icon

Nechcené zvieratká vo vlasoch -ako sa ich zbaviť?

mushkaa
28. mar 2020

Ahojte. Potrebujem pomoc. Pred nutnou karanténou sme si ešte stihli doniesť zo školy zvieratko 😔 potrebujem pomoc. Už som zúfalá. Stále s tým bojujeme a nevieme sa toho zbaviť. Vlasy umývam, fén ujeme, zehlim, vycesavam. Už sa mi zdá ze hlávka je čistá, keď tu o hodinu zhrabnem vlasy a zas... Neviem kde robím chybu. Prádlo mením každý druhý a niekedy aj každý deň, zehlim, vystriekala som postele, gauč, no všetko. Prosím poraďte mi, už som zúfalá...

natuska87
28. mar 2020

@mushkaa U niektorých zabrali šampóny určené pre psíkov / sobsahom antiparazit.aktív/...:wink:

natuska87
28. mar 2020

😉

mushkaa
autor
28. mar 2020

@natuska87 ďakujem za radu. Aši mi už nič iné neostáva...

natuska87
28. mar 2020

@mushkaa Nemusíte sa báť, neuškodíte...Niektorá kozmetika pre psy je kvalitnejšia ašetrnejšia, ako pre ľudí.

skolara
28. mar 2020

Pedicul Hermal nám zabral hned a to sme so vsami bojovali velmi dlho. toto pomohlo hned.

tslobik
28. mar 2020

Nám hneď pomohol Arpalit neo - pre psov

0silvia0
28. mar 2020

@mushkaa boze, ja som najprv to zvieratko nepochopila, az potom co som to cele precitala mi docvaklo, ze sa jedna o vsi. Tie vsi ma dieta ci cela rodina? Pises v mnoznom cisle, takze asi treba prezriet celu rodinu, ci vsi neprechadzaju v ramci rodiny

mtsl
28. mar 2020

Tak toto zaberá aj na hnidy pretože rozrušuje provrch hnidy a ona sa nemôže vyvíjať. Je to super, nesmrsí a vlasy sú po tom hebké a lesklé. A samozrejme netreba zabudnúť vyprať celú posteľ včetne vankúša a periny alebo premraziť na 24 hodín.

mtsl
28. mar 2020

A ešte vystriekať celý byt a nábytok - gauč

adamadent
28. mar 2020

My sme sa zbavili pomocou hedrin, cajovnikoveho oleja a vlasy v žehliť žehličkou a posteľné prádlo každý deň som menila celý týždeň. Vsi mala aj naša najmenšia... Na tej hlavke co ma päť vlasov som našla 6 vsi.... Hrôza

mushkaa
autor
28. mar 2020

@mtsl prádlo mením často, aj každý deň, postel som vystriekala, gauč, už celý dom dala do poriadku. A to isté stále dookola. Len s tými hnidami sa nám nedarí. Vycesem všetko a po pol hodine to isté... Hrôza... Určite skúsim ten šampón. Ďakujem za radu.

mushkaa
autor
28. mar 2020

@adamadent moja staršia s tým prišla, samozrejme ze som našla aj mladsej, ale ta ma vlásky celkom ok. Len to vycesavanie mi robí starosti. Toľko co vycesem, je to tam zas...

mushkaa
autor
28. mar 2020

@0silvia0 tak prišla s tým staršia, následne som malej našla, tak už samozrejme dávam do poriadku celú rodinu, cely dom.

mtsl
28. mar 2020

@mushkaa je to olejček a je fakt super. Vyskúšaj. Na ničenie hníd ako stvorený len aj tie musíš vyčesať. Neodpadnú len zdochnú.

mushkaa
autor
28. mar 2020

@mtsl ďakujem

jumama
28. mar 2020

Pena na vlasy hedrin. Znici aj hnidy, je aj pre mensie deti. To sa da na niekolko minut na hlavu a po siedmych dnoch znova. My sme si preventivne dali vsetci. A to zabralo, ine nie.

syslik81
28. mar 2020

tee trea oil davam malej a este nikdy nemal a snad ani nebude mat .. savaj uz teraz par kapiek za ucho pripadne do samponu ... drzim place

mushkaa
autor
28. mar 2020

@syslik81 ďakujem pekne. Určite to vyskúšame.

mushkaa
autor
28. mar 2020

@jumama ďakujem za radu

mushkaa
autor
1. apr 2020

@adamadent ten čajovnikovy olej ste používali ako? Natrieť na celú hlavu a nechať pôsobiť?

adamadent
1. apr 2020

@mushkaa potrieť poza uši pár kvapkami. Alebo dat do rozprašovača s vodou z riediť a nastriekat na celú hlavu, kamoška si robila takú kúru že dala pár kvapiek do kokosového oleja... A vmasirovala do korienkov vlasov. Vsi nemajú radi mastné vlasy.

norikaro
1. apr 2020

@adamadent o tom kokosovom oleji som pocula aj ja len ako chce to trocha viac casu, pokial sa ich clovek uplne zbavi

mushkaa
autor
1. apr 2020

@adamadent ďakujem za radu

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
conta22
5. júl 2020

@mushkaa prosím vás takto vyzerali?