Nechcené zvieratká vo vlasoch -ako sa ich zbaviť?
Ahojte. Potrebujem pomoc. Pred nutnou karanténou sme si ešte stihli doniesť zo školy zvieratko 😔 potrebujem pomoc. Už som zúfalá. Stále s tým bojujeme a nevieme sa toho zbaviť. Vlasy umývam, fén ujeme, zehlim, vycesavam. Už sa mi zdá ze hlávka je čistá, keď tu o hodinu zhrabnem vlasy a zas... Neviem kde robím chybu. Prádlo mením každý druhý a niekedy aj každý deň, zehlim, vystriekala som postele, gauč, no všetko. Prosím poraďte mi, už som zúfalá...
😉
Pedicul Hermal nám zabral hned a to sme so vsami bojovali velmi dlho. toto pomohlo hned.
Nám hneď pomohol Arpalit neo - pre psov
My sme sa zbavili pomocou hedrin, cajovnikoveho oleja a vlasy v žehliť žehličkou a posteľné prádlo každý deň som menila celý týždeň. Vsi mala aj naša najmenšia... Na tej hlavke co ma päť vlasov som našla 6 vsi.... Hrôza
Pena na vlasy hedrin. Znici aj hnidy, je aj pre mensie deti. To sa da na niekolko minut na hlavu a po siedmych dnoch znova. My sme si preventivne dali vsetci. A to zabralo, ine nie.
tee trea oil davam malej a este nikdy nemal a snad ani nebude mat .. savaj uz teraz par kapiek za ucho pripadne do samponu ... drzim place

@mushkaa U niektorých zabrali šampóny určené pre psíkov / sobsahom antiparazit.aktív/...:wink: