icon

Nechávate si medovníček z jarmoku alebo ho zjete?

seron2
11. sep 2025

Nechavate si medovnicek ked dostanete z jarmoku s nadpisom ci spapate?

Strana
z2
trema
11. sep 2025

zjem vsetko co mozem 😅

anonym_f7d2b7
11. sep 2025

@seron2 Ďalšia pre život podstatná téma. Ty sa musíš strašne nudiť.

seron2
autor
11. sep 2025
@anonym_f7d2b7

@seron2 Ďalšia pre život podstatná téma. Ty sa musíš strašne nudiť.

@anonym_f7d2b7 a co sa ty staras co sa ja pytam ma slesujes moje temy? ty asi nemas co robit no coment...

seron2
autor
11. sep 2025

ako dlho mi vydrzi ked si ho odlozim? nemam skusenost a prosim normalne odpovede nie ako vyssie

bolarazjedna
12. sep 2025
@seron2

ako dlho mi vydrzi ked si ho odlozim? nemam skusenost a prosim normalne odpovede nie ako vyssie

@seron2 cca 5 rokov to vydrží, ak to chceš mat na poličke, potom to napadnú mole. Ale dokedy je jedlé netuším.

anonym_bb1562
12. sep 2025

Moje deti by zjedli, manžel mal odložený pár rokov, vlastne tiež zjedený od húsenic 😄😄 ja som ho vyhodila minulý rok pri upratovaní.

anavipredam
12. sep 2025

Vydrží to xy rokov a žiadne mole nenapadnú uzavretý sáčok. Len je tvrdý po čase a po veľmi dlhom čase nejedlý asi 😀 ale zjem hneď 😀

mandzula
12. sep 2025

Nekupujem ich a ked ich dostanem, nejem ich, lebo tie napisy su vacsinou plne umelych farbiv a chut celkovo byva biedna. Vystavim a po case vyhodim.

svokrinjazykmonika
12. sep 2025

@seron2 zjem

sovica
12. sep 2025
@mandzula

Nekupujem ich a ked ich dostanem, nejem ich, lebo tie napisy su vacsinou plne umelych farbiv a chut celkovo byva biedna. Vystavim a po case vyhodim.

@mandzula Presne toto by som napísala aj ja😉

reela
12. sep 2025

Nic z neho neostane

really8
12. sep 2025

Klasicky kolotocarsky medovnicek posuniem niekomu kto ho zje alebo to rovno vyhodim. Su hnusne a neznasam skladovat taketo gyce

bolarazjedna
12. sep 2025
@anavipredam

Vydrží to xy rokov a žiadne mole nenapadnú uzavretý sáčok. Len je tvrdý po čase a po veľmi dlhom čase nejedlý asi 😀 ale zjem hneď 😀

@anavipredam ja som ich mala v uzavretom sáčku, tak ako som ich dostala, aj tak nevydržali bez molí viac ako 5-6rokov.
Ale teraz som si spomenula, čo mám také riadne vytvrdnute medovníčky na vianočný stromček, tie som vyrobila ešte pred 9rokmi a zatiaľ sú v pohode. Tie nie sú ozdobené a držím ich v plastovej dóze medzi ostatnými vianočnými ozdobami.

viestta
12. sep 2025

Raz, v davnej pubertalnem mladosti som si ho nechala. Po pol roku sme nevedeli zistit odkial sa beru chrobaky... Namnozili sa v pernicku.

zuzubb007
12. sep 2025

Zjem okamžite 😜, milujem medovníčky kvôli tomu chodím na jarmok reálne 🙈

radkaradix
12. sep 2025

ja mam na policke dva uz asi 6 rokov a stale su ok 🙂

sabca99
12. sep 2025

Nikdy som ho nejedla 😀 Vzdy si ho odkladam. Jednak mi je to luto zjest, ked mi to kupili z lasky 😀 A ani mi take extremne presladene veci nechutia, takze tak 😀

danica2711
12. sep 2025

@seron2 na úvod, mám viac ako 3 roky, takže jem, NEPAPÁM. Ale k veci: nemám rada perník, takže ho nezjem, vizuálne ho považujem za gýčový, takže si ho ani nikam nevystavím, vyhodiť považujem za drsné, ak bol darovaný z lásky... takže som už v mladosti po prvej takejto dileme zvolila preventívne opatrenie: prosím, srdiečka mi nekupuj, nemám ich rada

earlgrey
12. sep 2025

Nedávno som jeden dostala 🙄 nechce sa to nikto ujať? 🤣

zabka79
12. sep 2025

@seron2 zjeme

leuska0910
12. sep 2025

Jasne, ze zjem, zboznujem ich🤩
Mam doteraz odlozeny prvy medovnik od muza, uz ma 10rokov.

tetapetra
12. sep 2025

@seron2 pomaľované nekupujem, nejem

anonym_adaa2b
12. sep 2025
@seron2

@seron2 nechavam
Vacsinou na zadnej strane je napisane nevhodne ku komzumacii

galganka
12. sep 2025

Odfotím a zožeriem 😂

panonia
12. sep 2025

Moja mama robí také medovníky dajú sa jesť sú výborné aj keď sme ich už trošku objedení, ale zvyknem ich darovať a skoro každý povie že si ich odloží. Použiva take farby ako je štava z cvikle, zelený jačmeň, kurkuma, káva a podobne, ale uplne naj sú biele.

tim23
12. sep 2025

Nechutia mi, sú veľmi tvrdé a umelé tak ich nekupujem a nejem. Ale ak by boli chuťovo dobré zjedla by som ich

karolinakr
12. sep 2025

dlho si ho nechám a ked stvrdne, tak ho zjem..

kavasmliekom
12. sep 2025
@anavipredam

@anavipredam čudovala by si sa, mne mole vošli aj do uzavretých dóz na potraviny

anonym_9b16df
12. sep 2025

ja NEPAPÁM

anonym_6c7c19
12. sep 2025

@seron2 myslíš s takým nápisom - Mojej jedinej? Čo niektorí muži kupujú po viacerách kusoch 😂

Strana
z2