Nechápem sám seba
Mamičky , dievčatá alebo ženy čakám že to bude aj dosť kruté od vás ale som v pohode ak som pred asi týždňom , myslím že dnes večer to bude presne týždeň . Svojou vlastnou blbosťou skončil niečo ako pekné kamarátstvo skôr , už ani ja neverím že by ma mohla chcieť (bola výrazne krajšia a ptoste iný level ) , no mne potom prišiel po asi dvoch dňoch cca stav že som úplne v cajku , teraz po dni v novej robote opäť že ja bez nej nemôžem byť . Áno videli sme sa raz a predtým cca 1 raz písali a som si istý že ma zakopete pod čiernu zem , no takisto som si istý že to čo som pre ňu za celý čas bol schopný spraviť , som nikdy predtým neurobil , ešte k tomu ja totálny introvert .
@bessie12 Tak predstav si že ja prehnané požiadavky nemám , väčšinou chlapy viac pozerajú na vzhľad , záleží mi na osobe ale reálne asi málokto ti povie že nie na vzhľade nezáleží , ak ti ten vzťah výjde tak toho človeka budeš vidieť častejšie a častejšie . Minimálne u mňa by to nešlo kebyže mi ten daný človek nieje sympatický .
@jabadabadu Nechápem , ajkeď možno hej . Viete prečo tu asi končia samé príspevky rozvod, partner ma nechce alebo ma podvádza. Pretože nepríčetný je ten čo nečumí po každej druhej a príčetnosť je robiť to a vôbec neriešiť nič iné , aspoň ja som to tak pochopil. Tak akože presťahovaní, bez kamarátov , v novej robote kde doslova klamali kde mohli a teraz aj týždeň bez baby s ktorou som bol v kontakte nonstop , tak prepáč že som zúfalec .
@lowe123 ale prestan. Clovek, ktory hovori, ze sa chce zabit, tak to nikdy neurobi. To je len vykrik o pomoc alebo manipulacia toho druheho.
Ale clovek, ktory ta moze pritahovat nemusi byt krasny ak neviem co. Ale este si velmi mlady, nechapes to. Mozno to pochopis o 10, 20 rokov alebo vobec.
@bessie12 Písal som že musí byť krásny? Krása je pekná v tom že každému je krásne niečo iné . No fyzicky príťažlivý musí byť tam sa v tom nepohneš. Nepísal som že sa chcem zabiť ale niekedy by to bola ľahšia cesta (bohužiaľ som zbabelec to spraviť) , nie nebojím sa bolesti ale toho čo je potom .
@lowe123 posobis strasne zufalo 🤦
@lowe123 ved sa uz tolko nelutuj. Co tu od nas ocakavas? Zbytocne to stale riesis dookola…
@veronikaszabova Ďakujem , vieš ono páči sa my vaše zmýšľanie keď jedna z nás má problém napriek tomu že v hľadaní partnera to máte výrazne jednoduchšie , máte viac času a vždy viete že vás niekto chce . Tam tá baba ak vyplakáva že ju niekto opustil nieje zúfalá ale ja za to že ma štve že ma blokla kvôli jednej debilite (to nebolo o tom či ma chce alebo nie), napísal som niečo zlé jej sa to nepáčilo a tak blok.
@petricka22 Nič , už som zistil že tu si každý chodí vylievať srdce a dostane akurát nadávky a urážky, čo to mám povedať?
@lowe123 preboha, zavolaj nejakych kamosov, bez do baru, opi sa, odviaz sa trocha ŽI!!
Vies, ze sa jej ani necudujem, ze ta nechce? Pokial si sa takto choval aj v reale. Omg 🤦
@lowe123 myslim, ze si tu dostal aj slusne rady a odpovede. Ale nechces si dat povedat. A pokial si aj dotycnu takto neodbytne stale bombardoval dookola spravami, tak sa ani necudujem, ze to stopla. Je to totiz strasne vycerpavajuce niekomu dookola odpovedat, vysvetlovat, uistovat ho. Treba zmenit nastavenie myslenia, byt pozitivnejsi, divat sa dopredu a nie sa utapat v niecom, co nema zmysel
@veronikaszabova Fakt super, v reálne bohužiaľ takýto nie som . Môžem ti povedať ako som to vnímal ja ale tak ajtak povieš že som bol zaslepený len . V skutočnosti ja tu nemám kamošov okolo seba , 100 km od najbližších s ktorými by som niekam mohol ísť . Sám v zaprdenej dedine a iba čo započuješ keď sa po nočnej poobede zobudíš je ohováranie susedov.
@petricka22 Počúvaš čo si tu ženy píšu , ona ma blokla potom čo zistila že píšem blbosti aj kamoške , jej nevadilo bombardovanie správami, veď niekedy písala viac ako ja .
@lowe123 no tak ta blokla 🤦 neries. Proste nema zaujem. Uz to pochop a vzchop sa!
@veronikaszabova Tvl možno nie všetci sme typ , blokla ma jedna s ktorou mi bolo fajn idem ďalej príde ďalšia , u mňa to minimálne tak nefunguje , ani rozbiť sa s kamarátmi lebo sa nedá , ani jesť lebo chuť nieje .
@lowe123 vykašli sa na ňu.
@lowe123 veľmi to rozoberás, pitvas sa v tom. Prečo, načo, kvôli čomu, ako co myslela a podobne...tipujem ze aj ona je ešte mladučká, písali ste si, boli na rande, vybuchla kvôli hlúposti (bublinka na mesemgeri) potom sa urazila, ty ju hľadáš kadetade po meste, napokon si ta blokne, lebo.di uvedomí, že ťa jednoducho nechce viac spoznávať.
A tým to hasne. Nič viac v tom nehľadaj. Dôvody sú úplne vedľajšie,nic na tom nezmeníš. Výsledok je jediný - nemá záujem.
Niekedy je lepšie prijať veci ako fakt. Proste "tak to je a basta". Si ešte veľmi mladý, ale ver tomu, že po rokoch mojich skúsenosti ti to vravím ozaj ako overenu vec.
@jaskolka Blokla si ma po tej hlúposti hneď . To je v tom keď to takto prepíšeš že nakoniec aj ja mám poci že som zúfalec čo ju len obťažuje ale nebolo to nakoniec blokla si ma hneď a naposledy kontakt dnes ráno po tom týždni kedy mi napísala na čo v nedeľu som sa zasnúbila .
@lowe123 lebo si písal, že po nevydarenom rande ste ešte si písali.
Takže potom je to ešte jasnejšie. Blokla si ta, neozývala sa, len zrejme keď zistila, ako ju hľadáš (podľa tvojich vlastných slov, ako si behal celú noc po meste) a ty si jej znovu písal, tak sa rozhodla pritvrdiť a napísala priamo, že ma snúbenca. Je fuk, čo naozaj, či to bola len finta, aby si jej dal už pokoj.
Výsledok bude vždy ten istý. Tak skus to už uzavrieť a nechať ju tak.
@jaskolka Nevydarenom? Práveže to rande bolo viac ako dobré , vydarené , smiala sa aj ona , usmievala nebolo to silené a kebyže je to tak nepríjemné myslíš že by so mnou ešte behala po meste kým už naozaj nemusela ísť preč? Si troll? Blokla si ma v noci po tom rande , začala byť nahnevaná lebo som si písal s kamoškou ona to zistila lebo som ja blbec poslal screen kde bolo vidieť malé okienko danej baby (msg mi to občas robí) , je to zdĺhavé to vypisovať a niekde som to aj písal , proste to vzala ako čistú zradu napriek tomu že som iej ukázal ten chat z toho dňa s kamoškou, nebol úplne najlepší to uznávam. Však ale keby napíše niečo iné ale takú zúfalosť že mám snúbenca ktorého som si zobrala pár dní dozadu ? Veď to je blbosť , hlavne keď to bolo dva dni potom čo sme úplne prestali písať , dovtedy sme veselo písali aj o sexe , takisto prosila nech jej napíšem čo by som s ňou robil . Mi je trápne to písať ale tak aby vám bolo jasné čo sa divnú výhovorku napísať.
@lowe123 píšeš akosi chaoticky. Najprv to bolo tak, že na rande videla tu bublinu s inou dievčinou, začala kričať a robiť scény. Potom si písal, že, blokla si ta až po ďalšej konverzacii, a teraz píšeš, že aké to bolo super rande, a ze ešte s tebou behala po Meste. Keď sa rande skončí takto, dosť ťažko ho nazvať vydareným, chlapče, zobuď sa už do reality, bolo to nevydarené rande.
Ale opakujem, je to úplne jedno, či kedy ako bolo. Faktom je ze ta dievčina ta nechce. A ty to nechceš pochopiť.
Prečo by som mala byt troll? Okrem toho ked dievča chce mať svätý pokoj od otravného "ctitela" tak by si sa, čudoval, ake veci si vymysli.
@jaskolka https://www.modrykonik.sk/forum/za-dverami-nasich-spalni/myslim-ze-som-sa-zamiloval-2/ tu je prva tema co sa tohto problemu tyka
@lowe123 skus navstivit psychologa,tam bude problem ovela ovela hlbsi

@kiwi3 Jj chápem prečo si väčšina myslí že je to stalking ale vzhľadom na to že som za ňou ten týždeň nijako nebehal ak nerátam tie gymy (to som chcel len aby vedela že ma to mrzí) , no že nemá záujem usudzujete z toho že ma blokla? Keď dopíšem že sama mi povedala že zatvrdla potom čo predtým zažila a že s tým nemá absolútne žiadny problém ani inde blokovať? To som už zistil že baba si to môže dovoliť čiže prvý krok na urazenú hrdosť blok . Ona je ktomu extrémne tvrdohlavá , ajkeď ja viem že o mňa nemá záujem ale nepomôžem si.