Negatívni ľudia
Ja neviem ci mate taku skusenost aj vy ale ja mam pocit ze strasne vela ludi najma tie starsie rocniky 40, 50+ (bez urazky) tak ze su strasni negativisti. Stale len hundru somru vsetko je zle nanic maju same problemy vsetko ich stale boli same staznosti. Ma to uz unavuje snazim sa im vyhybat ale obcas to hold nejde. Ked to mate napr v rodine alebo kolegov v praci neda sa vsetkym vyhybat donekonecna. Ja si len kladiem otazku ic naozaj ti ludia nevedia najst nic pekne vsak najkrajsie veci su najjednoduchsie casto a kazdemu dostupne a zadarmo. Ja sa tesim kazdy den napr z rannych slnecnych lucov z krasnej vone kvetov z cohokolvek. Mne tiez nie je vzdy super mavam aj ja zlu naladu samozrejme alebo mi je zle ale nedavam to kazdemu najavo nemam potrebu o tom stale dokola rozpravat a najma co maju tiez tito ludia v oblube rypat sa furt v minulosti a stazovat sa ako museli tvrdo makat napr a podobne. Akoby tym nieco zmenili vsak teraz treba zit zivot a nie furt riesit co bolo alebo je v mojom zivote zle. Strasny negativizmus z tych ludi ide. NEviem ci to len ja tak vnimam alebo je ich tak vela?

potom sa cudujeme ake deti sa vychovavaju ked uz na zakladnej skole musi mat strach ucitel