icon

Nedokážem sa jej zbaviť

1. mar 2022

Mám kamarátku, ak sa dá ešte nazvať kamarátkou... Stalo sa to, že môj frajer pred tým chodil s ňou, lenže sa rozišli (to už bolo asi pred rokom aj pol). Teraz chodím s tým chalanom ja (Už dve mesiace). Ona keď na to prišla, tak ma začala od neho odhovárať, že on toto a hento a že nie je pre mňa ten pravý... Odvtedy mu písala správy, že ako si mohol dovoliť to, že chodí so mnou- Zopakujem, že sa rozišli pred rokom aj pol... Kričala po mne, že ako som jej toto mohla urobiť, že čo som za kamarátku... Ja neviem, tak je to možno nespravodlivé, ale ja nemôžem za to, že to medzi nimi nefungovalo... Ja mám zatiaľ pocit, že som konečne našla toho pravého a nechcem aby to medzi nami skončilo len kvôli nej... Začala dávať na každý náš spoločný príspevok s tým chalanom nahnevane smajlíky (Tie, ktoré sa na FB dajú dať) Povedala som jej, že už nebudem jej kamarátka, keď neprestane, tak som si zablokovala jej číslo aj kontakt, ale na druhý deň prišla pred môj dom a vykrikovala mi rôzne veci, čo bolo pre mňa veľmi trápne pred celou ulicou... On mi vraví, že si ju nemám všímať, že je psychicky chorá a sa že kvôli tomu sa s ňou aj rozišli

Strana
z2
domak2
2. mar 2022

Tak moja spolužiačka si tiež začala s mojim frajerom v podobnom veku a to sme ani rozideni neboli. Maximálne som sa s ňou potom nebavila a ohovarala som ju s kamoškami. Toto je co za trapas, by som sa normálne bala, keď sa nehanbí robiť cirkus na verejnosti

viky173
2. mar 2022

@kratucka tak bohuzial potom ma takyto dopad to jej verejne chvalenie, keby si aspon nastavi vidielnost tych prispevkov iba pre priatelov, tak aby sa dotycna expriatelka nevedela k tymto vychvalujucim sa prispevkom dostat, nemusela by toto riesit, ale zrejme ma potrebu ju provokovat, ked nevydrzi bez chvalenia sa s vlastnym "stastim" a to su spolu "az" 2 mesiace 😀

1gramofon
2. mar 2022

Takže 16 rokov. Na vás vek to nie je normálne aby sa verejne takto správala. Vo vašom veku si už máte uvedomovať hranice. Ja by som to povedala jej rodičom, nech sa s ňou porozprávaju aby to nezaslo ďalej, aby jej takéto správanie nezostalo aj v dospelosti. Neprebrala si jej ho, rozišli sa pred rokom a pol. Pacit sa jej to nemusí, ale tak nech ta ohovára, pohádajte sa v izbe, ale nie takto zjapat na ulici a znemožnovat sa na nete

kikk
2. mar 2022

Ako by asi vyzeral tento pribeh v ukrajinskej verzii: obe dievcata kdesi v krytoch, pivniciach sa drzia za ruky a boja sa o svoje rodiny a o priatela, sucasneho i byvaleho, pretoze uz niekolko dni je povolany branit vlast....

maulena
2. mar 2022

@kikk Bagatelizujes psychicke vydieranie od kamaratky. Tak mozno nezaziva ukrajinsku krizu, ty tiez nie predpokladam..ked sedis za PC a pisres na MK...ale nepodcenovala by som tuto situaciu, lebo moze vyustit vo fyzicke napadnutie. Hlavne ak ta kamaratka je psychicky chora. To teraz ku kazdej teme budes rozoberat ukrajinu a ulahcovat takto problemy inych?

asocial
2. mar 2022

@kikk nemyslis vazne! mladi ludia zazivali toho teraz dost, boli dva roky obmedzovani. Teraz kvoli Ukrajine maju plakat do vankusa? a cakat co bude? Taki moralisti doma od pocitaca su pre spolocnost velmi prospesni

banderaska29
2. mar 2022

@kikk ty si pekne mimo.

kikk
2. mar 2022

Mila autorka, skus sa pozhovarat so svojimi rodicmi, pripadne ak ide o spoluziacku, tak s ucitelom. Rozhovor zoci voci s kamaratkou zrejme nema zmysel, kedze robi taketo "cirkusy". Pripadne ak o tom vie tvoj priatel, tak nech vysvetli svojej ex, aby ta nenapadala. A ak nepomoze ani to, tak kontaktovat FB support alebo rovno policiu. Urob si print screeny a posli s vysvetlenim situacie, lebo co na prvy pihlad.moze vyzerat len ako hnev ohrdnutej byvalky, to pokojne moze skoncit aj nejakym horsim incidentom, nez len nahnevanymi smajlikmi.Drzim palce!

Strana
z2