icon

Názor na matky - influencerky

17. apr 2022

Zdravim. Hned v uvode chcem napisat, ze nechcem vyvolat ziadnu burlivu diskusiu, len ma zaujima, ako vnimate taketo matky - influencerky, ktore maju kopu spoluprac a na svojom ucte de facto pouzivaju svoje deti k tomu, aby si takto privyrobili. Priznam sa, ze som zacala par zien sledovat, lebo sa mi najprv, ked este zacinali, zdali inspirativne. No ked sa ich ucet rozbehol, zacali im spoluprace, vzdy len preklikavam xyz tychto spoluprac a uprimne, je mi velmi luto tych deti, ktore pouzivaju na tieto svoje ucely. Ked si uvedomim, co vsetko zdielaju zo svojho sukromia, ze fotky tych deti moze ktokolvek akokolvek zneuzit, pride mi to od nich velmi nezodpovedne. Ako sa na to pozerate vy?

Strana
z2
tncka
18. apr 2022

Ja nesledujem ale co,vedia zarobit a uzivit deti aj takto,sikovne su. V dnesnej dobe sa musis vediet obracat a ked teda takto tak no co,kym to je v zasade slusne a nikomu sa tym neublizuje

luccija
18. apr 2022

Občas niekde kliknem, ale mňa to nezaujalo.Dnes ľudia sledujú druhých namiesto toho, aby žili svoj život mne sa to nepáči.A, že zarábajú majú spolupráce sú šikovné každý nech zarába ako vie.Ale mňa by nebavil život celé dni premýšľať, stylovat deti žiť život preto, aby som dala niekde super fotky.

luccija
18. apr 2022

Občas som sledovala Gromovu čo háčkovala pre deti hračky podľa predlohy, a teraz si spravila biznis z deti a presedlala na varenie.Je to už otrepané

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
kuko55
18. apr 2022

Nerobila by som TO za všetky peniaze sveta!!!Všetci rozumní ľudia si svoje súkromie STRÁŽIA!!!Aj celebrity ktoré svoje deti chránia majú moju úctu- napr.Blake Lively, Júlia Roberts,Sklenarikova....krásne ženy a mohli by mať s tým úspech, no vedia prečo nie....Na druhej strane máš takú Geisenku a spol...tak si vyberte....😅

Ak niekto decentne spomenie výrobky pre deti, s ktorými je skutočne spokojný- knihy, aktivity, veci na šport a dieťa je odfotene s rúčkou na knihe, od chrbta- Budiš.Inak si o ženách,čo takto narúšajú súkromie malej ľudskej bytosti a dobrovoľne 🤪🤪🤪- myslím všeličo.

Ale to nie su len pseudocelebrity, aj normalne zemy ako my toto robia-všimla som si jednu ženu čo je všade na soc.sietach aj tu na MK- obyčajnú!!!-žiadna celebrita, je mimoriadne škaredá 🤪a ta fotí aj seba v pozach ako Rihanna, o dieťati dáva VŠETKO, TO ma fascinuje, že si ide svoje.

jarkap1
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
18. apr 2022

Na ľudskej blbosti sa da zarobiť vzdy 👌
Sikovnym patrí svet, to sa musí nechať. Ja osobne poznám jednu takuto "celebritu" ktorá aktuálne niečo propaguje, pritom z jej rozprávania je to úplná zbytočnosť. Ale co uz, zaplatili jej a uz je to ta naj naj vec na svete 👌👍
Zamerne nepíšem co to je, lebo hned by sa vedelo o koho ide.
PS: Jasminka to nie je 😁

kris_tin257
18. apr 2022

Ja mám FB zrušený, na insta som ale mám zablokovaných asi 40-50 účtov veľa z toho presne takéto influencerske matky čo každý druhý príspevok či story niečo propagujú. Akonáhle mi vybehne niečo čo mi vadí blokujem a už sa mi omnoho viac zobrazujú len také príspevky čo má naozaj zaujímajú 😊

Strana
z2