Nemám kámošku
Da sa povedat, ze uz viac ako dva roky som doma, najprv na PN teraz na materskej, kedze som otehotnela hned po skole, moje kamosky sa ako keby stratili. Kazda odisla na vysku a mna uplne odpisali, predtym som bola spolocenska a teraz sa nemam ani s kym porozpravat. Citim sa taka sama. Som mlada mamicka a v dedine skoro nikoho nepoznam s kym by som mohla kocikovat . .
Ahojte dievcata. ako tak citam, zistujem ze niesom jedina osamela mamicka na MD...
Byvam v Petrzalne, mam malicku dcerku, rodila som par mesiacov po mature takze som aj dost mladucka. Chyba mi nejaka kamaratka... ak sa najde mamicka z petrzky, ktora by chcela spolocnost pri kocikovani, budem velmi rada 🙂
ahojte....pridavam sa,nechcem sa tu moc rozpisovat,radsej do IP.ak sa tu najde nejaka mamicka,ktora hlada kamaratku z trnavy,senca ci bratislavy,tak sa potesim ked napises🙂
Po dlhej dobe som tu zabludila a ostala som prekvapena, ze na zaciatku som si myslela, ze moj zivot sa po porode ubral inym , krajsim smerom ale dusa, ktorej by som povedala to svoje mi chyba. Momentalne pracujeme na domceku , tak nemam sa kedy zamyslat, ze som sama 🙂 (manzel vacsinou pracuje v zahranici, tak skoro vsetko vybavujem ja).
No pisem zo zvedavosti, stretli ste sa niektore, bo som citala, ze sa hlada kamaratka, spolocnicka na kocikovanie, tak ak tak dajte vediet 🙂).
@kinga116 a odkial si>
@kinga116 ahojky a odkial si?
pridám sa aj ja 🙂 to je hrozné že sa nemám s kým porozprávat ani rodina ani kamaráti absolutne nič muž ten je v práci non stop a ked je doma sa sním porozprávam ale neni to ono potrebovala by som niekoho komu možem všetko povedat bez že viem že to toho človeka zaujíma čo rozprávam 🙂 mám malého 9 mesačného synčeka a je to naozaj na zblbnutie 🙂 och joj :(((
Tak ako pišete všetky sa citim aj ja. Je to strašne. Sťahovanie nemam žiadnu rodinu len muža a syna 3 ročneho. Najde sa tu niekto z ke. S kým by som si pokecala veľmi rada.
ahoj ja mam 21 citim sa na 40 mam 1dieta vela problemou so svokrom a nemam sa komu vyrozpravat som sama manzel ma miluje ale nerozumie moja psychika upada...
@marca1331 Ahoj, tiež sa cítim dosť podobne niekedy , nemám sa moc komu vyrozprávať, najprv som myslela že to nevadí ale cítim sa nejako hrozne sama...a práve tieto dni to na mňa nejako všetko padá
@monika2606 no budem rada ak sa vzdy ked sa budes mat zle ozves.... 🙂 neboj bude dobre
Pridavam sa k Vam ...Tiez sa citim velmi sama ☹ .nikoho v okoli nepoznam nemam tu ziadnu kamosku...niekedy je to tazke ked sa nemate komu vyrozpravat 😢
ahojte, takze nie som sama co ma taky problem, je to smutne teda.. clovek sa prestahuje, mysli ze to bude super ale naozaj ludia chybaju.... a to som si myslela, ze prehanam, ale ako vidim ze nie, netesim sa tomu, ale aspon viem, ze to tak nie je.. nejaka kamoska by sa fakt zisla ☹
ja som sa tesila ze sa prestahujem, som v podstate spokojna az na to ze som si tu doteraz nenasla blizku kamaratku.. cloveku to chyba, pokecat o radostiach starostiach planoch
Ahojte mam rovnake pocity ako niektore z Vas len to mam trosku stazene tym ze Tobinko je velke babo a Nikusa malinka, z domu sa nedostanem moc, ak tak len s muzom, mamou, a to teraz docasne byvam u babky v Petrzalke takze mi z toho kvapka na karbit a stava sa zo mna kopka nervou=(=(=( tiez nemam kamaratky ktorym by som sa vykecala, bud sa na mna vykaslali, nezaujem o mna, alebo chcu aby som ja dosla k nim, ak sa niekdo chce stretnut v ramci petrzalky popripade Rajky( tam sa budeme stahovat za cca 4-5mesiacov) budem len rada=)=)=)
Ahojte baby,jej super tema..aspon vidim,ze v tom nie som sama...Ja som z Ba a vydala som sa do Levic,byvam tu uz 4 roky mam 2-rocne dvojicky a niekedy mi je poriadne smutno 😔 Mala som v Ba skvele kamosky-dlhorocne priatelstva a vydajom a prestahovanim sem,som ich vsetky stratila..ano sme v kontakte cez telefon,ale jasne,ze to uz nie je ono..priatelstvo je velmi cenne a ja stale verim ze aj tu v Lv si najdem spriaznene duse 🙂 Lebo prave tie hladam,nie kazdy kazdemu sadne...Tak ak to niekto z Lv cita a je na tom podobne,kludne mi napiste,mozme sa stretnut 😉 Ja velmi rada spoznam,novych ludi...a uplne najlepsie bude,ked v nich spoznam "spriaznene duse" 😉
tak aj ja sa pridavam byvam uz osem rokov na dedine nemam tu nikoho len svoje deti citim sa aj tak velmi sama ale co uz stym narobim povedala by som ze clovek si zvykne na vsetko a nauci sa stym aj zit este ze je net a trosicka clovek precita tu nieco tam nieco a tak to ide den za dnom 🙂
pisem sem lebo som si myslela ze len ja sama som natom tak ze nemam priatelku spriaznenu dusu .....a samozrejme ze ma to trosicku skrie ze realite je aka je 😖
@andelok tak ano je tu dost maminiek ale ja ani neviem preco som si nenasla ziadnu taku tu pravu kamosku a ked sa nieaka aj nasla tak to bolo o tom ze ma poznala len ak nieco potrebovala a stale dookola to iste az som to vzdala a povedala som si ze to nema vyznam mozno raz ......

ahojte.Aj ja sa k vam pridavam 😒 Z mm sme kupili starsi dom v Smoleniciach.Sme daleko od rodiny a nikoho tu nepoznam,hoci tu byvame uz 6rokov.Sem-tam hodim rec z mamickami v skolke,z postarkou a predavackami v potravinach.Tot vsjo 😒 Chyba mi ozaj dobra kamaratka,z ktorou bysme to tahali v dobrom aj zlom......
Som uz 6-ty rok na materskej a zacina mi ,,tvrdnut mozog,,Obcas si neviem spomenut ani ako sa nazyva nejaky predmet 😅
Jedine kamaratky mam tu na konikovi....no chyba mi ,,ziva,, osoba 😀