Nechcem sa ho vzdať
Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť
Zeny to je vymyslene, dotycna je z nitry, potencialna manzelka z nitry, neverim ze existuje taka blba osoba, co prezradi pomaly aj priezvisko, datum narodenia muza ktoreho je milenkou na chate plnom mamiciek...niekto sa cez leto nudi 🤷♀️
Furt nejaká bitka o chlapov zo second-handu. Neuveriteľné... single muži vymreli?
No moja, viem, ze su prazdniny a tak...odporucam zalozit si ucet na Onlyfans...tam aspon za like a prispevky dostanes aj nejake peniazky. Netreba sa hanbit, vela mladych dievcat uz tak si zaraba a nemusi ukazovat funu a ani nahotinky....tu si to precitaju ludia a nic ti za to nekapne....takze chapem, ze si chcela byt kreativna a tak, ale co z toho? Nic. A ani MK ti za toto neplati...
Nesúdim....život mi ukázal, že že stať sa môže čokoľvek. Asi by som sa na tvojom mieste poobzerala po nejakom inzeráte na pracovné miesto v zahraničí. Úplne prerušila všetky kontakty s ním. Zíde z očí zíde z mysle. Život máš len jeden. Večne nebudeš mladá a krásna....žiadúca. Raz budeš aj ty potrebovať oporu.....mysli na to! Ja som veriaca ...ja by som hľadala silu v modlitbe, aby som dokázala od všetkého odísť....a začať pracovať na svojom živote. Prajem veľa sily.
Vy ste tu pekne vymlete s tými kecami o vymyslených témach.
Presne toto hľadajú tí šikovný muži,vymlete,mladé hlúpe ľahko poddajne flandry.Je to realita.Bohuzial
Ja sa pri každej takejto diskusii čudujem, že vždy píšu ženy, že navine je len muž kurevn..k a tá jeho milenka za nič nemôže lebo on rozbíja rodinu. Ale s kým ju rozbíja? Sám so svojou pravou rukou asi nie, ale s dotyčnou cundrou. Áno, môže sa stať, že slečna je v tom nevinne a nevie, že pánko je ženatý. V tom pripade beriem, že milenka je v tom nevinne lebo chudera ani sama nevie, že tou milenkou vlastne je. Ale tutu slečna vie, že je ženatý, vie, že má 3 deti, stavia dom a aj tak mu tie nohy rozťahuje a dokonca jej na rovinu povedal, že vždy bude len tým madracom a rodinu neopustí. A ona hrdo ďalej rieši, ako oňho nechce prísť. Až je toto reál, tak to tu napísala úmyselne lebo tušila, že si to tu dotyčná prečíta a už sa vidí v novom dome s 3 deťmi. Ono viete keby takéto free eskort ako ich volá jeden moj kamoš neexistovali, tak tí chlapi by nemali ženy s kým podvádzať a nevera by nebola. Myslím, že pomenovanie autorky flandra, cundra atď je na mieste. Lebo ona vie, že má ženu a deti, dokonca ich pozná a napriek tomu mu tie nohy stále rozťahuje.
@lalenka33 ubohi to chlapi, oni su vlastne do toho vztahu len neumyslene zatiahnuti...ved keby nebolo tolko pokusenia, tak by sedkali doma chudatka....ano ak by neboli na svete tie zbrane, ziadna vojna by nebola, ak by nebol mc donald, nikto by nebol obezny a tie cukrarky tiez svine teda riadne!
@sickynickyobsadene ty si aký drevorubač....
@monuska112 keby nemali baby šušky 😀 jo, jo.... keby, keby 😍
@maialeo poondiata to evolucia
@sickynickyobsadene kde býva nejaký šikovný muž? Nepoddajný? Mladý? Krásny? Na pokeci... 😀
Toto iste mne hovoril zenaty muz. Ako je s manzelkou len koli detom, ako ma miluje, zena je marna ale fakt uplne totalne ju nemoze opustit ... Samozrejme same kecy. Dnes po 20 rokoch je stale s tou istou manzelkou, a za mnou prisli milenky 3, 5, 7, 22 😀😅 Podla mna im vsetkym rozprava tu istu pesnicku dookola
Kks, drahá prajem ti raz mať takého manžela akého máš teraz milenca, samozrejme plus tri a viac detí......
Šikovného, dom postaví, deti narobí, ženu i milenku obrobí....čo viac si priať 🙄
@sitex Mila autorka, zatvor oci a predstav si, ze si jeho manzelka, mas 3 deti, tocis sa okolo nich a okolo manzela kazdy den, aby mali navarene, upratane, ozehlene, plne doverujes manzelovi, ktory pracuje, vies, ze ked stavia dom tak je tam urcity stres a do toho ani len netusis, ze tvoj manzel ti je neverny, zosype sa ti cely svet, je to clovek, ktory ti prisahal, ze ta nikdy neopusti, ani v dobrom ani v zlom-no urobil si z prisahy iba vykal vo wc, Ty si zufala, velmi ta to boli a ty nevies ako dalej, places v noci aj vo dne, nechce sa ti ani zit, zabija ta to pomaly za ziva. Tvoj manzel si nasiel flandru, madrac, handru, ktora sa na neho nalepila-aj ked vedela, ze on ma rodinu, deti. Aj keby ju nechal, budes este niekedy doverovat a verit takemuto manzelovi? Boli to, vsak? A otvor si oci, vies, ze pricinou tejto krutej bolesti si TY!! a IBA TY! Deti trpia uz teraz, pretoze medzi tymito manzelmi je napatie-urcite aj kvoli tebe!!! deti potrebuju pokojnu rodinu a stastnych rodicov, Deti nechcu vediet ze ich otec je hajzel, sviniar, ktory podviedol ich milovanu mamu, ktora ich vychovala od narodenia a stoji pri nich! Ty im to ides povedat do ich oci? Kto si ty, ze naivne veris klamstvam tohoto chlapa? Si taka hlupa, alebo naivna? On nevahal podviest svoju manzelku, no a ty hlupucka naivka si myslis, ze nepodvedie ten klamar aj teba? Nie si jeho prva a ani posledna! Svoje zalubenecke chutky smeruj ku chlapovi, ktory nie je zo second handu so zavazkami, lebo bolest, ktoru si uz teraz sposobila tejto rodine, sa ti vrati ako bumerang s ovela vacsou silou!
@monuska112 píšem niekde, že tí chlapi sú v tom nevinne? Píšem, že rozdiel medzi chlapom kurev..om a cundrou ktorá s ním do postele ide nieje rozdiel. Praveže z tých cundier sa tu robia neviniatka lebo veď je slobodná, tak ona môže nohy rozťahovať komu chce. No žiadna normálna a slušná žena ich neroztiahne ženatému mužovi. A inak hej, máš pravdu, keby nebol mcdonald, tak by nebolo tolko vyžratých ludí, ale na strane druhej aj v čase mcdonaldu existujú ľudia, ktorí sa neprežierajú a majú normálnu postavu. Čiže je to všetko o ľuďoch. Kto sa nechce vyžrať, tak sa nevyžetie ani keď býva oproti mekáča a kto nechce byť cundrou, tak ňou nebude ani keď ju bude do postele ťahať ženatý milionár a slubovať jej vzdušné zámky.
@lalenka33 za rozpad vztahu niesu zodpovedni ani dvaja a uz vobec nie traja. je to osoba, ktora neprebera zodpovednost za svoje spravanie - v tomto pripade chlap. "cundra" je zodpovedna za svoj zivot za svoje rozhodnutia a zodpovednost voci vlastnym vztahom - fakt ze je dlhodobo na druhom mieste obnasa stratu sebahodnoty - za to je zodpovedna ona. to ze jej tu zeny neopvanene nadavaju a nenavidia ju je tiez jej chyba - za to je zodpovedna ona. to ze zabija cas s magorom a mozno este dlho bude nakoniec v 40tke si spomenie ze jej odbili biologicke hodiny a nikto ju nechce - tiez jej chyba za ktoru je zodpovedna ona ale za rozpad rodiny s ktorou nema absolutne nic spolocne ci sa to niekomu paci alebo nie zodpovedna nieje - je to ten chlap a jemu podobni, ktori namiesto toho aby prebrali zodpovednost za svoje spravanie, hladaju chybu v niekom inom - zenach, ktore suhlasia s nezavaznym sexom.
@monuska112 len tuto je trosku rozdiel v tom, že autorka tú rodinu rozbiť chce lebo chce žiť s ním a s jeho deťmi zatial čo on jej na rovinu povedal, že preňho ostane len tým madracom a rodinu neopustí, autorke nejde len o to, aby si nezáväzne vrzla, ona chce žiť s ním a aj jeho deťmi až by to bolo nutné
@monuska112 Ja to vidim tak ze tato konkretna milenka velmi intenzivne napomaha rozpadu tohto konkretneho vztahu a teda je zodpovedna za jeho rozpad (ak by k tomu doslo). Neurobila z manzela zaletnika a ak by nebolo jej urcite by bola nejaka ina milenkou ale prave teraz je to ona.
@lalenka33 ano ale tvoj povodny prispevok bol miereny vseobecne....no autorka tiez neni velka hviezda, zastavat sa jej nebudem.
@majkabambulik parádne si to napísala 👏
@andreatytler Milenka NIKDY nie je zodpovedná za rozpad vzťahu... NIKDY.

@sitex Mrzi ma, ze si v tejto situacii, je tazke milovat toho nespravneho muza a on je nespravny. Sama seba sa spytaj, ci robis spravnu vec, ked si s nim, pokial si nestastna ty, manzelka nestastna a aj 3 deti. Je to naozaj ok?
Aj keby to medzi nimi neklapalo, on ostane s nou navzdy prepojeny, lebo je to matka jeho deti, a to ci sa k sebe hodia, neprinalezi nikomu hodnotit. Z nejakeho dovodu sa pred rokmi zobrali a predpokladam, ze ona len pri tych detoch "pozabudla" na svojho muza a on hned skocil na inu. Sama uvidis, ak budes mat co i len 1 dieta, aka je to drina. Manzelka sa starala o 3 deti, domacnost a zabudla si strazit muza .. ach ☹️