Nech už skončia sviatky a vráti sa rutina
Už mám z toho nervy, uz je to dlho, nič nefunguje, nikto nerobí,skoro všetko je zatvorene ja už chcem všetko vianočné spratat na poval, ide mi to už na nervy ale partner ešte nechce ani dcéra, ja tam už nemôžem dýchať, chcem si už upratať, prezliect periny, ísť do roboty, začať normálne fungovať, začať variť zdravšie a nie údené, rezne, šaláty, chlebíčky, koláče a neviem co ešte, ešte tak týždeň vydržať, neviem ci to vydržím...
Si priputana o stromcek ci co mas za problem
Preco este tyzden? Dnes su Traja krali, skoncilo vianocne obdobie, zacinaju fasiangy. Takze poobede sprac stromcek, prezlec periny a zajtra mozes ist do prace. Nemusis cele sviatky jest udene a salat. Da sa aj "lahsie" a predsa sviatocne.
Najskôr letné horúčavy,teraz sviatky... ľuďom už naozaj začne vadiť aj to jednoduché, nutné dýchanie 🙄. Ved všetko zbal a rob dačo 😏.
Mať tvoje problémy 🙆♂️,veď urob ako ti vyhovuje,nemusíš ísť z davom😵💫,kedy si robila výzdobu,že už si presýtena?
pôst môžeš držat aj počas sviatkov...závidím každému, kto sa nevie dočkat práce..keby si do smrti nič nedostala, toto je taka vyhoda, že si môžeš gratulovat deň a noc
Ja som teda periny menila 23 a aj pred par dnami normalne rovnako som aj pratala a varila zdravo, nezdravu veceru sme mali le 24.12. a 31.12., chlebicky sa urobili tak, ze sa 1.1. vsetky zjedli, mali sme aj kolace ale ziadne velke prejedanie sa nekonalo. Dokonca medzi sviatkami mi prisiel uz kurier aj packeta, vybavila som v meste vsetko co som. chcela aj nakupila, aj preventivku u dr som stihla... Vsetko zavrete bolo len 4 dni a to 25.12.,26.12.,1.1. a dnes dokonca aj 24.12. a 31.12. bolo skoro vsetko aj v obmedzenorm rezime otvorene. 🤷🏻♀️ Takze zato sviatky nemozu ako to mate doma.
Aké sviatky preboha? Všetko mám spratané. Zajtra smer robota.
@alofinka Preco mate rezne a salaty este aj teraz? Ved si uz davno mohla navarit to, naco mas chut. Periny si tiez mohla davno prezliect a ked sa doma dusis, tak si vybehni von.
@alofinka týždeň? Co ste rusnaci? My už od 1.1 nemáme nič a už 25.sne nemali ani kapustnicu ani šalát.
Ludom nie je nic dobre, vsetko im vadi, ci je teplo alebo zima ci su sviatky alebo musia do prace. Furt dačo
@alofinka Kto si ako zariadi tak má. Neviem prečo nemôžeš prezliect periny a jesť zdravo aj počas sviatkov. My čo sme chodili do prace aj počas sviatkov sme v pohode. Tento rok som si dala zaležať na vyzdobe a kvôli 2 tyžďňom som to nerobila, ja si uživam ešte stale vianočnu pohodu...
@klarissa25 Aj ja sa tomu čudujem, že im vždy niečo vadí a pritom si môžu urobiť ako chcú, nikto im nič neprikazuje.
Ja už mám všetko odložené a neriešim.
Druhého som všetko spratala a dovi 😂
Veď urob ako chces, nerozumiem ako sviatky môžu liezť niekomu na nervy. U nás začínajú 23.12. výzdobou a pokračujú. Aj do práce chodíme,aj vychutnávame pekne chvíľky s deťmi,atmosférou,dokonca konečne aj s troškou snehu.
@terezka1947 ja sa priznám ze som tieto sviatky ani nevnímala, úplne mimo som bola. Tiež sa teším, kedy už pôjdu do školy, škôlky. Upiekla som len z jednej dávky linecké, kvôli deťom, aby mali zábavku 😀 ani jednu rozprávku som nevidela, večeru sme len zbuchali, nemala som ani svetielka po byte, ako po minulé roky... Ale nikto ma nenutil "sviatkovat a ani nikto nezakazoval upratovať, ani variť na čo bola chuť 😅
@kavasmliekom my sme tak mali minulý rok,deti a nakoniec aj manžel boli chorí,čiže to bolo také zvlástne. Ale človek si to prispôsobil situácii. Ale tiež nerozumiem autorke,veď nikto ju nenúti sviatkovat. My stromček a výzdobu a atmosféru ešte zachováme,mne sa to páči. Keby sa mi to nepáčilo,už dávno mám všetko odložené.
@alofinka úplne s Vami na 100% súhlasím, žiaľ Vianoce kvôli rodine musím momentálne akceptovať. Horšie ako Corona😇. Mne vyhovovala karanténa a povinné rozostupy. Také to pozlátko okolo a úmysel sa minul…
Každý má, ako si to urobí. Ja by som aj mesiac vydržala. Tieto tri týždne som varila možno trikrát, normálne upratujem aj periem, žiadna výzdoba, takže nie je čo spratávať. Celé sviatky ubehli tak rýchlo, každý deň sme chodili neskoro domov, každý deň bolo čo robiť, ani tie dlhé prechádzky po pláži som nestihla 😪
@terezka1947 my sme neboli chori, práveže nikomu nič nebolo. Deti sa tešili na stromček, darčeky. Ale celkovo niečo mi chýbalo. Taky ten duch Vianoc ma obchadzal 😀 a manžel už 2.1 išiel do prace, tak som aj bola rada, že sme zrušili stromček. 😅
Dobre.🙂
My si robíme podľa seba. Strom sme dali dole už dávno, aj vianočné ozdoby, kapustnica, salat a ryba boli jeden deň - 24.12 a ideme ďalej. Fungujeme ako pred sviatkami.
Ale veď vyvetrať periny môžeš, aj zdravšie variť. My fungujeme normálne už tyzden a stromček neprekaza
Aké sviatky preboha? Aky ešte týždeň? Zajtra normálne robota,pozajtra škola.

@alofinka veď sprac, vyvetraj , prezlec periny a zajtra do práce.Sviatky dnešným dňom končia. 🙂