icon

Názor na registrované manželstvá homosexuálov

baddie123
14. júl 2022

Čo si o tom myslíte?

Strana
z5
viestta
15. júl 2022
janulababula
15. júl 2022

@baddie123 za mňa nie

lasoli
16. júl 2022

@viestta normalne-pozri si mitochondrialna dna,tu dna dostava aj od nahradnej matky ,ktoru vylucuje maternicou,

lasoli
16. júl 2022

@elementissa ma to viacej rizik ako si mozes mysliet,deti ktorych sa rodicia vzdali maju rozne osidy a rozne to psych zvladaju.V tomto pripade sa jednak vzda matka dietata,a druha vec este sa moc nevie ako deti vnimaju taketo rodiny,okrem toho v tychto vztahoch muz,muz je vatsia promiskuita ako v klasickom manzelstve alwbo lezbikom.Cize to tiez je dalsi negativum isto su vynimky ale tych asi nebude vela.Proste muz s muzim dieta nemoze mat,cize je namieste s a stym zmierit a nie hladat ako obist prirodu,je ro len na skodu veci.Okrem toho cele toto nahradne rodicovstvo je uplne scifi a nie ze normalna vec.V nemecku ci kde porodila tvom muzim ich dieta matka jedneho z nich to ti pride normalne a zdrave?Len kvoli pptrebe vlastnit vlastne dieta,pritom si mozu adoptovat cudzie hic by aj cakali.Aj najradne rodicovstvo je hrozne,jednak tieto deti maju 3dna namiesto 2 co tiez nieje uolne ok a za penize klesne moralka zeny tak,ze sa vzda dietata ktore vynosi?by som bola zvedava kto by si nechal to dieta kebyze je postihnute,ale zda sa ze podobny pripd uz bol a diet skoncilo niekde opustene nechcene.

lasoli
16. júl 2022

@luliu no je to dieta len jedneho rodica,predsa vajicko nemozu oplodnit dve spermie,cize v podstate je to dieta nahradnej matky a jedneho z nich.

luliu
16. júl 2022

@lasoli a? A druhé bude náhradnej matky a druhého z nich. Ak dieťa vyrastá v láske, porozumení a šťastí, tak mu nič nechýba

janetinka27
16. júl 2022

@luliu snad len mama mu chyba

lasoli
16. júl 2022

@luliu tak ty pises,ze bude z ich spermii,ja len som Ta poopravila ze nie,bude jedneho z nich a nahradnej matky,o ktoru pride tym ze dvaja egoisti myslia len na seba.

luliu
16. júl 2022

@lasoli v čom sú egoisti? Aj ty si egoista preto že túžiš po rodine a deťoch? V čom je rozdiel?

Strana
z5