podplatení.... takéto zmýšľanie nemôže mať zdravý jedinec...
Prosim ta, ukonci tuto “diskusiu” o zevraj neziaducich odbornikoch. Netusis, ako funguje vyskum, zrejme mas mylne predstavy o nature cloveka vseobecne (preco mozno nechce vystupivat) a pises tu nepodlozene somariny, aj ked sme ti mnohe, co vedia ako to funguje. Ale ty si ides s klapkami na ociach a usiach ocividne dalej svoje…..

Možno to bude tým, že tí ľudia na VŠ majú plnú hlavu inej práce a nie vystupovať pred kamerami a nikoho nemôžu prinútiť tak pracujú s ľudmi, ktorí dokážu aspoň niečo o tom povedať a vyjadriť sa. Predpokladám, že nie všetkých MUDr./PhDr. profesorov a doktorov je sen stáť pred kamerou ale pomáhať ľudom na rôznych klinikách alebo pri výskume, vzdelávať ďalšiu generáciu. Keby chceli stáť za kamerami tak predpokladám, že si vyberú inú profesiu. Nehovorím, že takto majú všetci ale drvivá väčšina odborníkov nevie ani kde im hlava stojí v ich každodennom rozvrhu kedy musia skĺbiť vzdelávanie seba a na fakultách a prácu v praxi.