icon

Nechcem sa ho vzdať

sitex
11. júl 2022

Ahojte
Chcem sa vám zveriť s mojim problémom mám priateľa no skôr milenca, ktorý je ženatý ma deti rodinu a ja som do neho zamilovaná a on sám povedal, že sa nikdy nerozvedie, ale ja si život bez neho už neviem predstaviť viem si predstaviť, že je ťažko opustiť tri deti, aj keď to s manželkou už neklape dlho. Ja som bola ochotná, aj s jeho deťmi žiť neviem, čo mám robiť

Strana
z7
jaaanka21
14. júl 2022

@maialeo prečo nie, je aj ona, zato zodpovedná, lebo keby nechcela, tak mu povie, prepáč, nič nebude, lebo nechcem, aby, keď to náhodou praskne, ti stroskotalo manželstvo, ale keď to robí umyselne, že vie, ten chlap ma doma ženu, tak sú zato zodpovední obidvaja.
A hľadám takého co nemá záväzky. Iné je, keď fakt o tom nevie, že to ťahá na XY strán a každej sa prezentuje ako slobodný chlap.
Mala som takú kamarátku, čo ma dieťa s jedným a myslela, ze spolu budú a on mal totiž tie deti 3 a každé s inou.

banderaska29
14. júl 2022

pozri. ja si servítku pred ústa nebudem dávať.
si jeho madrac. nič viac. bola si iba madrac a iba madrac budeš.
obhajoby tvojej osoby že on za to môže nechápem. keby si charakter a máš mozog na mieste tak povieš, že ti to tvoja morálka nedovolí.
ty morálku nemáš.
karma existuje. raz sa toto všetko dúfam stane tebe a potom si spomeň na jeho manželku, ktorá kým sa on peleší s tebou sa stará o ich deti.
ty aj ostatné tebe podobné ste v mojich očiach odpad tejto spoločnosti.

maialeo
14. júl 2022

@jaaanka21 prečo by som ja ako slobodná žena mala brať ohľad na to, že je on ženatý. On je nesvojprávny? Prečo ja mám pátrať, či to jemu doma funguje a podobne? Mne je lautr jedno, ktorý muž ako žije a čo s akou manželkou robí. Ak to doma nefunguje, tak ten chlap chodí kade tade... to nie je chybou milenky. Osobne som názoru, že ak to akokoľvek doma nefunguje, treba si to povedať a ísť od seba. Furt tu všetci lepíme nefunkčné vzťahy a tak to aj vyzerá. Veľa žien si vzťah zamieňa za slovíčko vlastníctvo.

maialeo
14. júl 2022

@banderaska29 karma? Lenže karma nefunguje tak, ako si ty predstavuješ... facka za facku 😀

jaaanka21
14. júl 2022

@maialeo tebe by bolo prijemne, keby tvoj muž sa pelesil s inou? Povedala by si, ved to nieje jej chyba, chúďatko moje, ty zato nemôžeš, dali by ste si kávičku a porozprávali sa, že nevadí, že s ním spinkas. Asi nie, kebyže si slobodná, tak dám ruky preč od ženatého muža. Áno, ak to nefunguje medzi manželmi, nech sa rozidu a potom nech si trtkaju s kým chcú. Môže byť im to jenom obom, ale pokiaľ sú manželia, tak je zato zodpovedná aj milenka. Je slobodná, nech trtka so slobodnymi. Veľa mužov je spokojných vo svojom vzťahu, len im je jedna málo, tiez sú zato zodpovední len oni? Nie, niesu. Každá normalna by dala ruky preč od iného chlapa. Tiež, ak by som sa raz niekedy náhodou rozviedla, nikdy by som si so ženatým nezačala, mne by sa tiež nepáčilo, keby mi nejaká flandra rozbijala rodinu.

xsuzannex
14. júl 2022

@banderaska29 amen 👍

maialeo
14. júl 2022

@jaaanka21 čítala si s porozumením? Skutočne s porozumením? Čo mňa po tom, že je on ženatý? V prvom rade si má on držať zapnutý poklopec. Mne ako slobodnej musí byť jasné, že som buď jednorázovka, alebo dlhodobý matrac. Hoci.... kvôli mne sa jeden chlapík reálne rozvádzal a aj tak to skončilo krátko po jeho rozvode. Takže tak...

jaaanka21
14. júl 2022

@maialeo áno, čítala? Áno, on ma mat zapnutý poklopec, no ty máš byť tiež ta, co povie nie.
Keď suka nechce, psovi nedá.

maialeo
14. júl 2022

@jaaanka21 aspoň nedrístaj 😀 Za to, že máš ty doma pelešníka nenesie zodpovednosť žiadna iná žena. Skús si prečítať nejakých autorov... odporúčam Plzáka.

haley7897
14. júl 2022

@maialeo ako môžeš vedome vykonať akúkoľvek aktivitu (ci už je to podiel na nevere alebo čokoľvek iné) a nebyť minimálne spoluzodpovedna za prípadné následky..? Teda za predpokladu, že hovoríme o svojpravnej osobe. To predsa nedáva zmysel

jaaanka21
14. júl 2022

@maialeo ja dristam? Si smiešna. 😆 moja zlata ja doma pelesnika nemám, my mame výborný vzťah, P všetkých stránkach 😘

maialeo
14. júl 2022

@haley7897 nehovorím o sebe. A ruku na srdce... koľko ľudí vôbec vie, čo malo predvčerom na obed a ty po nich chceš zodpovednosť? Zodpovednosť za konanie manžela nenesie milenka... treba si prečítať odborníkov, uvádzam najjednoduchšie dostupného Plzáka. Kto to má v sebe ako nastavené je jeho vec. Všeobecná morálka je vec druhá.

maialeo
14. júl 2022

@jaaanka21 tak si gratuluj a nerieš prípadné milenky

jaaanka21
14. júl 2022

@maialeo áno, môžem si gratulovať, naozaj.
Nemám viac s tebou o com.
Prajem pekný deň.

nika501
14. júl 2022

@maialeo tvoje drísty sa nedajú ani čítať 🤦🏻‍♀️🤮

slniecko66
14. júl 2022

@banderaska29 a ten chlap čo podvádza svoju ženu, ktorá sa stara aj o jeho deti nie je odpad spoločnosti?

monuska112
14. júl 2022

mna by len zaujimalo kolko slobodnych chlapov by realne vydatej krasnej zene povedalo "nie nechcem aby si ohrozila svoj vztah" a ci aj na nich mate damy rovnako trefne pomenovania ako su flandra ci matrac?

lalenka33
14. júl 2022

@monuska112 normálne teraz rozmýšľam, ako by som trefne pomenovala cundru v mužskom rode...Ja napríklad nerobím rozdiel medzi mužom a ženou, žena, ktorá podvádza muža a muž, ktorý podvádza ženu sú pre mňa na rovnakej úrovni, úrovni odpadu a to isté sú pre mňa tie ich madrace či už v ženskom alebo mužskom rode. Je mi jedno, čo si robia ludia bez záväzkov , teda tie moderné kamaratstva s výhodami, až sú teda obaja slobodní. Ja napríklad reálne nepoznam vydatú ženu, ktorá má milenca, ani nepoznám chlapa, ktorý má vydaté milenky. Ale poznám dve takéto cundry. 1 nemá problém chrápať s chlapom, ktorého frajerka je tehotná. Ale tej tehotnej to karma vrátila lebo tomuto ,,fešákovi" ona rozbila vzťah a asi čakala, že pánko sa pri nej zmení. A druhú volali tunel. Ta skončila s chlapom, ktorý predchádzajúcu ženu bil a psych.týral, ale žiaden normálny chlap by nezakopol o ženu, ktorú volajú tunel a z každej dedinskej zábavy odchádzala s inym chlapom. Týmto ľuďom sa raz všetko vráti. Aspoň, čo vidím vo svojom okolí. Tak tie, ktoré si povedia, že oni môžu sexovať s kým chcu lebo sú slobodné sú neskôr vo vzťahu podvádzané a už si zrazu to iste nemyslia.

kamatopo
14. júl 2022

@lalenka33 tak v tomto máš pravdu. Ako tak pozorujem okolie tak naozaj karma je zdarma. Napr. môj ex manžel odsudzoval manželku svojho brata a hlavne to že je rozvedená a mala dieťa. On má teraz za manzelku rozvedenú s dvoma deťmi z predchádzajúceho manželstva🤣. A tá čo má rozviedla a smiala sa pritom že ona má 17 a ja 28 tak tá sa síce spamätala pri mojom ex a keď došli prachy skončila aj láska no našla si v 33 rokoch 25 ročného👍🙈. Takže v skratke každému to čo si sám zaslúži.

banderaska29
15. júl 2022

@slniecko66
robia to takmer všetci chlapi, lebo sú genetické hov*á (tí, čo to robia, čest vynimke tým, čo toto nerobia). nevieš si predstaviť, ako to môze v pokoji robiť aj ten tvoj. v súčasnosti poznám 6 ženatých mužov, ktorí podvádzajú. sú to moji kolegovia, ktorí na svoje manželky hrajú formu dokonalého muža. každý jeden z nich má milenku, niektorí milenky (dve a viac). dvom to manželky tušia, tie ostatné to nevedia ani nemajú poňatia, lebo chlap je pozorný vzorný, služobky = hotel s milenkou ....

čiže - ako žena, ktorá si takéto genetické ho*no narazím, mám dve možnosti. bud mu podľahnem a budem madrac, alebo mu poviem, že je odpad spoločnosti a nájdem si slobodného.

slniecko66
15. júl 2022

@banderaska29 tak toto je gol 😂 tebe musel nejaky chlap riadne ublizit.

banderaska29
15. júl 2022

@slniecko66 😀 ak nerátam že ma fyzicky napadol tak nie, neublížil. ale nie je mi to po srsti vidieť neveru a vedieť o nej a pritom nezmôžem nič.

slniecko66
15. júl 2022

@banderaska29 preco by si nemohla nic? Ale mozes 🙂

banderaska29
15. júl 2022

@slniecko66 vieš ako to dopadne ? ja budem najhoršia 😀 vždy keď chcem byť bojovníčka za spravodlivosť vždy sa to zvrtne proti mne..

mirkaveron
15. júl 2022

@sitex
@sitex tak ženy všetky čo máme tri deti ktorej manzel to je priznajme sa 🤣🤣

ixayxa
15. júl 2022

@mirkaveron ale musí byť z Prešova, meno na R a 31 rokov musí mať. Môj to nespĺňa a je taký lenivý si nájsť frajerku, že pozýva @sitex ak ju odvrhne terajší milenec k nám.

mirkaveron
15. júl 2022

@ixayxa no okruh sa zmenšil 😂😂

maialeo
17. júl 2022

@nika501 tak to nečítaj

4444mono4444
18. júl 2022

@silvia165 ak to spravil jej ,správy to aj inej ,je to len otázka času...po rokoch sa láska mení na zvyk ...chlapi sú taký a fakt skoro každý ,tiež ich poznám hojne...

Strana
z7