Nechápem sám seba
Mamičky , dievčatá alebo ženy čakám že to bude aj dosť kruté od vás ale som v pohode ak som pred asi týždňom , myslím že dnes večer to bude presne týždeň . Svojou vlastnou blbosťou skončil niečo ako pekné kamarátstvo skôr , už ani ja neverím že by ma mohla chcieť (bola výrazne krajšia a ptoste iný level ) , no mne potom prišiel po asi dvoch dňoch cca stav že som úplne v cajku , teraz po dni v novej robote opäť že ja bez nej nemôžem byť . Áno videli sme sa raz a predtým cca 1 raz písali a som si istý že ma zakopete pod čiernu zem , no takisto som si istý že to čo som pre ňu za celý čas bol schopný spraviť , som nikdy predtým neurobil , ešte k tomu ja totálny introvert .
@bosorka2302 To si písala už predtým , ty to neskúsiš? ;)
@lowe123 no tak asi do toho vidim viac ako ostatne😃
@annamarin Rande bolo ok , potom sme písali , dokonca ona sama rozvíjala rozhovory . Nepočúvaj trolling čo tu píšu neviem prečo . Tie rozhovory s kamarátkou som jej cez screen po jej sľube že nebude si to tak brať poslal v správe . Zranilo ju to a začala že mám písať jej a skončilo blokom .
@bosorka2302 🙂 , vieš keď každému odporúčaš to isté asi bude problém v niečom inom nie???
@lowe123 kazdemu nie len Tebe
@bosorka2302 🙂 , nevyjadrujem sa prečo máš takú antipatiu a musíš urážať ale ani ma to nezaujíma . Nedokážem napísať každý kúsok toho čo sa stalo , to by boli tisíce slov a toľko času nemám, ty na základe toho čo si domýšľaš alebo čítaš od iných komentov pod si urobíš obraz a posielaš ma niekam , tvl zaujímali by ma tvoje diskusie .
@lowe123 ja som ta neurazala ja som ti radila vyhladat psychologa, lebo osobnostne crty a reakcie nie su adekvatne. Tam treba terapiu a dalsie postupy
@bosorka2302 Nie sú adekvátne? No ak sa chalan pri tebe nikdy nesnažil napraviť chybu , lebo ona to ukončila potom čo som spravil blbosť . Tak mi je dosť ľúto čohokoľvek čo si mala v živote , čiže pohádali ste sa a ty mu povedala že ho nechceš vidieť ( v hneve) ,tak neadekvátne je podľa teba to aby sa ti snažil ospravedlniť? Ja som naozaj na psychológa?
@lowe123 neviem, o čo ti ide tým trollingom.
To ze ona to videa v správe, akú si jej poslal, to sú povedal až v poslednom svojom príspevku, v komentároch.
Logicky sa dá domnievať, ak napíšeš ze ste mali len jedno rande, tak si jej to ukázal tam. Trochu si aj premysli, čo píšeš, lebo skutočne pôsobíš veľmi chaoticky.
A ešte raz, to ze sa s tebou pekne písala a pekne bavila na jednom jedinom rande a potom sa nas**rdila na jednej bubline mesemgera (čo tiež nesvedčí o bohvieako zrelej osobe) ešte neznamená, že okamžite s tebou chce rozvíjať vzťah.
Nechce. Jednoducho si to rozmyslela, na na to právo a čím viac ju budeš otravovať, tým viac sa jej budeš protivit.Ok, snažil si sa to napraviť, nestojí o to. Nikoho nemôžeš k tomu nútiť.
Toto nebol vzťah, len začiatok spoznávania.a usúdila, že ťa spoznať viac nechce Dokonca "ma aj snúbenca"
Možno zajtra to pošle svadobné oznámenie. (ak stále nebudeš chápať, že máš jej dat pokoj a zabudnúť na ňu)
Čomu v tom ešte nerozumies?
@lowe123 chalan sa pri mne snazil. Ide o to ze tvoje prezivanie je uz mimo normu. Nazaj si na psychologa
@jaskolka Ehm , k tomu snúbencovi ak ti niekto napíše že ho pozná päť mesiacov a nechce ho podvádzať lebo taká nieje (narážala na mňa a tú kamošku) , tak mi nesedí že za ten mesiac si so mňou písala o sexe a riešila aj sex , čiže to akože vtedy jej to nebolo blbé keď už svojho akože snúbenca už poznala? Mimochodom ja nepôsobim chaoticky aj v príspevku pred som napísal že to skončila večer po rande . Čiže asi si to zle pochopila ok stáva sa ale na čo ten útok že som blbec keď som jej niečo také ukazoval na prvom rande keď som to nerobil? Vieš tam by som to možno aj dokázal vysvetliť lebo ťažko niečo cez správy .
@bosorka2302 čo je mimo normu? No tak povedz to chcem počuť teda
@lowe123 ved som pisala tvoje prezivanie.
Moze byt ze tej babe vadilo to co teraz tu predvadzas, hasterivost, osocovanie, neustale riesenie banalit....ktovie co si jej trepol za hlasku mozno nieco co si ani nepamatas. Mne to zavana roznymi traumami ktore nemas spracovane, mozno aj nejaka zavaznejsia vec
@lowe123 bolo by lepšie keby si s tebou začala a s druhými si písala a bavila sa o sexe? Lebo hento robila snúbencovi! Takže môže sa akokoľvek usmievať zunoval by si sa jej zachviľu ako ten jej snúbenec a bol by si oveľa viac sklamaný ako si teraz!
Ocividne bola drb..la a ty sa tu točíš vo svojich srač...dookola. Ide mi vybuchnúť hlava z tvojich komentárov.
Takze prosím ta chlapče...neviem koľko más rokov... Vyzerá, že 18 a vyzerá ze toto bolo tvoje prvé rande.
Ja ti sľubujem jak tu ležím na posteli vedľa svojho spiaceho dieťaťa - rande zažiješ za svoj život možno aj niekoľko desiatok krát. Neboj sa, príde dobra baba, na túto zabudni. A trosku popracuj na sebe a na tom, čo máš v hlave.
@lowe123 kde som ti ja písala, že si blbec? Zrejme si ma s niekym pleties.
Ešte raz som si prešla tu tvoje príspevky, nikde okrem posledného si nepísal, že to "bolo večer po rande" všade len v zmysle, mali sme jedno rande a ja som si písal aj s inou kamoškou a potom som jej to ukázal. Z toho si ma človek ako vydedukovat, že ste ešte behali večer po meste a až kedysi v noci si jej bohvie prečo posielal screeny konverzácie s inou slečnou?
A za tretie...mne môj muž navrhol manželstvo po 3 mesiacoch a po pol roku už sme boli oficiálne zasnúbeni. Čiže čisto teoreticky je úplne kľudne možné, že je naozaj zasnúbená.
Ale ako už x ty raz píšem, je to úplne fuk. Ona torz zrejme nie je bohvieako vyzreta, keď cirkusuje kvôli bubline na mobile, ale myslím, že správne usúdila, že s tebou to "práve orechové" nebude.
Lebo toto, čo tu predvadzas, je skutočne správanie 15 ročného pubertiaka.
Tak trochu "dospej" a potom možno bude aj viac rande.
@lowe123 ja ani nejdem čítať komentáre do podrobna lebo uz jednu diskusiu co si tu pridal som čítala. Chlapče prosím ta skutočne vyhľadaj psychológa lebo nedopadneš dobre.
Jednoduchá odpoveď - nemá záujem… či už má snúbenca alebo nie, to je jedno…To, že si s tebou pisala o sexe , no a čo! Však to veľa žien robí , niekedy z nudy, takže to si nemysli, že keď ti žena píše pikantné správičky, že automaticky ťa chce… nie, niektoré si takto len zvyšujú sebavedomie, lebo sa chcú cítiť chcené… Kašli na ňu a daj sa dokopy! 👌 ešte si prejdeš aj rozchodmi, nie len odmietnutim po prvom rande
@bosorka2302 Nebudem už ďalej ani riešiť , traumu máš ty ak máš potrebu každého riešiť cez psychológa 🙂 .
@jaskolka Urážky a ponižovanie , nech žije Modrý koník , tu je to lepšie ako na Pokeci , tie spamerky tam majú viac empatie 😂. Cca by ma zaujímalo čo by robil kebyže popritom ako rieši už tvoje zasnúby si ty vypisuješ s iným o takých veciach (od nej trápny odrb ale kašľať na to).
@zuzana2299 Ok Bosorka má druhý profil? 🤔😳 Ja mám pocit že keď so ženskými stvoreniami chcem niečo viac než sex je to len stres a trápenie , hovoríte si ako ste vyzretejšie škôr ako muži ale to je s prepáčením totálna kravina .... Minimálne z toho čo čítam tu na MK príspevky
@lowe123 ešte raz sa pýtam, kde ta ja urážam a píšem, že si "blbec"?
Nerozumiem, čo stále riesis "jej snúbenca)". Je na 99% možné, že si to vymyslela ako výhovorku, aby mala od teba pokoj, lebo keď si jej vypisoval takým štýlom ako tu, tak sa vôbec nečudujem, že už toho mala plné zuby. Človek sa ti snažil pokojne poradiť, že sa vykašli na to, ale bohužiaľ, komu niet rady, tomu niet pomoci.
Nehnevaj sa, ale s takýmto správaním nijake dievča neoslnis, to je rada do budúcnosti. Pretože takéto správanie je pre pubertiaka(co nie je nijaká urážka) a nie dospelého chlapa
@jaskolka ze si to s nim este nevzdala? Nikto nevie, co vlastne chlapec od nas chce pocut… stale vsetko dookola a vsetky sme zle.

Ak by sa mi toto stalo na 1. rande, co tej dievcine, tak tiež ťa už nechcem. Ale teda nebloknem si ťa, ak by sme si rozumeli. Neotravoval si ju velmi potom? Podľa mňa skôr kvôli tomu si ta mohla bloknut. Nie kvoli screenu. Ja som si napr blokla jedneho, nie preto, žeby som žiarlila, ale on mi neustále pisal "hadam neziarlis" a podobne rypacie spravy. Takže ak si do nej potom rypal a mal neprijemne poznamky, tak sa necudujem. Ak chces mozes mi napísať do správy a pokecame.