Nejdú mi otvoriť dvierka na LG práčke
Ja mám tiež LG práčku...skús tie dvierka akoby potlačiť dovnútra a potom skúsiť otvoriť.
@babybear ja mám tiež LG len iný model a dvierka mi nešli otvoriť keď sa tam pokazila nejaká pružina na Tom otváraní... Muž mi to rozobral a došteloval.ale teda u mňa to bola iba otázka času lebo tie dvierka sa mi ťažšie otvárali už nejakú dobu ako keby trošku klesli a vždy som ich musela pri otváraní nadvihnúť. Pokiaľ nemáš pustenú poistku tak by to mal byť nejaký technický problém
tak pokial to isto nieje detska poistka a nejde otvorit ani po vypnuti istu chvilu tak potom volat do servisu -ti vyskocila daka pruzina alebo sa zasekla .. mas ju isto v zaruke takze sama by som neopravovala
Ahoj, stalo sa mi to na mojej Bosch, že po praní nešli otvoriť dvierka,zlomila sa nejaká (vraj plánovane závadová) vec v otváraní. Keďže som po odvolaní 5 možných opravarov dostala odpoveď, že prídu o 2(!!!)týždne, nakoniec som 6-temu, ktorý bol schopný prísť ešte ten večer zaplatila 120€. Za nové madlo k dvierkam, montáž... Lebo keď som si predstavila,čo by to vlhké prádlo urobilo za 2 týždne, tak by som asi plesnivú práčku menila za novú... Ale teda cena ma dorazila! 😥
Zavolaj do servisu, budeš to mať opravené v ramci záruky ak ju máš rok.

nezapla si detsku poistku?