Negatívna skúsenosť so Spokojný domov, s.r.o.
Chcela by som napísať aj na túto stránku katastrofálnu skúsenosť s touto spoločnosťou, aby ste nedopadli ako my. Od profesionality majú dosť ďaleko. Objednala som si montovanie dvierok na umývačku riadu, a pozrite ako to dopadlo, namontované to bolo, ale ako, krivé, dvierka majú byť za rovno kuchynských dvierok, a nie prečnievať 5 cm. Keď zistili, že dvierka neidú namontovať, mali nás upozorniť, a zastaviť prácu. Ešte pri objednávke služby si pánko vypýtal 150 eur, a nakoniec to 220 eur, to si už môžem kúpiť za tú sumu novú umyvačku riadu. Vôbec nás neupozornili, že to nevedia namontovať, jediné o čo ím išlo, aby mali peniaze, takže dvierka musím vymontovať, a objednať si odborníkov. Maximálne neodporúčam týchto babrákov!!!

@beatriche ked to je nefunkčné, mali by ti vratiť peniaze, napíš im reklamáciu,aby si mala nejaky dôkaz a potom to riešiť dalej
nedá sa dať recenzia na ich stránku, môžem skúsiť ešte inde napísať recenziu, aby ľudia vedeli za čo dajú vyhodené peniaze. Vrátiť peniaze nechcú, s nimi sa už hádame týždeň, mama sa skoro psychicky zosypala. takže im ešte raz napíšeme, a potom to idem riešiť ďalej, ale ďakujem za info.
Obchodník zamietol moju reklamáciu. Čo môžem robiť?
Môžete osloviť znalca alebo akreditovanú, autorizovanú alebo notifikovanú osobu so žiadosťou o vypracovanie znaleckého posudku alebo odborného stanoviska. Ak znalecký posudok alebo odborné stanovisko bude znieť vo Váš prospech (preukáže sa ním zodpovednosť obchodníka za vadu, ktorú ste reklamovali), reklamáciu môžete uplatniť opätovne a obchodík ju nemôže zamietnuť. Od obchodníka môžete žiadať náhradu nákladov, ktoré ste vynaložili na vypracovanie znaleckého posudku alebo odborného stanoviska. O náhradu nákladov musíte obchodníka požiadať do dvoch mesiacov od dodania opravenej alebo náhradnej veci, vyplatenia zľavy z ceny alebo vrátenia ceny po odstúpení od zmluvy, inak vaše právo na náhradu nákladov zanikne.
kukaj toto je parada:
skúsim tam napísať a uvidíme čo mi odpíšu. Lebo napr. SOIka sa mi zdá, že je určená iba na produkty ktoré si kúpiš u obchodníka. Tiež som už na to stránky pozerala čo ste uviedli, len nie som si istá, či moja reklamácia bude pod ních spadať. Ale však za poslanie sťažnosti nič nedám a možno poradia ako postupovať.
@beatriche hlavne neprešvihnúť lehotu !

@beatriche holavne, že si daju do nazvu Spokojný domov, daj im recenziu aj na ich stranku ak sa dá