Nechcená láska
Čo s tým ak máte rodinu manžela ..tri deti a život v podstate spokojný bez väčších problémov..a predsa sa zrazu sa zamilujete.. mám 40 rokov a láska má oplieskla úplne ako pubertiacku o stenu. Nechcem to trápim sa plačem už je to polroka a neviem si pomôcť. Moja tajná láska je zadaný ženatý a evidentne spokojný. .. rozumieme si kamarátime sa a nevie to... Všemožné to skrývam. Neviem čo mám robiť. Chcem aby to prestalo. Veľa sa trápim a plačem.. nechcem ho ľúbiť

@miroslavaza ja kvôli deťom nechcem rozbíjať rodinu ... Aj kvôli tomu že môj muž si to odomna nezaslúži.. cítim sa strašne zle, netuším prečo sa to stalo. .. 😫.. keby som vedela vymetiem si ho zo srdca ale nejde to
Ja sa v tejto chvili potrebujem od neho oslobodit. A to iste urob aj ty. Ak svojho muza lubis, tak tvoje manzelstvo ma este sancu. Nezamotaj sa uz viac do toho vztahu s kolegom.nekomplikuj si zivot
@akryl23 mozno niekto povie ze som svina.mozno som..no ja som si nikdy nepovedala,ze kvoli detom ostat s muzom. Ja som prave aj kvoli detom odisla od neho. Lebo ak nie som ja stastna,tak ako mozu byt deti?zivot mame len jeden. To si treba uvedomit. Deti raz vyrastu,dospeju..a odidu. A ja som si uz taky zivot s muzom nevedela predstavit ked som lubila ineho.
@miroslavaza viem že máš pravdu.. viem čo je správne.. len dúfam že on nevyvinie nejakú snahu lebo to by som neustála..už takto to ledva zvládam.. nejaké zaklínadlo by nebolo???😵
Tak to zaklinadlo by mi fakt pomohlo. A teraz obzvlast..
@akryl23 akceptuj, co citis. Teraz si zakazujes, nenavidis sa za to, co citis, mas pocity viny a tymto ten cit este viac ozivujes. Mozog je taky srandovny organ, presvedcis ho na vselico.
Ak zacnes akceptovat, co citis, si na dobrej ceste sa z toho poblaznenia dostat. Lebo to je poblaznenie, nie laska. Ved kto vravi, ze nemozeme lubit okrem zakoniteho partnera niekoho ineho? Lubime svoje deti, rodicov, kamaratov, surodencov.... kazdeho inak, ale spolocny menovatel - city - tam je.
Je v poriadku, ze citis nieco aj k tomu kolegovi. Akceptuj to. Ale rovnako akceptuj, ze on moze citit nieco uplne ine.
Vela ludi zije v predstave, ze ak sa zalaskuju, MUSIA byt s tym druhym, inak...... co?
Pravdou je, ze nemusia. Ale chcu. Lebo takto to predsa je vo filmoch, knihach a rozpravkach. Lebo lubit ineho znamena byt s nim 24/7. Omyl. Lubit totiz casto znamena neublizit ostatnym v nasich zivotoch. Lubit ho mozes aj bez toho, aby si trapila seba a inych. Len musis akceptovat, ze nie kazda laska musi byt naplnena v tom tradicnom zmysle.
@obsadenemeno super si to vystihla 👍
To, o com pises nie je laska, ale zalubenie....prejde to, az nebudes chapat, ako si mohla byt tak poblaznena...ale pol roka je velmi malo...vydrz
Ber to ako platonicku lasku. Clovek chce vzdy to, co nema.
Zaujimalo by ma, ako to momentalne je. Moj osobny nazor. Pokial k tomu cloveku necitis ziadnu eroticku (sexualnu) pritazlivost, jedna sa len a len o priatela, rozumej velmi dobreho kamarata. Toho mozes mat bez toho, aby si akokolvek ublizila svojej ci jeho rodine. Neznamena to, ze by si kvoli nemu mala opustit svoju rodinu. Naopak, pokial stale milujes svojho manzela a v ziadnom pripade by si jeho ani deti neopustila. A k tomuto muzovi ta nic sexualne netaha, tak potom tu nejde o zalubenie. Ide o najdenie spriaznenej duse ako priatela. Nic viac, nic menej. Avsak to by si nesmela pred manzelom skryvat. Normalne otvorene o tom hovorit. Ja mam vo svojom zivote takehoto cloveka. On je zenaty, ma tri deti. Ja som zadana, mam dieta a druhe na ceste. Nikdy v zivote by ma nenapadlo chciet toho kamarata za svojho partnera. Iste, je to takmer dokonaly muz. Ale mna k nemu nic sexualne nepritahuje. Sme len dobri priatelia. Moj partner o nom vie a jeho manzelka o mne tak isto. Nestretavame sa denne. Sem tam si napiseme, ako sa nase rodiny maju a tak, obcas sa stretneme. No je to clovek, ktory mi je velmi blizky a viem, ze aj ja jemu. Ale opakujem. Su hranice, ktore by ani jeden z nas nikdy neprekrocil. Nie preto, lebo sa to nehodi a podvadzat sa nema. Ale preto, lebo ani jeden z nas o to nema zaujem. Kazdy ma jasno vo svojich citoch a vie, ze miluje tu svoju polovicku, ktoru ma doma. Takze zena, spamataj sa. Nemas 20. Uz mas dost rokov na to, aby si rozlisila, co je laska a co priatelstvo. Ci nie?
Prosím precitaj si knihu Anthony de mello - cesta lásky je to tenká a kniha lacná na internete a na 100%ti pomôže
Mne pomohla po piatich rokoch trápenia a ešte jedna je veľmi dobra od Anthony ho de mella vola sa bdelosť fakt nebudeš ľutovať

@akryl23 tiez som bola nazoru,ze on je moja chybajuca polovica. Moj osud, moja laska. Neskutocne sme si rozumeli,daval mi to,co mi doma uz roky chybalo. Nemyslim tym sex. Skor to,ze sme si ludsky sadli. Vzdy som mala pocit,ze mi cosi chyba. A pri nom som to nasla. No tolko krat ma zranil, ze uz neviem,co vlastne este citim. Ci je to este laska alebo uz len zlost, lutost voci nemu.