Nedokonalí ľudia sa majú zahrabať, aby svet zostal len pre dokonalých
Dnes som sa vrátila k téme, že či by niektorá z nás chodila s človekom, čo má Aspergera a často sa tam vyskytovali odpovede, že by nechodili s človekom čo má nejakú diagnózu, lebo sa to môže preniesť na deti...
Ja tak teda rozmýšľam, to všetci tí, ktorí majú diagnózu sa majú zahrabať pod zem a tam chcípnuť ? 😀
Myslím ľudí, ktorí sa liečia na astmu, na aspergera, majú cukrovku, majú depresiu , liečia sa na vysoký krvný tlak , zostal im ekzém, vysoký stupeň skoliózy či nedaj bože dioptrie 9tky?
A čo celiatici? S tými je už ok chodiť a je ok aby celiakiu deti zdedili? Ci tí sú už súci tiež do zeme?
Mali by sa rodiť deti len super inteligentné, biele a 100% zdravé? 😀
Máte vašich partnerov 100% zdravotnej kondicií? A vy ste v 100% zdrav.kondícií? 😀 A ak nie, ako ste si to vôbec dovolili? Však samička si má dobre vyberať!
Trocha nad tým rozmýšľam, že kam až to môže táto spoločnosť dotiahnuť, keď hľadáme v podstate " luxus a dokonalosť" už úplne vo všetkom.
Potom sa môžeme čudovať, že prečo sa nerodia deti, prečo sú ľudia nešťastní, sklamaní, nasrdení... Poďme sa tu troška povadiť a poosočovať všetci. Ďakujem a teším sa!
@thereisabear ja mam a nechápem čo to s tým má?
@nerya tak ja svoje deti milujem najviac na svete, ale ak by bola šanca sa vyhnúť autizmu, urobím to. Píše tam o prenášaní na deti. Je to každého osobná vec, ale osobne by som do vyššieho rizika autizmu pri zakladaní rodiny nešla, ako je nutné.
@nerya tak ja svoje deti milujem najviac na svete, ale ak by bola šanca sa vyhnúť autizmu, urobím to. Píše tam o prenášaní na deti. Je to každého osobná vec, ale osobne by som do vyššieho rizika autizmu pri zakladaní rodiny nešla, ako je nutné.
@thereisabear ahaaa, teraz tomu komentuj rozumiem, vdaka
Nerieš. Je to blbosť. Všetci sme nejak postihnutí
@thereisabear autizmus je z očkovania. Takže dá sa tomu vyhnúť. A koľko chorôb príde vekom. A teraz čo? Do plynovej komory? Autisti zväčša nemajú svoje rodiny
Nečítala som už všetky komentáre, ak to už niekto spomenul. Hneváš sa tu na ľudí, čo nemajú rovnaký názor ako ty. Že odsudzujú atd, a pritom ty tiež súdiš, len kvôli tomu, že nemajú rovnaký názor. Pokiaľ sa na niečo opýtaš, musíš rátať s tým, že nie vždy dostaneš odpoved, v akú dúfaš.
@thereisabear autizmus je z očkovania. Takže dá sa tomu vyhnúť. A koľko chorôb príde vekom. A teraz čo? Do plynovej komory? Autisti zväčša nemajú svoje rodiny
@malary autizmus nie je z očkovania ani len omylom
@malary nie je to z očkovania.
@bessie12 len mi príde divné, že niekto nemá autizmus a deti majú. A línia predkov je čistá, bez autizmu
@malary tu je to v rodine. Myslím, že aj jeho súrodenci majú, ale to už si nie som istá, pretože som sa na to muža nepýtala.
Ale inak toto je zaujímavé, že aj keď nikto v rodine to nemá, tak sa to môže vyskytnúť.
@bessie12 len mi príde divné, že niekto nemá autizmus a deti majú. A línia predkov je čistá, bez autizmu
@malary Ako môžeš vedieť, aka je celá línia?Kedysi sa takí ľudia nazývali divnými, alebo že ma takú "povahu". Teraz sa už o tom viac hovorí a vie. A inak, nešír ako fakty, že autizmus je z očkovania.
@malary ja som si istá, že autizmus je z nejakého bordelu, ktorým sa ľudstvo posledné desaťročia obklopuje. Či už je to očkovanie alebo nie. A existujú aj neočkovaní autisti.

Ty asi nemáš deti s autizmom, že?
@thereisabear ja mam a nechápem čo to s tým má?