Nechcem, aby mi život pretiekol pomedzi ruky.
Dobry vecer asi toto cele bude posobit divne .. som slobodna mamicka cize som s malou doma alebo idem len niekam s nou nedavam ju strazit nech obcas vypadnem von ani nemam komu.Prave sa mi skoncil 6 rocny vztah pred mesiacom.a uz by som po vsetkych tych sklamaniach kedy bolo slovko sudeny,my sa nerozideme.nastalo a neviem co len klam ostala sama. ale som realtivne este mlada a hoc nie som modelka,nie som ani spatna. kam s tym vsetkym vzdy som brala krasu ako nieco na co ma byt chlap hrdy,ale naco sa snazit byt pekna ked to nebude mat kto ocenit,ale zase nechcem sa ani zanedbat a uz vobec nechcem za 5 rokov ked zacnu vrasky, mozno menej sa obzriet za zivotom a lutovat ze som to nevyuzila ... nejak a to je prave to co neviem, kym bol cas ... nechcem aby som mala neskor pocit,ze mi pretiekol zivot pomedzi ruky. Mozno to posobi zmatene,ale dufam ze ma aspon niekto pochopi
Ahojte kocky no vcera som nabrala odvahu bloknut ho na fb,aj tak komunikoval len ked mal naladu a ked nie vedel dat len palec hore a citim sa zatial lepsie pochopila som ze je tam zbytocne,ked sa rozhodol ist svojou cestou,a viacere ste pisali ze neviete kolko mam rokov tak mam 35 rokov.tak toto som ja ta zlomena zienka ... ano vsetko to suviselo s tim,ze ma zlomil aj ked nie neni otcom malej dali sme sa dokopy az ked mala 6 rokov ... sice nie som typicka zienka gazdinka ako nevravim,ze nenavarim,neozehlim ale jednak byvame s mamou cize povinnosti si delime a jednak som s tych co su nazoru ... mas ruky mas,nohy.tak si sprav ... ale ano zaboli to,ze hoc je o desat rokov starsi vytiahla,viem skor o com je zivot a vytiahla som ho z bahna a on sa potom otoci chrbtom.zaboli to ze,radsej pada naspat do bahna,len aby nemohol byt so mnou .. vraj som vazenie,ked ho chranim aj sameho pred sebou ... ale zivot naozaj neni o sebalutosti,musim zacat naplno zit aby som,na sebalutost nemala cas a ono to pride asi aj samo,ze sa uz dalsi naval bolesti nedostavi
ps. a ano mam aj vekovu krizu ked vidim vsetkych mojich byvalych spoluziakov,ze uz maju vrasky,ano asi ako vacsina zien bojim sa prvych vrasok,lebo po 30 je typicky vek kedy sa objavuju a tusim sa to aj vravi nasadni na vlak skor ako ti ujde a pod. porekadla ... takze asi sa to vo mne zlomilo vsetko naraz

Dôležité je v živote prijať to, čo práve je, netreba nič síliť. To čo má prísť naozaj príde, príde to vtedy, keď bude ten správny čas. Prestaň myslieť na to, že si zostala sama, alebo že si sama. Každý deň sa teš z toho čo je. Užívaj si chvíle s dieťaťom, možno práve preto to teraz tak je, lebo teraz je ten čas, aby si bola s ňou. Ja som sa rozviedla zostala som s dvoma deťmi, ani som nepomyslela na to, že potrebujem riešiť vzťah že zostanem sama. Predstav si ani neviem ako pol rok apo rozvode som stretla muža s ktorým som už dva roky. Nikdy by som nepovedala, že ma toto postretne a je pravdou, že vlastne ja som to ani nechcela. Chcela som byť po rozvode sama byť iba pre seba, jednoducho iba byť. No a nakoniec som si vlastne ani nevydýchla 🙂. Lebo osud to zariadil takto. Držím palce. V žiadnom prípade sa neľutuj. Uvar si čo máš rada, chceš mať rozpustené vlasy? Maj. Chceš byť upravená buď. Necheš? aj na to máš právo, len tak v pyžame byť. užívaj si život. Pozri sa do zadu, na niektorých veciach sa dnes už len zasmeješ, no keď si ich prežívala, myslela si si že óóó zrútil sa mi svet a z odstupom času sa na to dívame inak. Pekný deň.