Nechápem časť pesničky Dospelý od Jaroša
Taká blbosť.... :DD Pravidelne však pozerávame Jaroša a aj jeho pesničku Dospelý. Je tam taká pasáž, kde tri ženy vbehnú do Pepca, začnú tam skladať tričká a potom sa ich snaží napodobniť iná žena. Vy ste to pochopili? Ja nejako nerozumiem súvislosť, že čo tým chceli povedať...
Ja som to pochopila tak, ze tie zeny su dobre mamy, tak su sikovne. A ona je asi zla svokra a nevie ani tricko poskladať :D
@janapeterjana Podľa toho textu: budem ako vy. Tri mamky sú dobré vzory, aj ako kamarátky, čo idú spolu a aj s deťmi a vzorne uložia tričká, tá ofučaná pani je zlý vzor. Inak, mne asi pri treťom raze sledovania a počúvania vytiekla slza na líce pri tých tancujúcich smetných košoch. Asi mama hormóny 🙂
Kedze som tu pesnicku videla castejsie, ako by mi bolo mile, vsimnite si, ked ti tricko sklada ta prostredna, raz je obrazkom hore a raz dole...blbo to postrihali 🤣
@tamvtme "častejšie ako by mi bolo milé" - to ste vystihli 😀 ten detail si nabudúce všimnem
@janapeterjana 😂😂😂 ja som sa nad tým ani nepozastavila ale presne toto moj muž hovoril.... ze o co tam ide ?😂
@katkamatka7 ja som vždy rozcítená na začiatku, keď ten chlapček spieva pred publikom a v ruke si stíska hračku 🙂
@janapeterjana a mne je zase divne, ze ocko smetiar, mamka krajčírka, ale dom majú parádny 😅
Ale.myslienka je velmi pekna - je to práca ako každá ina a treba byt na rodicov vzdy hrdy
@janapeterjana Niekomu tento štýl hudby nepasuje, ja som z tých, že ma rozcíti veru. Ten ,,tretí raz" som to púšťala mužovi a ani som nemohla dopovedať, čo som mu chcela povedať a MM ma objal, domyslel si. Ale už to mám odpočúvané ,,častejšie, ako by bolo milé"
No ja som v zivote nepocula ziadnu Jarosovu pesnicku, ale tusim si ju idem pustit, navnadili ste ma 😁

@janapeterjana 🤣🤣🤣🤣asi velmi zmysel nevysvetlim, ale pobavili ste ma. Ani mne to tam nepasuje. Zrejme uz tvorcovia nevedeli, ako tam nejako rozumne vtesnat reklamu, tak to urobili takymto sposobom🙈🤣