Nechávate pootvorenú umývačku riadu?
Baby prosim vas, nechavate umyvacku pootvorenu ? kupila som mycku, len ma biely panel co mi moc nepasuje do kuchyne. mam este moznost ju vratit lebo som ju kupovala cez net, ale vobec neviem aku inu vybrat s ciernym panelom, sirku 45cm v prijatelnej cene. Mate nejake tipy ? dakujeeem 🙂
@jamabe dakujem skusim pozriet 🙂 ale aj ty si mi dost pomohla 😉
@evittam a aku mate prosim ta boschku ? lebo neviem ci aj ten kratyk 30minutovy program susi
@hermiona368 SMV48M30EU.
@evittam tak ta musi robit vela veci 🙂 ja pozeram za 300 euro 😉
@hermiona368 Pouzivam 2programy.😉
@evittam naozaj ?? tak to mi potom ta zakladna uplne staci . a ten kratky program ti aj susi, alebo si ani neskusala ? mne ide hlavne o ten program na sklo a krehky riad
@hermiona368 Nie, nepouzivam. Nevidim dovod. Pouzivam vacsinou "eco" a na "hrnce". Nemienim rozdelovat riad-umyvam vsetko spolu.
@evittam ano ja som tiez tak chcela, ale co som si vismla tak svagrina ma z boschky tie pohare take akoby opieskovane, preto sa pytam ze ci pouzivas ten specialny program na sklo. ale vidim to tak, ze pohare budem umyvat rucne a ostatne na tom eco programe 🙂 teda ako muz hovori aspon na hrcne vyuzijes 🙂)
@hermiona368 Tak ja umyvam všetko spolu ako som pisala a pohare mám perfektne.
@hermiona368 Na čo by mi bola umyvacka riadu ak by som mala nieco umyvat, to uz umyjem aj ostatne.😉
@hermiona368 ono to 'pieskovanie' nezáleží od umývačky, ale dosť od kvality skla a možno aj od čistiacich, aké používas, nám napr niektoré poháre ostali také matné, z niektorých sa zmyli obrázky a iné sú úplne ako nové a pritom sú všetky rovnako dlho umyvane v mycke. Ja tam neumyvam akurát nože a drevené veci
@zabina27 mas pravdu, radsej tam nebudem davat kristalove pohare- tie umyjem ručne. Viem ze pouziva z lidlu a ked nema tak finish sa mi zda. ja mam kupene tie z dmky tak uvidime ake budu.
baby a co davate na umyvanie ? ja mam samostane sol a lestdlo od feel eco a tablety som davala z dmtie na nature.len obcas mam take flakate panvice taky biely povrch tak som chcea skusit nieco ine. davate aj tie all in one ked mate vsetko samostatne ? dakujeeeem 🙂

@hermiona368 Mame BOSCH, vsetko je suche. Nechávam pootvorenu len ked doumyva.