Názor na vyučovanie LGBT - reforma školstva
Ahojte aký máte názor na to že by sa mali deti učiť sexuálnu výchovu + o lgbti ? Viac pohlaví , trans atd. Súhlasíte s tym ? Je to podľa vas dobre alebo malo by to byt inak ? Uz som videla aj petíciu kde zbierajú podpisy za to aby sa lgbti výučba zaviedla do škôl. Myslite si že to bude aj na cirkevných školách ?
V Anglicku vraj môžu psychológovia na škole vášmu dieťaťu predpísať lieky bez vášho vedomia , aj hormonálne . Viem že nie sme v Anglicku ale aký je váš názor aj na to ?
😂 😂 😂 Jasne príde juvenilna justícia a bude homosexualizovat skolkarov. LGBTi sa bude vyučovať na samostatnom predmete z ktorého sa budú robiť skúšky na strednú školu, aj na maturitu
Nie, nesuhlasim s tym.
Je muz a zena...biologia hovori jasne.
To ostatne je len ideologicka hra.
Bolo by na čase zaviesť riadnu sexuálnu výchovu na školách 👍 A s tým súvisí aj LGBTI. Môj pohľad - je smutné, že aj v 21.stor. má niekto problém s homosexuálmi, bisexuálmi, atď... Prajem si žiť vo svete, kde nebude nikto ukazovať prstom na homosexuálny pár, a už vôbec nikto nebude takýchto ľudí šikanovať, či nebodaj vraždiť.. Prajem si žiť vo svete, kde majú homosexuálne páry rovnaké práva ako tie heterosexuálne.. A to začína aj edukáciou mladých.
Transrodovosť nemá so sexualitou nič spoločné. Je to o rodovej identite, nie o sexuálnej preferencii. A znova - nevidím problém v tom, aby aj o tomto boli deti na školách primerane veku informované. Ja sama som o tejto veci vedela už v detstve/skorej puberte - niekde som to zachytila tak som sa rodičov spýtala, dostala som normálne vysvetlenie, a tým to u mňa haslo. Žiadny chaos to vo mne nespôsobilo. Bola by som rada keby ani takýto ľudia nemusia čeliť urážkam, výsmechu a odsúdeniu... Deti treba učiť tolerancii, pochopeniu,... a tomu, že ak sa bude niečo také týkať ich samotných (nielen transrodovosť, ale celá problematika LGBTI) nemusia sa roky sami vnútorne trápiť a zožierať ako to často (najmä z dôvodu nastavenia spoločnosti) býva....
Ale nie, určite by som nesúhlasila s hormonálnou terapiou neplnoletej osoby bez súhlasu zákonného zástupcu. Po dovršení plnoletosti ok, prosím.. ale dovtedy má byť potrebný aj podpis zákonného zástupcu...
@lujza123 Mozno aj prakticke skusky😨
Ked sa pozries kazdy den na mk otazky mozem byt tehotna ? Tak by si vedela ze ta sexualna vychova by bola velmi vhodna. To neznamena ze vsetky deti budu mat hnet na to sex v 13-14 ani to neznamena ze hnet budu 🏳️🌈 podstatu tie deti davno ovladaju- teoriu ale tu biologicku cast antikoncepciu atd. Ani doslele moc nie .
Ježiši :D normlane sa to dá žiakom vysvetliť bez akejkoľvek ideológie,aby aspon vedeli,co tie pojmy znamenajú.
podla veku treba deti ucit, trocha sa toho bojim, lebo su aj ucitelia s ktorymi sa ja nezhodnem v nazoroch. ja mam nazor, ze cim je viac stastnych ludi na planete ktori sa nemusia pretvarovat, a byt z toho frustrovani, tak tym sme ako spolocnost stastnejsie, a detom to tak treba vysvetlit tiez. Len ta forma musi byt primerana ich veku.
Na svete je vela odchyliek a uchyliek, no nie je to casty jav. Nerozumiem dovodu tejto propagandy, najma nie u deti. Naco sa ucit o genetickych poruchach, ktore sa fakt nevyskytuju casto? Je kazdeho osobna vec ako a na co sa citi. Nechapem, preco mam byt do toho zahrnuta.
Rozhodne s tým nesúhlasím. Nemá to nič spoločné s učením deti ku zdravej sexualite, najmä ak propagujú masturbaciu už u malých detí. Je to sexualizovanie detí. Videla som učebnice k tomuto predmetu.
v stredoveku nikto nechcel poznat pravdu, lebo niektorym nevyhovovala. pravda je ze cast populacie 4% ma inu sexualnu orientaciu. a pravdu treba zahrnut do ucenia o svete, alebo chceme zit v stredoveku?
Najprv nech tie školy naučia deti poriadne čítať a písať...
Ja by som najskôr zrušila náboženstvo, to nemá v školách co robiť. A áno bolo by dobre, aby deti poznali svoje telo a inakosti ostatných.
ja sa viac bojim hlupych ludi ako homosexualov a transsexualov, hlavne ked maju rozhodovat o dolezitych veciach, alebo ked v krajine prevladnu a maju podiel na rozhodovani

Možno to nie je zle. Iba vysvetliť deťom jednotlivé pojmy v rámci toho čo je pre nich vhodné. Ale nejako veľmi to rozoberať to nie.